2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: !

Мнениеот Drunken_Master » 18 юни 2022 00:44

rhaegar написа:Ай стига, дори и баба му не го е мислила за най-добрия в света, особено пък в прайма на КД и Къри.

To в тоя сезон най-хайпнатия май беше Кауай заради титлата на Торонто, както и да е...
Забележи постигнатото от Веждьо за последните два сезона за Пеликанс. Не случайно пиша за последните два, понеже той последния (2018-19), нямаше особено желание да играе за тях, искаше вече да се маха в посока Ел Ей.

2017-18: 28.1 точки, 11.1 борби, 2.3 асистенции, 1.5 откраднати, 2.6* чадъра
2018-19: 25.9 точки, 12.0 борби, 3.9 асистенции, 1.6 откраднати, 2.4 чадъра

Аll NBA First Team: 2018
All Defensive First Team: 2018
Blocks Leader: 2018
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

До колегата по-горе!

Мнениеот miro_rz » 18 юни 2022 08:37

Тренирал съм като ученик 2 години тази игра. 3 пъти седмично имахме по 2 часа занимание в зала Лудогорец. Там и сега играят младите "Вълци", а големите бяха в зала Абритус. Малко не ти отива да ги пишеш тези глупости. Аз ще призная, че от 12/13 момчета имаше 2/3, който имаха някакъв талант, аз не бях от тях. И понеже не съм се "събличал" вероятно съм играл с дънки и риза!

Ето и нещо на Пенко, треньора ми е приятел. Набор 88, много му прилягаше и топката в краката.
https://sportal.bg/news-2021110714370268405
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 18 юни 2022 10:45

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:Ми аз да съм казал, че си бил ти?

Искаш да кажеш, че не визираше мен ? Лъжец, не съм с акъла на ТранЖоро...

Никъде в моя пост не се споменава "пръв", "започна" или нещо подобно, нито се говори за източника, само за крайния резултат. На твоето народът ни вика "Гузен негонен бяга".
Като нямаш какво да кажеш по темата минаваш на квалификации, които явно смяташ, че подкрепят мнението ти. Не си спомням да съм се държал така в дискусиите ни, но щом това ти помага - давай :)

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: До колегата по-горе!

Мнениеот rhaegar » 18 юни 2022 11:00

miro_rz написа:Тренирал съм като ученик 2 години тази игра. 3 пъти седмично имахме по 2 часа занимание в зала Лудогорец. Там и сега играят младите "Вълци", а големите бяха в зала Абритус. Малко не ти отива да ги пишеш тези глупости. Аз ще призная, че от 12/13 момчета имаше 2/3, който имаха някакъв талант, аз не бях от тях. И понеже не съм се "събличал" вероятно съм играл с дънки и риза!

Ето и нещо на Пенко, треньора ми е приятел. Набор 88, много му прилягаше и топката в краката.

Кат каза Абритус, миналото лято бях там, римския музей е топ. Имам бивша колежка от Разград, дето беше много притеснена че няма да има какво да видим там, а на мен всичко за империята ми е супер интересно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юни 2022 11:02

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:Ай стига, дори и баба му не го е мислила за най-добрия в света, особено пък в прайма на КД и Къри.

To в тоя сезон най-хайпнатия май беше Кауай заради титлата на Торонто, както и да е...
Забележи постигнатото от Веждьо за последните два сезона за Пеликанс. Не случайно пиша за последните два, понеже той последния (2018-19), нямаше особено желание да играе за тях, искаше вече да се маха в посока Ел Ей.

2017-18: 28.1 точки, 11.1 борби, 2.3 асистенции, 1.5 откраднати, 2.6* чадъра
2018-19: 25.9 точки, 12.0 борби, 3.9 асистенции, 1.6 откраднати, 2.4 чадъра

Аll NBA First Team: 2018
All Defensive First Team: 2018
Blocks Leader: 2018

Аз постигнатото от Веждьо го знам, дори при трейда твърдях че взимаме топ 5 играч, други бяха скептиците. Но в нито един момент от кариерата си не е бил най-добрият в лигата и надали ще бъде, честно казано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Re: До колегата по-горе!

