Преди 6-7 години си купих една джаджа – хранилище за компютърна информация с голям обем. Преди около 10-на дни към джаджата излезе софтуер, който ми позволява да правя записи от телевизионните канали на Булсатком. Бях пропуснал мач 1 от финалите, но оттам-нататък успях да запиша всички останали мачове от Диема – с коментар на български и интересни гости в студиото.
Макар във Форума привържениците на ГСУ да сме "двама мъже и половина", реших да пусна линк до папката с шестте мача в облака – все пак задава се доста време без баскетбол и който иска може да погледа някой от финалните мачове. Признавам си, че идеята е на мои приятели, фенове на ГСУ, които не могат да гледат мачовете през нощта, а повторенията са през работно време...
Изчистил съм мачовете от реклами и всякакви други глупости. Качеството е 720р, но това предлага Булсатком. Вижда се перфектно и на пълен екран, а звукът е направо перфектен.
https://1drv.ms/u/s!AptoTuUUgGMIhSYqifml-BWFZCWo?e=13KKbQП.С. Ползвам американски облак (сървърът вероятно е в САЩ) поради което свалянето е леко бавничко. Можете да гледате и директно от облака, но по-добре си изтеглете файла и си го гледайте на спокойствие.