Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2022 21:53

rhaegar написа:Е той Хазарта си го каза, заедно с Венци са писали музика и текстове, Буч само "пее".

Кво ще рече, да "пише" музика !? Той да не е композитор ?! Бийтовете от край време се правят, посредством софтуер като Cubase, Reason, та дори и FL Studio, ако щеш. На 8th Wonder (популярен ънда бийтмейкър) немалка част от бийтовете му са на FL Studio. Просто взима семпли от стари песни от някоя грамофонна плоча, изрязва 2-3 секунди (толкова позволява закона в САЩ) и си прави бийт, добавяйки каса.
Мишо Шамара едно време дори нямаше и софтуер за бийтове. Крадеше директно инструментали от Master P, Ice Cube, Mystical и т.н.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 юли 2022 21:57

Рядко вдлъбнат...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2022 22:06

pomiqrat написа:Рядко вдлъбнат...

Пак ще го повторя, не очаквам и да вденеш част от написаното. Познаваме се, все пак...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2022 22:10

Drunken_Master написа:Обясни ми го с думи на чист български език, как ги съпоставяш !? Честно ти казвам, нищо не разбрах...
Шамара си е комерс, Григовор е ънда, ама не е нещо, кой знае какво... Гледах му едно интервю в ютюб, тоя е ебахти тъпото парче.
Ако говорим за лирика, трудно някой ще задмине Атила.

Ми поне на мен, това, което наричам рап ми е едно монотнно такова. Другото е това:
https://www.youtube.com/watch?v=VTWZ2RyzEKA
или това:
https://www.youtube.com/watch?v=IAov0TOK4DQ

Но аз не слушам активно тази музика, така че, може би греша.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2022 22:11

Между другото, онова недоразумение като спомена за нотите, сега се сещам, че бях втрещен от факта, че едновремешни велики групи като Тhe Doors примерно, нито един от членовете на тая банда, не е знаел, да чете ноти...
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2022 22:16

Е, не мисля, че е вярно. Със сигурност този на клавира знае. Виж Джим Морисън... то на него не му трябва.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2022 22:27

metodito написа:Ми поне на мен, това, което наричам рап ми е едно монотнно такова. Другото е това:
https://www.youtube.com/watch?v=VTWZ2RyzEKA
или това:
https://www.youtube.com/watch?v=IAov0TOK4DQ

Но аз не слушам активно тази музика, така че, може би греша.

В момента още съм на работа, бавен ми е нета, не съм слушал песните, но долу-горе схванах. Ами точно това е разликата между комерса и ъндърграунда. Комерса е точно такъв... монотонен. Текстовете са за дебили, лесносмилаеми, еднотипни... "ку*ви", "ланци", "коли" и т.н. Нищо общо с ънда-та.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2022 22:33

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:Буч не бил написал и една нота през живота си... Помияра в действие! :DDDDDDDDD
Представям си DJ Premier като Моцарт... :ДДДДДД

Е той Хазарта си го каза, заедно с Венци са писали музика и текстове, Буч само "пее". Затова е искал да го води на хонорар за участие, вместо да делят парите на три и оня се разсмърдял.

И все пак, както е написал един мъдър човек

"Нave you ever heard of the words “star quality”?'

'Is it the same as talent?' snapped Agnes. '

It is rarer.'

Аз пък вярвам на Буч. Хазарта от време оно си е Уай*но и други са го казвали.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2022 22:40

metodito написа:Аз пък вярвам на Буч. Хазарта от време оно си е Уай*но и други са го казвали.

Нищо кой знае, какво не се е случило. Поредните спорове за пари. В тоя музикален жанр, коя група се запази без трусове и цяла !? Wu Tang дълго време бяха пред разпад, Onyx се скараха с Big DS, който после почина от рак. Jedi Mind Tricks над хиляда пъти се събираха и разделяха. N.W.A. и те, Dr. Dre и Eazy щяха да си извадят очите...
Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юли 2022 09:52

Е, то е ясно че става дума за пари. Въпросът е доколко Буч заслужава същите пари като другите двама, само заради сценично присъствие, без никакъв друг ангажимент към групата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”