gihuelo написа:.... 300-400 рейса гледам по клипове.
Егати, тия имат повече рейсове за публика, отколкото средната посещаемост на ЕкоТой Арена в последните 5 мача на ашладисаните с люляков калем от Микре!
:)))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gihuelo написа:.... 300-400 рейса гледам по клипове.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
bubka написа:Тея са си наши, македонци. Ще викаме за тях срещу комуническото Динамо-Спартак:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:bubka написа:Тея са си наши, македонци. Ще викаме за тях срещу комуническото Динамо-Спартак:
Безродник, като всички припоци. Ти си срам за името българско - анатема до девето коляно!
tmanolov написа:bubka написа:tmanolov написа:bubka написа:Sstefanov написа:Маркетинг (на английски: marketing – пазарно поведение, пазарно нагаждане, взаимодействане с пазара) е съвкупността от действия, чрез които предприятие извлича изгода от пазара.
Вие нямате такова. Левски има. Само виж от продажбите в магазина ни, колко пари се набраха.
В този смисъл не включва ли продажбата на играчи. Дали играчът Х идва от ЦСКА или от Пелистер Битоля, макар и да става въпрос за един и същи човек, има значение в крайната цена. С какво реноме се ползва даден клуб на трансферния пазар също е част от маркетинга. Нека си го кажем директно, че продажбата на тениски и фен артикули точно в БГ, едва ли може да обхваща дял по-голям от 3-4% от цялостната издръжка на клуба.
Виж ти колко бързо си се ориентирал какво е маркетингов трик - Литекс стана ЦСКА-София (София), за да може да си продава по-скъпо играчите. Ако се беше прекръстил на Реал-Мадрид щеше и още по-скъпо да ги продава по изпитаната схема (маркетингова) - играчът Х има откупна клауза 2,5 милиона, клуб У дава 1,5 милки за него, но ние си плащаме (като за маркетингов трик) в орнажвата преса да пишат, че клубът У давал 4,5 милки, ама ние под 5 милки не го даваме. И така 6 години - всяка прилика не е случайна
Колкото до Левски и фен артикулите - в огромна грешка си и ще го видиш в отчета за 2022 - над 1/3 от приходите ще дойдат от феновете под формата на клубен магазин и билети, с което отново ще сме първи у нас. В маркетинга, не в триковете с афроафриканските ярмейци и счетоводните схеми с изписването им
Някакъв виртуален дейк финанст, а.к.а юрист да ми описва тея неща ми малко странно.
Колкото до Левски - просешка/клошарска кампания за набиране на средства за вас може да е маркетинг трик, но като цяло не е общоприета в Европа.
И кое от горенаписаното не е вярно, интересно ми е, като фейк финансист, а.к.а. юрист (ако сложиш едни 10 бона мога да ти покажа и двете дипломи, аз после ще ги даря на Левски :))?
А средствата от феновете чрез билети и фен артикули са голямо перо във всеки средноевропейски клуб на запад. Това, че на изток разчитат само на съответния олигарх, щото така е по-лесно, е отделна тема - все пак едни верни фенове събраха цели 57 лева за рейс.
Апропо, без да се заяждам, колко пари се събраха в кампанията, дето ръководството не ви беше молило за нея, за афроафриканските обезщетения на умрялото дружество? даже пели 2 пенсии преведе и лиши внучетата от млЕко :) Ама без преводите на Лъчката Станчев и Драго Цанков, ако може :)
pomiqrat написа:Сектор Б и без наказание щеше да е затворен. Няма седалки
modor написа:pomiqrat написа:Сектор Б и без наказание щеше да е затворен. Няма седалки
Имаме си седалки. Стига да се наложи може да ги сложим. За мача с Марибор в сектор Б имаше седалки.
bubka написа:tmanolov написа:bubka написа:Тея са си наши, македонци. Ще викаме за тях срещу комуническото Динамо-Спартак:
Безродник, като всички припоци. Ти си срам за името българско - анатема до девето коляно!
Моето такова да ти се връща до 18-то коляно на тебе.
damyanov1963 написа:...
То има ли досега някой отбор, дето е играл с/у Левски да не сте били за него?... .
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 15 госта