Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Добро утро на всички природозащитници, добро утро и на червените фенове.Преди няколко дни се разсмях когато някой нарече Мъри Стоилов ерудит, но свалям шапка на Хондата, ерудиран отвсякъде.Още при първите разговори между ръководството на ЦСКА и ММС беше посочено, че в най-добрия случай ЦСКА ще получи разрешение да строи в края на годината, не знам защо това е убягнало от зоркия поглед на човека-автомобил.Естествено, че договорът ще е с тези които дават парите, тоест собствениците.Ако има промяна в обстоятелствата има юристи, сещам се за тманолов, които ще корегират условията.Защо трябва да има представител на ММС при презентацията на договор между части субекти не ми е много ясно.Отношенията ЦСКА-ММС са ясни, клубът си плаща наема и се ангажира да построи стадион със собствени средства,ММС се ангажира да помогне с издаването на документи за право на строеж и не финансира проекта.След определен брой години, май 30 , стадиона става отново собственост на ММС.Тъй като доста от природозащитниците ни убеждават, че много искали ЦСКА да си направи нов стадион ще ми позволите да не повярвам и да Ви обвиня в неискреност.Както се казва по делата им ще ги познаете, знам , че сте готови да пишете доноси, да събаряте правителства само и само проекта на Армията да не се случи.Дано днес Разумът победи и не се наложи да ходим пак на избори.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
peliforewer написа:Добро утро на всички природозащитници, добро утро и на червените фенове.Преди няколко дни се разсмях когато някой нарече Мъри Стоилов ерудит, но свалям шапка на Хондата, ерудиран отвсякъде.Още при първите разговори между ръководството на ЦСКА и ММС беше посочено, че в най-добрия случай ЦСКА ще получи разрешение да строи в края на годината, не знам защо това е убягнало от зоркия поглед на човека-автомобил.Естествено, че договорът ще е с тези които дават парите, тоест собствениците.Ако има промяна в обстоятелствата има юристи, сещам се за тманолов, които ще корегират условията.Защо трябва да има представител на ММС при презентацията на договор между части субекти не ми е много ясно.Отношенията ЦСКА-ММС са ясни, клубът си плаща наема и се ангажира да построи стадион със собствени средства,ММС се ангажира да помогне с издаването на документи за право на строеж и не финансира проекта.След определен брой години, май 30 , стадиона става отново собственост на ММС.Тъй като доста от природозащитниците ни убеждават, че много искали ЦСКА да си направи нов стадион ще ми позволите да не повярвам и да Ви обвиня в неискреност.Както се казва по делата им ще ги познаете, знам , че сте готови да пишете доноси, да събаряте правителства само и само проекта на Армията да не се случи.Дано днес Разумът победи и не се наложи да ходим пак на избори.
Благодаря за комплиментите:)). Аз знам ,че съм ерудиран , но се радвам и че го признаваш:).
Между другото никнейма "honda" който съм си избрал е в чест на човек ,но който много дължа и няма пряка връзка с концерна със същото име.
Явно си пропуснал ,че и в момента собственик на стадион "Българска Армия" е ММС , респективно всеки от нас. Явно си пропуснал маловажния факт, че никой от т.н. от теб "частни субекти" няма никакви правомощия свързани със стадион "Българска Армия" .
Собствениците на ЦСКА-София от една страна и ЦСКА-София от друга страна са различни юридически лица.(Една задачка закачка - собственика на ЦСКА-София ГГ (или контролирани от него фирми) дължат на КТБ неколкостотин млн лв. От това следва ли ,че ФК ЦСКА-София също ги дължи?:)) .
От ММС обявиха ,че е създадено съвместно дружество с ФК ЦСКА-София с цел реконструкция на стадион "Българска Армия" .
Вчера на пресконференцията беше обявено,че ФК ЦСКА-София не е страна по договора за строеж на нов стадион.
Кой лъже и на кого да вярваме ?
Не ти ли минава през ум ,че в един момент може да се окаже ,че новия стадион е собственост на инвеститорите и те решат ,че който иска да ползва стадиона трябва да им плаща колкото те решат . ГГ вече го е правил. Примерно ресторанти, магазини може да се ползват ,но ако искаш да ползваш терена трябва да плащаш примерно 100 000 лв на ден.
Относно природозащитниците - какво ти беше мнението за тях когато спряха проект на Т.Батков за неколкостотин млн. лв. или в момента природозащитници искат да бъде затворен завода за преработка на битови отпадъци на Домусчиеви( струващ около 300 млн лв).
На територията на паркове и защитени територии се намират хиляди парцели(голяма част от които и частна собственост) - сигурен съм че собствениците много биха се зарадвали ( в това число и моята скромна персона) ,ако им бъде разрешено да строят.
С какво ЦСКА-София е повече от тях?
Между другото не е ли малко странно, че се говори за стадион 15-18 000 зрители. Все пак разликата е 20% . Ако твърдиш ,че си направил пълни разчети и имаш готов проект то няма как да имаш 20% разлика в капацитета.
Между другото много лошо впечатление направи,че г-н ,който направи презентацията изнесе много меко казано подвеждаща информация(да не кажа излъга) ,че националния отбор на Унгария играе на управлявания от тях стадион. Определено първа опция на унгарския национален отбор е 70 000-ия "Пушкаш Арена" .
-
- Контакти:
Честно да ти кажа нито проекта на Батков знам, нито пречиствателната на Домусчиеви.Значи националният отбор на Унгария не е играл стадиона на Ференцварош.Ако ЦСКА направи нов стадион къде според теб ще играе националния отбор в София, трябва да се има предвид, че и в Пловдив се модернизират два стадиона.Тъй като се интересуваш от случващото се в България и черпиш информация от извора можеш ли да обясниш защо фонд Три морета купи част от Порт Бургас от Домусчиеви, като остави братята мажоритарни собственици.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Какво значи "ако ЦСКА направи"? ЦСКА-София ЩЕ направи. Няма и капка съмнение в тая работа. До 2 години е готов :)))))))
Пак ще останете с пръст отзад. Но вие сте свикнали, едва ли ще е по-унизително от припознаването на Литекс.
Пак ще останете с пръст отзад. Но вие сте свикнали, едва ли ще е по-унизително от припознаването на Литекс.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
И какво ще прави ЦСКА-София?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Dust написа:И какво ще прави ЦСКА-София?
Нищо. Казаха , че ЦСКА-София няма да има нищо общо.
Ще бере плодовете само. Само си представям обичайните 200 фена на отборчето от Ловеч на свръхмодерния стадион за "15-18 хиляди човека".
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
LoveAndPeace написа:Dust написа:И какво ще прави ЦСКА-София?
Нищо. Казаха , че ЦСКА-София няма да има нищо общо.
Какво стана с мантрата на припоците, че "Армията" е "дом на ЦСКА"? По коректно е да се каже, квартира. :)))
А сега пак ще са на квартира, но вече реновирана и по - скъпа, защото ментето продължават да са бездомниците на София.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"