Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Започваме срещу Брайтън,третия кръг играем с Ливърпул и като цяло октомври ще ни е с най-тежката програма(ако изобщо има вече нещо "леко" за нас).

Филмът на Погба, в който с Мино Райола обясняват как 300к са никакви пари, е със средна оценка 1/10 в imdb и е най-зле оценения филм там изобщо. :D

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
						No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
На Грийнуулд  му удължили домашния арест за неопределено време,така че го отписваме и него за следващия сезон!

- 

Astronomer
- Контакти:
Че то някой броил ли го е за следващият сезон!? Отпишете го окончателно. Гледайте от друга, нефутболна гледна точка: виновен или не, той вече би навредил на имиджа на Ман Юнайтед. Представете си какво би било: пускаме насилник на жени на терена!!! Или обвинен за такова, но спечелил заради скъпи адвокати. Няма как да стане.

Грийнууд приключи с футбола при нас, да не кажа и изобщо.

Супер абсурдно отношение от властите, а и на ниво клуб. Жива дискриминация си е това.

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Супер абсурдно отношение от властите, а и на ниво клуб. Жива дискриминация си е това.
Най накрая да вкарат изнасилвачите по затворите. Това черно педалче, си мисли ,че като е футболист и черен, може да прави каквото си иска. Да ама не . А Юнайтед са си прави за себе си и си мисля, че не искат да ги съврзват с такива тъпи изроди. Споко, в затвора ще му направят дупката на гъзО, като яма.
Sstefanov написа:Thsmith написа:Супер абсурдно отношение от властите, а и на ниво клуб. Жива дискриминация си е това.
Най накрая да вкарат изнасилвачите по затворите. Това черно педалче, си мисли ,че като е футболист и черен, може да прави каквото си иска. Да ама не . А Юнайтед са си прави за себе си и си мисля, че не искат да ги съврзват с такива тъпи изроди. Споко, в затвора ще му направят дупката на гъзО, като яма.
Ами той не е вкаран в затвора и не е съден. Аз съм за да има максимално бързо и строго правораздаване за виновните. Не съм съгласен обаче, че някой трябва да е сложен на патерици само защото е известен преди да бъде осъден. Защото ако беше водопроводчик, никой нямаше да го спира да практикува докато има някакъв резултат.
Нито има опасност да се скрие, съмняваме ме да има реална възможност да извърши и друго престъпление докато чака. За това говорим. Все още смятам, че всеки е невинен до доказване на противното, а не обратното. Следва да изгониш някого, когато има влязла присъда, а не когато се води "разследване".
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- 

Astronomer
- Контакти:
Аз доколкото знам, Грийнууд е под домашен арест, а не търка нара в килията. Нека и не го съжаляваме толкова много понеже предвид обвиненията трябва да е в ареста, а не у дОма. Че не може да се укрие, не може. Но да извърши ново престъпление? Тук не говорим за пикаене на обществено място. Няма как властите да рискуват с подобно нещо. И при такива обвинения, дори и водопроводчика няма да си практикува професията докато не приключи делото, така че няма дискриминация тук. Диксриминацията би била точно обратното: да го пуснат докато тече делото и да си играе.
Така че Грийнууд е бита карта вече. Виновен или не. Че оная иска бърза слава е ясно, но няма дим без огън. Има го и варианта Грийнууд да се е главозамаял от бързата слава, дошла от 4 гола и 5 финта и да си е помислил, че е Краля на Англия.

Така че Грийнууд е бита карта вече. Виновен или не. Че оная иска бърза слава е ясно, но няма дим без огън. Има го и варианта Грийнууд да се е главозамаял от бързата слава, дошла от 4 гола и 5 финта и да си е помислил, че е Краля на Англия.
Роналдо не се е явил днес на тренировка заради "семейни причини"....:/ Нещата изглеждат ясни!