Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
Поправям се, вече са разрешили коментари.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Новата заветна дата: Първи Април 2025.
Това с паркинг под стадиона в зона от парк с един вход винаги ми е било интересно.
Това с паркинг под стадиона в зона от парк с един вход винаги ми е било интересно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Баш топ схемаджиите ще правят стадиона. Да се обадят на чичо Венци да го питат неговият как е :)))))
Пелифореуър да ми пусне пак линк от Уикипедия.
Не само, че стадион няма да има, ама ще има цирк.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
peliforewer
- Контакти:
rsk написа:Баш топ схемаджиите ще правят стадиона. Да се обадят на чичо Венци да го питат неговият как е :)))))
Какво да правим като Главболгарстрой и Магистрали Шумен не се съгласиха да строят Армията, а ние да им плащаме 20 години с процент от продадените билети.
W84me ( Блатер) ..
Dust написа:Новата заветна дата: Първи Април 2025.
Почваме на 1 април, вервайте ми... ваш Джуждан!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
peliforewer написа:rsk написа:Баш топ схемаджиите ще правят стадиона. Да се обадят на чичо Венци да го питат неговият как е :)))))
Какво да правим като Главболгарстрой и Магистрали Шумен не се съгласиха да строят Армията, а ние да им плащаме 20 години с процент от продадените билети.
Изключително тъп отговор на супер ограничен човек, рядка порода си. Аре на бас, че няма да имате стадион до 2025, за каквото кажеш. Както още декември ти казах, че ще се разпърдите до средата на май.
къв е тоя Рич Форестър и кой ще му позволи да си копае в Борисовата градина? Руди Гела вече е аут.
Подуенци да не губят време по форуми ами да продължават да плетат рогозки за козирката...

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?