boabbb написа:Drunken_Master написа:Боби бил ГЕРБер, падна ми в очите... ;ддд
Бих станал друг, ама нещо няма избор ... Ето кратък разбор на партиите от скромното ми мнение:
ПП - то се видя за какво иде реч, преди това си позволяваха да послъгват още непомирисали парламента ...
ДБ - отвратителен клонинг на СДС, банда мазници минали през сума партии - Ицката и Настимирчо са ярки примери
ИТН - шефа на партията е ТВ водещ, а началниците на групата са журналисти и Тошко не го знам какъв е, може и той да е журналист
БСП - 90-те и след това правителствата на Станишката, а и това са пример какво се случва при идването на власт на червените кхмери
ДПС - подготвени кадри имат, но турската жилка и тоя мангал Мустафата ...
Копейкин - Волен 2.0, само напипва по-добре болните теми, за да се изтъква - също бил член на 60 партии
Стефан Янев - тоя пич ми мирише на нафталин, все едно си извадил нещо от някой стар гардероб ...
Президента - играе го разбирач и родолюбец, но ако се стигне до него да управлява ще направи същата каша като споменатите
Такива като Бабикян, оня дребния адвокат и Майчето няма смисъл даже да ги коментирам ...
Хубу де, ГЕРБ не послъгват ли? Много повече от ПП, сигурен съм. В ГЕРБ няма ли мазници минали през сума партии? Много повече от ДБ, сигурен съм. Шефа на ГЕРБ не е ли пожарникар (ако сравняваме с ИТН), не командва ли от "диванчето" по същия начин? За БСП съм съгласен донякъде. ДПС е корпорация, естествено, че ще дръпнат най-добрите кадри :) Не знам въобще що я включваш в списъка, все едно има шанс да гласуваш за тях. Копейкин, да 100%. Янев, няма проблем, че е нафталин, ако направи нещо смислено. Радев, използва същите хора, които протестират тия дни, когато му беше удобно, когато Гешев му нахълта в офиса, а сега го играе... и аз не знам какъв го играе. Падна ми в очите.