Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 02 юли 2022 18:49

На никой не му пука, бро. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 юли 2022 20:29

Лаици такива. :)

Липсват ми Станкича, "БижутерО", та дори и "Виали69"... май тъй беше. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 02 юли 2022 20:52

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Пуйолче, не се напъвай да ми пращаш ЛС с псувни, псувай си ме тук, то се вижда, че те търпят, защото си американофил, вчера бая се оля, но на Пацето явно не му прави впечатление ....

Той пък Пацето, ако разчита на Емерсона/Пуйола (и многобройните му никнеймове), да оборва русофилите... Това момче нито има капацитета, нито познанията. До момента, в исторически теми е тотално смешен и жалък. Пише очеизбождащи глупости (нещо средно между Помияра и Дъ Гейм), но пък в същото време и си вярва. Колкото до въпросните псувни, ми напълно нормално. Когато на един човек му липсват аргументи, това се получава...

Е ти да видиш оня ден какви глупости пишеше за Южен Поток ..... аз рядко се връзвам да му чета глупостите, още по-малко да им отговарям, но оня ден беше голям купон, легнал съм си посред нощ, яко забава, а момченцето тотално изтрещя и почна да ми праща ЛС с "кyрво" и т.н., ха ха ....

Грешка. Ти заспа през нощта докато те разцепвах, още кървиш отдолу... :)
Радвай се че Пацето те спаси и изтри всичко сутринта.
Нямам против за нова серия отново всяка вечер/нощ да ти преподавам, но е ясно че пак ще се откажеш.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 юли 2022 22:52

boabbb написа:
Т.е фактът, че можеш да караш БМВ (че тая тема сега ми е болна :D) и имаш касетофон са определящи за качеството на живот? Не наличието на качествена храна, възможност на ВСИЧКИ да ходят на почивка по 14 дена, а не по 5, да бачкат по 8 часа, а не по 12 ...

Извинявай, че се намесвам в дискусията ви, но на тези 14 дена почивка понякога се налага да се слагат и кавички.
Почивната станция(какво претенциозно име само) на предприятието, където работеше баща ми беше в Китен(до лятното кино по онова време). Там ходихме в продължение на някъде между 10 и 12 поредни години(вече не си спомням точно колко). Ами там думата почивка трябваше да се сложи в големи кавички. Та, както си написал, 14 дневна беше, но "почивка".
Условията в тази почивна станция бяха сравними с тези по планинските ни хижи. Баните и тоалетните бяха общи на етажа. Имаше 1 телевизор в цялата станция(не е като да имаше и какво да се гледа по онова време). Столът за хранене се намираше под един навес. Голям, но все пак навес! Запаметило ми се е и до днес в съзнанието онова непрекъснато дрънчене на посудата от кухнята, на мухи, които напираха да споделяме "храната" с тях, както и пръските на дъжда и повея на вятъра, когато ги имаше. Обзавеждането на повечето стаи беше пълен потрес, но все пак беше 1 идея по-добро от това по хижите. Детският кът и заниманията за децата бяха изключително разнообразни... имаше 2 люлки - синя и зелена, като зелената преди това е била жълта. Уви, пътуването ни до Китен съвпадна и с 11-те години чакане за лично возило, та все пътувахме на "почивка" с влак(нощен) и автобус, което внасяше допълнителна доза "очарование" на тези 14 дена. А, как да забравиш онази неповторима екзотика, онзи неповторим аромат на човешки изпражнения по пътеката за плажа( мисля, че Южен се водеше)!!!
В заключение ще кажа, че имаше и по-лошо(бунгала на Ахтопол), но и много по-добро - истинска почивка в Балчик.
Вече над 30 години заради тези спомени за "почивка", за отлично "обслужване", за първокласни "условия", някак все не събирам сили да отида в Китен. И с кеф го подминавам, когато имам път в онази част на България. Спомени за почивки и "почивки"... по социалистически.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 юли 2022 23:27