Мнениеот ReBorn1982 » 18 юни 2022 12:58

miro_rz написа:Тренирал съм като ученик 2 години тази игра. 3 пъти седмично имахме по 2 часа занимание в зала Лудогорец. Там и сега играят младите "Вълци", а големите бяха в зала Абритус. Малко не ти отива да ги пишеш тези глупости. Аз ще призная, че от 12/13 момчета имаше 2/3, който имаха някакъв талант, аз не бях от тях. И понеже не съм се "събличал" вероятно съм играл с дънки и риза!

[offtopic]Ти от Разград ли си ??![/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот miro_rz » 18 юни 2022 13:39

Да!
Изображение

pan_Joro

Коленете, Рамунчо...

Мнениеот pan_Joro » 18 юни 2022 17:57

Скъпи ми Рамунчо, използвам случая да повдигна отново случая с "коленете", който ти определи като дивотия. Въобще не ми пука от твоите квалификации, но нека и останалите колеги видят за какво иде реч.

Клипчето съдържа 3 епизода с трима различни играчи. Начело, разбира се, е твоят любимец ЛеБрон, който вдига не само едното си коляно, но и двете :-). Останалите двама са Кей Ди и Лав.

https://youtu.be/AXRV5Q6UcWo

Не очаквам отговор… При теб практиката е такава, че когато изпаднеш в кофти положение или не отговаряш или задаваш тъп въпрос от типа на: Ама помните ли онзи мач от 2007-а година, когато… Разбира се, целенасочено засягаш някой, който да се върже и да ти отговори и хоп – темата вече е друга…

Въобще всичките ти "знания" се базират на Гугъл. Ако ти спрат Гугъла няма да мажеш да напишеш и две смислени изречения, щото си тъпичък, братко… Заливаш ни със статистики, които няма как да помниш и очакваш да ти вярваме. Четеш чужди мнения и когато съвпадат с твоите желания ги пущаш като свои собствени умозаключения. Ега ти нахалството!

Виждам неспирното ти желания да свалиш нивото на Форума до това на Спортал, но няма как да ти се отдаде – с малки изключения тук пишат умни и образовани хора. Приятелски съвет: бий си камшика в посока Спортал – там ще бъдеш в свои води.

Проблемът ти е непоправимият ти комплекс за малоценност. Навсякъде в живота ти си г-н Никой, никой не те брои за бройка, включително и близките ти. Единственото място, където можеш да се проявиш са форумите. Пълен анонимник, никой не знае кой си и какъв си, що пък да не си направиш хубава автобиография, кой може да докаже, че не е вярна? Само дето си мислиш, че всичките са прости колкото теб и няма начин да не ги надвещиш. Да, ама не! Няма да станеш Биг Бос във форума…

Едно се чудя – когато влезе във форума като LBJ23 или нещо подобно, за два дни пусна над 100 поста. Правя проста аритметика: 8 часа сън, 8-9 часа работа (с пътуването), 50 поста за деня по 7-8-9 минути с търсенето в Гугъл… Май денонощието не стига. Нали съветваше някои колеги да го мушкат на жените си, на теб май и затова няма да ти стигне времето…

В последните си пространни изявления в моя посока мина всякаква граници на приличието. Виждам че си бесен, виждам че "кръв пикаеш", но все пак има едни граници, които не трябва да се прескачат. И сега неприятната новина – подготвям ти също толкова пространен отговор, с който ще те навра в кучи гъз. И с това мисля да приключа с теб – знам че ще те смачкам, ама не мога постоянно да си гледам в краката да не настъпя някоя тъпа и безмозъчна животинка…
НЕма начин да нЕма начин!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 юни 2022 18:46

Нищо общо нямат свитите в коленете крака на Джеймс в ситуацията с умишления ритник на Грийн в ташаците на Адамс. Ама абсолютно нищо общо

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 юни 2022 19:34

miro_rz написа:Да!

[offtopic]На мен баща ми е от Разградско, по-точно едно село, няма как да не го знаеш, защото е съвсем близо, малко над 10 км от града - Дряновец. Някога беше много голямо село, почти изцяло българско (повечето села в региона бяха с бая турци и мюсюлмани), днес има малко цигани и още по-малко българи, не че съм бил скоро там де .... как е градът иначе, обезлюдява ли се стабилно ??[/offtopic]

Върни се в “Архив”