Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 00:18

Lord of memory написа:Усещам лека раздразнителност спрямо Манчестър на фона на ситуацията от последните години спрямо тях и Аякс нещо, а ? Нищо ново свикнали сме като най-добрия да се натъкваме на хейтъри ;)

Пич,виж сега,говориш пълни глупости.Милан е най-големият отбор в Шампионската лига за последните 20 години и това е повече от кристално ясно:5 купи и още 3 загубени финала срещу 2 купи и още един финал за Манчо.Айде кажи ми,освен на твоите фенски несъстоятелни констатации,на какво друго се дължи определението за Юнайтед като най-добрия?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 00:18

Lord of memory написа:Еми всички да от оня мач в който нямахме капка късмет, ние нямаме загуба в ШЛ като гост, 3 години подред, за тея дето имат проблеми с математика, а вие изпаднахте, така че да, всички.

Аха броим само последните 2-3 години,ок,щом така ти изнася,ноу проблем :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 00:19

Като най-печелещия отбор на всички големи купи общо, последните 20 години, вие имате около 3 от другите така че ти считаш каквото ти отърва, нищо ново. :lol:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 00:24

Lord of memory написа:Като най-печелещия отбор на всички големи купи общо, последните 20 години, вие имате около 3 от другите така че ти считаш каквото ти отърва, нищо ново. :lol:

За тези 20 години ние имаме 5 купи в най-авторитетният турнир в света,6 титли на страната си,постигнати,когато калчото беше номер едно в света,една купа на Италия-турнир,който е доста второстепенен,4 суперкупи,5 суперкупи на Европа и 3 световни клубни титли.Е,това околко 3 ли прави?Досега не бях срещал толкова нагъл фен на Юнайтед като теб,а аз познавам доста.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 00:27

А и,"лорде",идиотско е да сравняваш два клуба от различни страни извън турнирите,в които се състезават паралелно.Единственият такъв турнир е Шампионската лига.А там мисля,че е прекрасно ясно кой е номер едно за този период от време.Другата възможна арена за съпоставка между два клуба са преките двубои.Те отново илюстрират нагледно кой има предимство.Така че тия приказки ги пробутвай в някви теми за английския футбол.Тук говорим за Шампионската лига.
Последна промяна от acmilan на 16 фев 2010 00:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 16 фев 2010 00:27

АЗ съм за Манчестър в този мач,просто защото Милан са ни кръвен враг,а и заради Бербатов разбира се ;) Прогноза 0:2

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 00:27

Което прави 12 основни големи купи, суперкупи и глупости не ме занимавай щото такива и ние ги имаме (да вземем да считаме и карлинг къп и комюнити шийлд). 12 титли Юнайтед има само спечелени във ВЛ, 2 ШЛ+5 купи на страната и пак когато Англия беше най-силното. Това говори достатъчно кой е най-добрия отбор напоследък. И не ми пука през 1932 година как са завършили двубойте, интересува ме че през 2 и 5 та градяхме отбор и нормално си ни бихте, една от трите слаби години на САФ през цялата му кариера, през 2007 имахме 3 отбора контузени и нямахме късмет, а сега сме по-добрия и закономерно ще бием, така че до утре. ;) И лека.
Последна промяна от Lord of memory на 16 фев 2010 00:29, променено общо 2 пъти.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 00:28

durex написа:АЗ съм за Манчестър в този мач,просто защото Милан са ни кръвен враг,а и заради Бербатов разбира се ;) Прогноза 0:2

Е,това е ясно,и аз съм за Челси срещу вас ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 фев 2010 00:30

[offtopic]Най-силния отбор напоследЪк е Барселона-НЕОСПОРИМ ФАКТ :!:[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 00:30

acmilan написа:А и,"лорде",идиотско е да сравняваш два клуба от различни страни извън турнирите,в които се състезават паралелно.Единственият такъв турнир е Шампионската лига.А там мисля,че е прекрасно ясно кой е номер едно за този период от време.Другата възможна арена за съпоставка между два клуба са преките двубои.Те отново илюстрират нагледно кой има предимство.Така че тия приказки ги пробутвай в някви теми за английския футбол.Тук говорим за Шампионската лига.

Чудя се защо не написах отдавна точно този пост :lol: Той изчерпва изцяло темата кой е по-голям Милан или Манчестър Юнайтед.

Върни се в “Манчестър Ю”