Тези почивки изгледат като пътуване до изправителен дом бре :)

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 юли 2022 23:56

Thsmith написа:Тези почивки изгледат като пътуване до изправителен дом бре :)

Смити, извинявай, ама това е небезивестният rane, дето до преди няколко години плюеше кръв, понеже се опитваше да ми изкара монархията (до 1944-та), като някакъв същински икономически гигант. Общо-взето забавно момче... ;ддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 юли 2022 23:58

Drunken_Master написа:

Смити, извинявай, ама това е небезивестният rane, дето до преди няколко години плюеше кръв, понеже се опитваше да ми изкара монархията (до 1944-та), като някакъв същински икономически гигант. Общо-взето забавно момче... ;ддд

Това кой и какво е и какви са твоите и неговите виждания за монархията, какво общо има с твърдението ми, че разказите за тези "почивки" ми приличат като разкази за изправителен дом?
Сега ти ако искаш да разкажеш как си спал в Риц, ял си омари и си обикалял казината докато си гледал Елвис и Синатра от първия ред, естествено имаш това право.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 юли 2022 00:01

Thsmith написа:Какво общо има с твърдението ми, че разказите за тези "почивки" ми приличат като разкази за изправителен дом?

Нали си чувал за израза "Виж кой говори ?"... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 юли 2022 00:04

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Какво общо има с твърдението ми, че разказите за тези "почивки" ми приличат като разкази за изправителен дом?

Нали си чувал за израза "Виж кой говори ?"... ;)

По хубаво е да чуеш какво казва и след това да видиш кой е. Дори най-голямата хлебарка ( да вземем някой комунист от рода на сталин, че, мао или някой подобен) може да каже нещо полезно, дори Зевс може да каже някоя дивотия.

A.Pinochet

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 03 юли 2022 03:23

Ами то по онова време доста неща си бяха като изправителни домове. Мен например са ме връщали от училище, заради по-дълга от общоприетата за момче коса.
А за почивката("почивката") се започваше от пътуването, минаваше се през 14-те дни и завършваше със същия ад на пътуването обратно.
Смятай, какво "удоволствие" е да мъкнеш багаж по таксита, влакове и автобуси, да чакаш по гари и автогари и накрая пристигаш на подобна "почивка"... Но така беше. Дори хората с автомобили по онова време пътуваха от София по 5-6, че и повече часа до Южното ни Черноморие. Повечето пътища бяха с по едно платно, образуваха се колони, а сам можеш да се сетиш, какво ще ти е пътуването на 30+ градусова жега в допотопен автомобил без климатик. Имахме комшии в блока, които тръгваха по 3-4 ч. сутринта, за да избегнат жегата и задръстванията.
Вече, като направиха станцията в Балчик, човек почиваше нормално, пълноценно и ползотворно. Станцията беше, като хотел 3-4 звезди на фона на тази в Китен, а пък сравнение с бунгалата в Ахтопол и по планините беше извън всякакви категории за луксове.
Сега станцията там логично е направена на хотел( https://hotel-diamond-balchik.hotelmix.bg/ ), който изглежда доста вехт и амортизиран на фона на модерните хотели, които за щастие се направиха насякъде в България, но за онези години си беше добре.

Между другото, ако не си виждал допотопните бази и социалистическите разбирания за туризъм и почивка, можеш да посетиш(но в никакъв случай да не нощуваш) някои от българските хижи в планините. Доста от тях са в същото окаяно състояние, каквото бяха през 80-те и 90-те години на миналия век.
Последно бях на хижа "Иван Вазов" в Рила през 2018-а. Настаниха ни в бунгало и условията си бяха същите, като през соц-а. Тоалетните още си бяха с клекало, макар да сме 21-и век, а пружините на леглата бяха ръждясали и провиснали, подобно на най-кошмарната ми нощувка в бунгалата на хижа "Демяница" в Пирин в средата на 90-те.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Свободна зона”