W84me написа:modor написа:С това наказание от УЕФА, което имаме за затворен сектор Б. Мача трябва да се играе на националния стадион.
Чакай сега, не ги ли изтърпяхме тия наказания?
Не
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:modor написа:С това наказание от УЕФА, което имаме за затворен сектор Б. Мача трябва да се играе на националния стадион.
Чакай сега, не ги ли изтърпяхме тия наказания?
metodito написа:От чувала с..., пак... извадихме.
Този мач задължително на "В.Левски".
Plovdiv_1926 написа:metodito написа:От чувала с..., пак... извадихме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
modor написа:Кръстев остава за една година.
Jordan1914 написа:Plovdiv_1926 написа:metodito написа:От чувала с..., пак... извадихме.
Е, как на националния, като жълтите са там? Като цяло, в един ден да домакинстват и трите отбора в София и отделно агитка като ПАОК да е в града, с което жълтите имат сметки за уреждане, ми звучи в сферата на фантастиката. Ще има големи циркове.[/quoПо скоро няма как ЛЕВСКИ да играе на националния, докато ЦСКА-София домакинства на армията !
Plovdiv_1926 написа:metodito написа:От чувала с..., пак... извадихме.
Е, как на националния, като жълтите са там? Като цяло, в един ден да домакинстват и трите отбора в София и отделно агитка като ПАОК да е в града, с което жълтите имат сметки за уреждане, ми звучи в сферата на фантастиката. Ще има големи циркове.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта