MADI QUETA
https://int.soccerway.com/players/madi-queta/377319/
https://www.youtube.com/watch?v=TbNplGKkRXA
Във Фарензе е бил съотборник с бъвшият моряк Уго Секо.
Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж
Черно море ще изиграе две контролни срещи в сряда. Първият съперник на “моряците” е тимът на Созопол, а двубоят ще се играе на стадион “Младост” от 17 часа. На стадион “Тича” варненци ще приемат отбора на Етър Велико Търново, който ще започне в 19,30 часа.
Последната проверка на Черно море е срещу тима на Добруджа. Тя ще е в събота, като часът и мястото на провеждането на спаринга ще се уточни допълнително. Тогава ще е и официалното представяне на отбора за новия сезон в efbet Лига.
http://chernomorepfc.bg/bg/%d1%81%d1%82 ... b5-%d1%81/
Последната проверка на Черно море е срещу тима на Добруджа. Тя ще е в събота, като часът и мястото на провеждането на спаринга ще се уточни допълнително. Тогава ще е и официалното представяне на отбора за новия сезон в efbet Лига.
http://chernomorepfc.bg/bg/%d1%81%d1%82 ... b5-%d1%81/
На първо четене не ми вдъхва толкова голям оптимизъм Мадито. Обаче видеата са от Порто, а пък последните 2 сезона играе във Файрензе, така че може да се е развил за тия няколко години и дано да е така. По-големия въпрос е как ще различаваме Мадито и Мимито като са и двамата на терена :)))

-
ShooterMan
- Контакти:
Не ми изглежда лош играч. Даже бих казал, че е доста прилично крило. От новите аз продължавам да твърдя, че Мимито Биаи е голямото попадение, там има определено висока класа. За другите ще видим.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
да, мачовете всичко ще покажат в крайна сметка :)
всъщност, приключихме ли вече със селекцията? май да ...напуснаха 5 и взехме 5 ....вероятно това е нашата селекция и играчите на които ще разчитаме занапред :) и да искаме друго - засега няма....
мисля, че нещата са прилични или най-малкото навременни.... всички ще се налични за началото ....единствено това, че доста контузени имаме ...предвид, че Димов ще се лекува по-дълго се надявам Лъчо Йорданов да остане и да се пребори най-малкото няколко мача да изиграе да видим как ще му е нивото... все пак вече има някакъв опит, Стефан Велев и Димов са вече на години и почнаха контузиите, Васко Панайотов също има все още проблеми.... защо да не остане в отбора за есента поне и дано да се пребори за нещо повече.... иначе напред Беншаа и Сердюк са супер ...новите крила няма как да ги коментирам чак толкова..... хърватина Бошанчич ме притеснява честно казано и дали в защита ще се представяме на ниво, иначе според мен като цяло биваме и се вижда някакъв баланс или поне опит за такъв ако случим с играчите.... абе оптимист съм дано само това са ни контузиите в предсезонната подготовка заради натоварването и като почнат мачовете да са по-здрави играчите, че да имаме постоянство :)
всъщност, приключихме ли вече със селекцията? май да ...напуснаха 5 и взехме 5 ....вероятно това е нашата селекция и играчите на които ще разчитаме занапред :) и да искаме друго - засега няма....
мисля, че нещата са прилични или най-малкото навременни.... всички ще се налични за началото ....единствено това, че доста контузени имаме ...предвид, че Димов ще се лекува по-дълго се надявам Лъчо Йорданов да остане и да се пребори най-малкото няколко мача да изиграе да видим как ще му е нивото... все пак вече има някакъв опит, Стефан Велев и Димов са вече на години и почнаха контузиите, Васко Панайотов също има все още проблеми.... защо да не остане в отбора за есента поне и дано да се пребори за нещо повече.... иначе напред Беншаа и Сердюк са супер ...новите крила няма как да ги коментирам чак толкова..... хърватина Бошанчич ме притеснява честно казано и дали в защита ще се представяме на ниво, иначе според мен като цяло биваме и се вижда някакъв баланс или поне опит за такъв ако случим с играчите.... абе оптимист съм дано само това са ни контузиите в предсезонната подготовка заради натоварването и като почнат мачовете да са по-здрави играчите, че да имаме постоянство :)

Школуван играч от голям клуб.Явно да стигне до нас,нещо му липсва.Според мен трудно преминава с топка в краката 1 на 1.Иначе физиката си я има,вероятно е научен да играе типа футбол който Илиан налага при нас.Надявам се да се впише бързо и да започне да впечатлява.Ако го сравня с Велислав.все едно сравнявам Меси с някой друг.Велислав има прекрасна техника и игра ек на ек,но му липсва точно школувката.Тактически трябва да надгражда и не е далече денят когато ще се говори за него.Но когато има конкуренция.нещата се получават.Желая успех и на двамата/не само на тях разбира се/.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Склонен съм да вярвам, че повечето нови ще излязат читави, визирайки предишните попадения: Пабло Алварез, Влатко Дробаров, Илиан Илиев, Патрик Андраде, Матиас Курьор и други все още в състава ...Опциите напред вдъхват оптимизъм, да видим ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Трудно е да се коментират качествата на новите играчи преди да ги видим в официална среща на отбора. Често се е случвало да бъдат картотекирани играчи, които по една или друга причина за съжаление не показват очаквания потенциал и биват логично отпращани да си търсят други отбори. Веднага се сещам за няколко примера - Зе Гомеш, Сами ел Анаби, Джеваро Непомусено и др. Стават грешки... и е съвсем нормално да е така понякога.
Нека не прибързваме с оценките...
Началото на първенството наближава. Дано имаме отново добри попадения.
Нека не прибързваме с оценките...
Началото на първенството наближава. Дано имаме отново добри попадения.
А аз се надявам най-накрая Лъчо Йорданов да получи шанс при нас, а не да играе под наем в Б група...
deadlock написа:А аз се надявам най-накрая Лъчо Йорданов да получи шанс при нас, а не да играе под наем в Б група...
Това зависи основно от него.Но от малкото видяно ми се струва че и Лъчо е вдигнал нивото си доста.Дали е достатъчно,ще разберем до зимата.
Някой знае ли нещо за контролите днес?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!