БНТ лъже зрителите си !!!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: БНТ лъже зрителите си !!!!!

Мнениеот crap » 16 фев 2010 08:36

metodito написа:Обществена я наричам в най-простия смисъл. Тя събира обществото, за да я гледа. Световни/Европейски първенства по футбол, Зимни/ Летни олимпиади...
А "Каналето" никой ли не го помни? А "Улицата"? Българско кино, коя друга телевизия дава? Европейското кино в колко телевизии присъства? А защо Борисов не харесва БНТ и не им даваше интервюта по едно време. Разбира се това е държавно предприятие. Ако хапи ръката, която я храни... Ако другите телевизии имат определен тип аудитория, то БНТ събира хора отвсякъде и парите, които плащаш да я гледаш са супер малко. Другите телевизии имат горе - долу едностранчива програма и има неща, които отсъстват. Не, не работя в БНТ.
Както този форум се явява обществена медия (в широк смисъл), тъй като събира хора-фенове на всички отбори на които се дава гласност.

Какво си се разцетирал на някакви предавания излъчвани преди 20 години, много добре знаеш(предполагам) какви бяха времената тога! В момента тази телевизия е кочина, и е един огромен разход! Да уточня-не казвам, че другите телевизии са нещо особенно, но БНТ определено не си струва парите.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 фев 2010 08:45

crap написа:Какво си се разцетирал на някакви предавания излъчвани преди 20 години, много добре знаеш(предполагам) какви бяха времената тога! В момента тази телевизия е кочина, и е един огромен разход! Да уточня-не казвам, че другите телевизии са нещо особенно, но БНТ определено не си струва парите.

Всеки си има мнение,де. Ти си прав за себе си, аз - за мен си. Аз просто не съм съгласен, че е боклук тая телевизия. И понеже не гледам много телевизия, най-често гледам спорт, то мисля, че е читава телевизия. Най-вечее заради световното и европейското. А спортните журналисти в БНТ са най-добрите. Друг е въпроса, колко са добри най-добрите :mrgreen: . Сашо Диков също е минал през школата на БНТ. Прав си, че беше отдавна, но "Каналето" беше знаково предаване за "прехода", а БНТ пое риска с тях.
Последна промяна от metodito на 16 фев 2010 08:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 фев 2010 08:53

metodito написа:
crap написа:Какво си се разцетирал на някакви предавания излъчвани преди 20 години, много добре знаеш(предполагам) какви бяха времената тога! В момента тази телевизия е кочина, и е един огромен разход! Да уточня-не казвам, че другите телевизии са нещо особенно, но БНТ определено не си струва парите.

Всеки си има мнение,де. Ти си прав за себе си, аз - за мен си. Аз просто не съм съгласен, че е боклук тая телевизия. И понеже не гледам много телевизия, най-често гледам спорт, то мисля, че е читава телевизия. Най-вечее за световното и европейското. Прав си, че беше отдавна, но "Каналето" беше знаково предаване за "прехода", а БНТ пое риска с тях.

Ами точно спортните предавания и емисии са им най-зле :)
Действително поеха риск с Каналето навремето, но България имаше нужда от такова предаване.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 16 фев 2010 08:54

Методи съгласен съм с теб, че БНТ прави достъпни много спортни събития на всички в БГ с аналогов телевизионен приемник, но това, че безцеремонно се крадат държавни средства няма как да се отрече. Лично аз не виждам смисъл коментаторите да са на място. Да не би на евроспорт да са там? Поне да имахме някакви очаквания за нещо повече от 20 място. А Канада си е на сериозно разстояние.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 фев 2010 08:59

crap написа:Действително поеха риск с Каналето навремето, но България имаше нужда от такова предаване.

Тоест са се проявили като обществена медия, отговаряйки на нуждите на обществото. Офф, както и да е. Както казах, не мисля така, де и това е. Аз уточних, че най-добрите са условно казано добри. Но по-добри от тях не знам. По-добри и не толкова пристрастни. Ако Касабов не бе така левскар, кой знае... Ако Диков не ръсеше глупости от време на време и се подготвяше по добре с материалите си, които понякога са си реални сензации...
Това за парите... има логика, така е. Ама друго си е като знаеш, че коментатора е там. Иначе тея всичките пари, ако ги дадат за обучение и "ъпгрейд " на журналистите...
Относно лъженето, всички лъжат. По бтв върви реклама как за пръв път ще дават по българска телевизия еди-кой си филм, а те са го давали по бТВ преди години.
По-скоро това е проява на недоглеждане или мързел, да махнат "пряко" и да поставят "повторение".Не е ли?
Съгласен съм с автора на темата, че е кофти това, ама чак пък такива думи, де да знам. :roll:
Последна промяна от metodito на 16 фев 2010 09:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 16 фев 2010 09:10

Що за демагогия - "Отговаряла на нуждите на обществото"!!! Няма да коментирам.
А ако предаването не е на живо, а пише "live" то това си е откровена лъжа.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 16 фев 2010 09:15

Спрете се бе,посред нощ го дават абсолютно същото на живо,а през деня го повтарят за спалите.Само тотално изкуфял човек няма да разбере,че това е запис на среднощните предавания.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 16 фев 2010 09:21

"Давай, давай - те в София ще го монтират" :)

Потребителски аватар
makmidov
Контакти:

Мнениеот makmidov » 16 фев 2010 09:22

БНТ ще ги има както и БДЖ и не знам си още какво...
Хората се стараят и да кажа гафове стават навсякъде...
Ето има фенове които гледат нашите "герои" на олимпиадата и затова трябва да ги има БНТ, а за коментаторите навсякъде има бисери ама няма как 2 часа да проказваш и да не се объркаш айде, айде...
Те и Нова като предаваха Левски - Бате Борисов / :oops: / представяте ли си не можаха да дадат дузпата на Гонзо, че слушах коментара по гонг как точно я изпълнил и вратаря я хванал... Стефан Стоянов май беше коментатор и се изуми като Томислав го помоли да коментира ситуацията... Затова стига мрън мрън... какво ти дреме какво пишело...

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 16 фев 2010 09:28

antonzzzz написа:Спрете се бе,посред нощ го дават абсолютно същото на живо,а през деня го повтарят за спалите.Само тотално изкуфял човек няма да разбере,че това е запис на среднощните предавания.

По тази логика могат да махнат скапаното си лого от екрана, нали само тотално изкуфял човек не би разбрал, че това е БНТ1.
Eurosport, ако има почивка от няколко минути и през това време дават някакъв запис, махат "live" от екрана за тези няколко минути.
Става дума за принципи и уважение към телевизионната аудитория, а не кой е изкуфял и кой не.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Ванкувър 2010”