Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
а благодаря, нямам намерение да посещавам хижи или разни хамбари : ) Аз под почивка разбирам друго нещо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Издрънканчето пак се опитвало да лее мозък из темите и пак са го направили на кетчуп и он ти отгонаря:" ама знайш ли ко пише в информиран нет". Явно в добричко училищата не могат да образуват хора и градчето е западнало.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:Издрънканчето пак се опитвало да лее мозък из темите и пак са го направили на кетчуп и он ти отгонаря:" ама знайш ли ко пише в информиран нет". Явно в добричко училищата не могат да образуват хора и градчето е западнало.
Тъй... тъй, редовно ме "правят на кетчуп". Особено ти...
Колкото до училищата, за Добрич не помня много добре, но съм чувал, че у РусИ нивото било много високо. Разни хора, дето всеки ден ръсят невероятни дебилщини, даже ставали и висшисти. Има ли такова нещо или ? Я кажи пак, кво беше това нещо "етнос", че съм забравил ? Кво беше ?
pomiqrat написа:Етносите се създават според спецификата на живот който води дадена група хора
Какво прозрение... ;)
Това е най-прясното... Колко проникновено ! Каква гениална мисъл !
pomiqrat написа:Русия и Китай нямат капацитета да подпалват войни на оня край на света, както ти нямаш капацитета да го осъзнаеш. Абсолютно. Русия и Китай прокламират равенство между хората. Куха и фалшива ценност. Най-кухата и фалшива ценност. Абсолютно ;(
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Шаро, дай му нещо друго да дъвче, че ми се повръща от тоя етнос.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Шаро, дай му нещо друго да дъвче, че ми се повръща от тоя етнос.
Излезе прав за d3, бахти разочарованието...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
Capitana_Puyol
регъре, предизвикай го животинчето 91 да те напсува да го видиш как ще реагира и ще ти близка дупето. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
- Drunken_Master
- Контакти:
Capitana_Puyol написа:регъре, предизвикай го животинчето 91 да те напсува да го видиш как ще реагира и ще ти близка дупето. :)
Ако искаш, може да го питаш, дали не съм го дразнил. Особено на баскетболни теми. Аз тук никой не съм псувал... тия методики ги използваш единствено ти. Причината е, както вече отбелязах... в бруталната некомпетентност и ръсене на глупости. Няма човек, дето да не те е направил смешен в тоя форум. И понеже ти е беден арсенала от думи... следват ругатни и обиди. А, да... забравих, и заплахи.
Последна промяна от Drunken_Master на 03 юли 2022 10:57, променено общо 1 път.
Питаме, защото бил забравил и в следващия момент ме цитира :D Дебилите сигурно водят много приятен живот. На теб целия ти живот е копи-пейст.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Capitana_Puyol написа:регъре, предизвикай го животинчето 91 да те напсува да го видиш как ще реагира и ще ти близка дупето. :)
Ако искаш, може да го питаш, дали не съм го дразнил. Аз тук никой не съм псувал... тия методики ги използваш единствено ти. Причината е, както вече отбелязах... в бруталната некомпетентност и ръсене на глупости. Няма човек, дето да не те е направил смешен в тоя форум. И понеже ти е беден арсенала от думи... следват ругатни и обиди. А, да... забравих, и заплахи.
Добре си се описал :D
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:Дебилите сигурно водят много приятен живот.
Защо "сигурно" ? Все едно не го знаеш от личен опит ?