БНТ лъже зрителите си !!!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

comeundone
Контакти:

Re: БНТ лъже зрителите си !!!!!

Мнениеот comeundone » 16 фев 2010 09:35

metodito написа:
crap написа:Действително поеха риск с Каналето навремето, но България имаше нужда от такова предаване.

Тоест са се проявили като обществена медия, отговаряйки на нуждите на обществото.

Турското население е 10% от цялото на България . Всеки ден ми излъчват новини на турски език , които един турчин не гледа , обаче не плащат само турците , а плащат всички ( без циганите , те вместо да плащат им дават ) . КАКВА обществена телевизия е тази , която само лапа ( но не големия ... ) средства за нищо съществено ? И да ми говорите , че БНТ било спортен канал - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Това , че в годината излъчват някой мач от 1-2 кръг на европейските турнири на български отбор , не ги прави велики . В България има две спортни телевизии - Евроспорт и всички други . Не може да казвате , че Диемите и Про бг+Ринг били спортни телевизии , защото излъчвали видиш ли футбол . Кога ще видиш по диемата да дават кърлинг или някой зимен спорт ?
Единственото положително нещо , което БНТ прави е да привлича мамини и чичови сничета и да ги набеждава за журналисти .
Единствените адмирации към този "Балон" са за това , че излъчват мачове с българско участие в баскетболни и волейболни турнири .

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 фев 2010 10:02

затова има Евроспорт и там гледам олимпиадата!Канал 1 с тия умрели коментатори и тая Матакева ми късат нервите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

MiG31
Контакти:

Мнениеот MiG31 » 16 фев 2010 10:07

Най жалкото е , че тая телевизия се издържа от нашите пари . Доказали са , че там работят пълни неудачници , които не могат да намерят място в частните медии . А това НА ЖИВО снощи при 10-те км направо ме изуми .

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 16 фев 2010 10:10

AnalBreaker написа:Така си е. И аз съм го забелязъл отдавна. Вчера тоя Никито Ибришимов как се вживяваше в коментара на БордърКроса сякаш коментираше мач между Иран и Мексико от СП.

Ооооооооооооооомар Бравоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Гоооооооооооооооооооооолмохамади :lol:
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 16 фев 2010 10:18

добре БНТ не си струва , съгласен съм , а Бехар ТВ(БТВ) струва ли си - 8 часса турски сериали на ден , промиващи мозъците на "хората" с цел да се издокарат колко са добри и толерантни и да ги приемат в ЕС , след турските сериали , следва чалго-просташко предаване на плешивия наркоман , в който поповете се усмиват и се представят като пияници и прошляци (странно не съм забелязал да се представя ходжа по този начин) ,кани се Ахмед Доган и се казва "По-хуваво в Кърджали да се говори на турски , отколкото Атака да влезе в парламента" , представя се Райна Княгиня като "Райна Стюардеса" , раздават се Ферарита и Хамъри с лека ръка , вместо да се помогне на някой нуждаещ, също на Коледа въпросната ТВ ,винаги започва с ПАПАТА(откога сме католици) , а наскоро и със Св.Валентин(????) Бтв е най-небългарската телевизия , но явно и вие сте такива щом я харесвате
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 16 фев 2010 10:26

South_Park написа:добре БНТ не си струва , съгласен съм , а Бехар ТВ(БТВ) струва ли си - 8 часса турски сериали на ден , промиващи мозъците на "хората" с цел да се издокарат колко са добри и толерантни и да ги приемат в ЕС , след турските сериали , следва чалго-просташко предаване на плешивия наркоман , в който поповете се усмиват и се представят като пияници и прошляци (странно не съм забелязал да се представя ходжа по този начин) ,кани се Ахмед Доган и се казва "По-хуваво в Кърджали да се говори на турски , отколкото Атака да влезе в парламента" , представя се Райна Княгиня като "Райна Стюардеса" , раздават се Ферарита и Хамъри с лека ръка , вместо да се помогне на някой нуждаещ, също на Коледа въпросната ТВ ,винаги започва с ПАПАТА(откога сме католици) , а наскоро и със Св.Валентин(????) Бтв е най-небългарската телевизия , но явно и вие сте такива щом я харесвате

пусни си Скат , БНТ и сателитния и се прави на българин . То понеже п бНТ дават новини на турски е най-българската телевизия !

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 16 фев 2010 10:28

comeundone написа:
South_Park написа:добре БНТ не си струва , съгласен съм , а Бехар ТВ(БТВ) струва ли си - 8 часса турски сериали на ден , промиващи мозъците на "хората" с цел да се издокарат колко са добри и толерантни и да ги приемат в ЕС , след турските сериали , следва чалго-просташко предаване на плешивия наркоман , в който поповете се усмиват и се представят като пияници и прошляци (странно не съм забелязал да се представя ходжа по този начин) ,кани се Ахмед Доган и се казва "По-хуваво в Кърджали да се говори на турски , отколкото Атака да влезе в парламента" , представя се Райна Княгиня като "Райна Стюардеса" , раздават се Ферарита и Хамъри с лека ръка , вместо да се помогне на някой нуждаещ, също на Коледа въпросната ТВ ,винаги започва с ПАПАТА(откога сме католици) , а наскоро и със Св.Валентин(????) Бтв е най-небългарската телевизия , но явно и вие сте такива щом я харесвате

пусни си Скат , БНТ и сателитния и се прави на българин . То понеже п бНТ дават новини на турски е най-българската телевизия !

ти явно си малоумник , кой ти е казвал че е най-българската , казах че Бехар Тв е доста по зле от БНТ(не че не е зле)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 16 фев 2010 10:52

Кво го налазихте Методито, бре.
Изхвърлете си сеир кутиите през балкона, щото след някоя годинка ще сте тотално изкуфели чалгарчета с промити мозъци. БТВ и НОВА са лидери в промивките. Там има добра техника и повечко шарено, което привлича доста имбицили пред екрана.
Сега за канала - единствената ТВ, която се мъчи да роди нещо стойностно, но рядко се получава. Спортната им редакция е тотален леш. Тия журналя топка не са пипвали пък за ски да не говорим. Просто има много връзкарчета.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

fpsmax
Контакти:

Мнениеот fpsmax » 16 фев 2010 10:59

Тя Бнт остана май една от малкото Български телевизии , всичките и конкуренти получават пари отвън . Вярно е че от нас отиват пари към нея , но парите от реклами в БНТ са мн малко спрямо другите телевизии. Друг плюс на националната телевизия : Не дават Турски сериали в прайм тайма (справка БТВ , Нова) , пускат български филми , Новините им не са само за Криминална Хроника т.е. Кой кого заклал убил и т.н. . Ако нямаш кабелна няма как да гледаш олимпиада , европейско , световно. Естествено има и неща които трябва да се оправят но те зависят и от кадрите в телевизията.

Върни се в “Ванкувър 2010”