Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Ко стана, имало ли е външен натиск върху България? Френският посланик лъгал ли е или не? Последно?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- metodito
- Контакти:
ivan56 написа:
Щото пишеш лъжи и внушения.
Нещо не схващам. Няма да коментираш, но коментираш. Тоест, щом коментираш значи това, което пиша, при положение, че каза, че не коментираш глупости и внушения, то това, което пиша значи не са "глупости и внушения". Противоречиш си. Уточнете се там личностите. А за принудителна ваксинация, че имаше - имаше. Може там, дето живееш да е нямало, но в много други места имаше. Баси, уж сте умни, уж сте красиви, ма не баш.
boabbb написа:Някой тук беше писал и споделям мнението му, че бъдещето на ПП, а смятам и на ИТН е при НДСВ - на бунището на българската партийна история ... Трябва им още малко време да разгърнат "потенциала" си.
Па то и на ГЕРБ бъдещето е там, когато голямата звезда окачи бутонките на пироня
- delqnski47
- Контакти:
Току що новата коалиция ПП-ГЕРБ-ДПС предаде България :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Току що новата коалиция ПП-ГЕРБ-ДПС предаде България :)
ПП предадоха България като допуснаха рекордни нива на инфлация спрямо другите държави от ЕС.
Ако хората смятат, че вдигането на ветото е предателство, чакаме резултатите на изборите. Да се обзаложим ли, че трите партии и ДБ ще имат 160+ депутати. Значи хората, които гласуват за тях са ок с това действие или не им пука.
Аз лично съм за вековно вето и вдигане при 2 условия. Или онея идват да ни се молят, или ЕС ни пуска в Шенген или някаква друга облага. За без пари нищо не трябваше да се прави.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- delqnski47
- Контакти:
Soulen написа:delqnski47 написа:Току що новата коалиция ПП-ГЕРБ-ДПС предаде България :)
ПП предадоха България като допуснаха рекордни нива на инфлация спрямо другите държави от ЕС.
Ако хората смятат, че вдигането на ветото е предателство, чакаме резултатите на изборите. Да се обзаложим ли, че трите партии и ДБ ще имат 160+ депутати. Значи хората, които гласуват за тях са ок с това действие или не им пука.
Аз лично съм за вековно вето и вдигане при 2 условия. Или онея идват да ни се молят, или ЕС ни пуска в Шенген или някаква друга облага. За без пари нищо не трябваше да се прави.
Гледайки колко тъпи същества пишат под постовете на Дългия и Балабанов нищо чудно да са 160+ . Аз толкова малоумници на такава малка територия скоро не бях виждал. Да си наебеш собствената идентичност , език и т.н.
Ега станем няква колония на чужда държава и това е.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
ReBorn1982
Честито поредно национално предателство. Еничарите се видяха в залата. Ден на позора.
Честито и на слугата на Вашингтон, гнус ме е и да му напиша името, но няма и нужда, всичко го знаете .... изпълни си мисията да предаде и продаде България.
Честито и на слугата на Вашингтон, гнус ме е и да му напиша името, но няма и нужда, всичко го знаете .... изпълни си мисията да предаде и продаде България.
ReBorn1982 написа:Честито поредно национално предателство. Еничарите се видяха в залата. Ден на позора.
Технически само ги пускаме в чакалнята. Там може и 10 години да чакат. А преди приемането ние или Гърция можем пак да им сложим вето.
Друг е въпроса, че това френско споразумение не им допада и на тях и може да не го приемат те.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
delqnski47 написа:Soulen написа:delqnski47 написа:Току що новата коалиция ПП-ГЕРБ-ДПС предаде България :)
Гледайки колко тъпи същества пишат под постовете на Дългия и Балабанов нищо чудно да са 160+ . Аз толкова малоумници на такава малка територия скоро не бях виждал. Да си наебеш собствената идентичност , език и т.н.
Ега станем няква колония на чужда държава и това е.
Живота си продължава. Според мен са в повече драмите. Пак ще се плюем двете държави, онея няма да спрат да крадат история и общо взето нищо по-различно няма да стане и да влязат в ЕС и да не влязат.
- metodito
- Контакти:
Soulen написа:Технически само....
главичката, нали...?