Айде по-бързо с това сдружение де !
Чак мен ме дразните :)
700 за един месец :)
Сега три години ли ще се чакаме да станете Барселона на балканите?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Вие 700 човека ги събирате за три домакинства... :/
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Dust написа:rsk написа:Еквадорският човекоядец изчезнал и сега не могат да му вземат 10 милиона ойро...
Нали няма наивници, които да вярват във всички писаници за суми над 2,5М евро.
Тя клаузата му 2,5М, но някой ще си го набута да вади 4М.
Клуба Х утре плаща 2,5М и Кайседо автоматично става негова собственост и настоящия му клуб няма, как да спре същото.
То тези номера отдавна се изтъркаха.Мениджъра пуска снимки от Истанбул и същият ден са го продали на майна си райна. Ясно е обаче че е сърдит за дето не го пускат в Турция. То тези милиони няма кои да ги даде и реално му спъват развитието. Все пак в Турция имат и нормални тоалетни поне на стадиона.
Припоци, какво става, бре? Намери ли се негАра?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Припоци, какво става, бре? Намери ли се негАра?
Какво си се притеснил ? :)
Вие имате достатъчно та даже и повече от нас вече :)
Или нещо друго те влече към тази раса ? :)
gihuelo написа:TristaNNN написа:Припоци, какво става, бре? Намери ли се негАра?
Вместо да ръсите припошки мозък, не че много има и какво да ръсите, де, почвайте да дирите негАра да вземете някой лев, за да изкарате поне до Коледа, че множко ще дойдат разходите на господина от Микре, а той не обича да е на минус. Мега Еко Той Арена с еко паркинг, съдебни неволи със Стоювите перли, вероятно групи на ЕКТ, но по телевизията и кой знае още какво и откъде дебне. Литекс Комерс не може вечно да кредитира дружеството. :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- damyanov1963
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
TristaNNN написа:gihuelo написа:TristaNNN написа:Припоци, какво става, бре? Намери ли се негАра?
Вместо да ръсите припошки мозък, не че много има и какво да ръсите, де, почвайте да дирите негАра да вземете някой лев, за да изкарате поне до Коледа, че множко ще дойдат разходите на господина от Микре, а той не обича да е на минус. Мега Еко Той Арена с еко паркинг, съдебни неволи със Стоювите перли, вероятно групи на ЕКТ, но по телевизията и кой знае още какво и откъде дебне. Литекс Комерс не може вечно да кредитира дружеството. :)
Точно скъсаняк да мисли Джуджи е някакси странно и смешно.
Даже ви е давал за волейбола, худ. гимнастика а Насо Гъзъ и на лихва . Представяш ли си ? Вашия собственик взима от нашия пари на лихва ? :) И от Стойнето взехте на 3-4 процента за един месец :)
gihuelo написа:Ама ти видя ли я клаузата ? Или четеш сайтове?
Може ли да се вярва на официалният ви сайт?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
gihuelo написа:Ама ти видя ли я клаузата ? Или четеш сайтове?
А ти видя ли, че няма клауза? Или четеш сайтове?