MASTER_COOL написа:Никой не е напъвал за Нунес....Приоритетите са централен халф и централен защитник ! Ако останат пари ще се взимат още бек и крило. Ние си имаме Роналдо за ужас на мрънкач номер 1 в форума.
Мога да се хвана на бас с мрънкача, че Роналдо ще вкара повече голове от Нунес !!!
Твоето писание е определено провокативно и от нищо предизвикано, а мен за такова ме баннаха. Няма да те докладвам, но може някой да го направи. Внимавай и теб да не те баннат понеже тук админите са много строги и справедливи и не позволяват такива неща. Стабилни хора, ти казвам! За теб мисля, не заради друго! :)
Иначе може и да вкара, знам ли! Дано си прав! То за такава заплата всичко под 20 гола във ВЛ би било слаба ракия и незаслужаване на заплатата. Да хващам бас ПРОТИВ доброто на Юнайтед, няма как да стане. Искрено се надявам да си прав и дори и да се хвана на бас за подобно нещо, ще стискам палци да го загубя. :) Но какво ще кажеш ако не вкара!? Ще стоиш и ще гледаш като гръмнат и ще обвиняваш и плъховете под терена и как Роналдо нямал добри съотборници. Е хайде да не става този сценарий и да си имаме още един голаджия, който да покрива Бога, когато не е в настроение, форма или е контузен. Или пък просто да играем с двама в нападение.
И тук не говоря за Нунес конкретно де! Който и да е, работа на скаутите и треньора е да намерят опция.