Тоя па тръгна и да му отговаря, Боже мили...
Аз сериозно ще спра да поствам вече тука.
П.С.
За кво закриха "Бойна слава", ве !?
2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: 2022 Playoffs
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Buck32 написа:pan_Joro написа:Куминга си стои и Крис Пол скача срещу него. Обърнете внимание къде отива левия крак на Крис. Съдията е на метър и нещо и се прави на ударен – свири 3-точков фаул за Крис. Къри се смее, Кър се смее... Коментаторите също се смеят и казват, че на Крис Пол му се полагат по закон два такива фаула на мач. Много ми е интересно какви ще ги реди сега. Ето и клипчето – няколко секунди е:
https://www.youtube.com/watch?v=VzrJnXyfzCU
Извинявай Жоро, но си подбрал неподходящ клип за твоето обяснение, че и превода не е коректен. Тук изобщо не става въпрос за стрелба. Куминга стои с разперени ръце. Крис Пол се хвърля на едната му ръка и разперва всичките си крайници, за да покаже колко много е фаулиран. Да, продава това на съдията, но никъде не става въпрос за нарушение при стрелба. Руските коментатори в стремежа си да покажат колко е смешен този фаул казват "дайте му да стреля направо три наказателни". Това поне виждам и чувам аз.
Бъкси, и ти не си разбрал къде е акцента. Дали има фал или не няма никакво значение. Въпросът е дали Крис изнася крака си по посока Куминга. Аз твърдя, че го изнася – това се вижда и от клипа. Рамунчо твърди, че това, което съм казал били пълни дивотии, т.е. играчите си скачат със събрани крака вертикално. Няма как да стане при постановката в клипчето.
Единствения въпрос, който задавам е дали кракът Крис отива напред или не отива. Много простичък въпрос – отговорът е ДА или НЕ. Не ме интересува има ли фал или няма и какво говорят коментаторите.
Въпросът поставя Рамунчо в пълна безизходица. Ако отговори ДА – губи спора с мен, ако отговори НЕ – ще му се смеят всички, които са гледали клипа. В такива случаи Рамунчо никога не отговаря. Не знам дали си дава сметка, че липсата на отговор също е отговор и то не в негова полза.
"Б*ахти падението" – ето така нашто момче определя задаването на един въпрос. От друга страна може наистина да е падение да се задават въпроси на такива като него...
По отношение на превода, той въобще не е грешен – съдиите наистина дадоха три наказателни удара на Крис. :-)
НЕма начин да нЕма начин!
- Drunken_Master
- Контакти:
Тоя верно е с акъл на пиленце. Най-редовния му номер е, да преписва на мен неща, които са присъщи единствено за него. Той и Помияра така прави, между другото. За това и двамата мислителя на хилядолетието са си лика-прилика.
Над 200 пъти доказа (не аз, а ти самичък), че грам нямаш понятие от тоя спорт. То не бяха клипчета, то не бяха линкове, то не бяха картинки, абсолютно всеки път се излагаш, а най-наглото е, че тия неща ги преписваш на мен.
Значи, първото му мега малоумно твърдение беше, че Стеф Къри бил клъчър. Мисля, че доказах с факти, че си идиот...
Второто твърдение беше, че съдиите подпирали всички останали отбори освен Уориърс, отново доказах, че си идиот, при това с факти. Даже, понеже си бавноразвиващ си играх и да снимам въпросната ситуация, където от 2-3 километра личи, че Грийн удря през лицето противниковия играч. Не знам, как извъртя нещата, че си ме бил победил в тоя спор, ама ти си идиот, както вече няколко пъти написах. На всичкото отгоре над 200 пъти твърдеше, че нарушението било срещу Бълок, отново със снимка ти доказах, че си ИДИОТ ! Отново беше направен дармадан от моя милост...
Имаше още една ситуация, където г-н Идиот постна снимка, където Магарето беше бръкнал в очите на противника. Целия форум го вижда, само бат ТранЖоро НЕ. Ами нормално... пич ти си ИДИОТ !
Най-забавна беше ситуация с крачките на Стеф Къри в ония мач. Начи бат ТранЖоро известен още като форумния клоун отново виеше на умряло, че били свирили КРАЧКИ НА КЪРИ. Аз обаче, за негово огромно съжаление, с огромно нежелание гледах тъпия му любим отбор и видях, че това не са никакви крачки, а му свирят 8 секунди, понеже Къри се забави с изнасянето.
И тук идва ИДИОТА ! Първо, не го бил чул коментатора. Като го питах, а той що не го е видял, отново се оправда, че бил пушил и не обърнал внимание. После се оказа, че нещо трето било станало...
И ЗА КАПАК НА ВСИЧКО, пича няма хал-хабер, защо при стрелба част от играчите си вдигат краката, а не коленете. Било щото просели фаул.
ПАК КАЗВАМ - ПИЧ, ТИ СИ КРЪГЪЛ ИДИОТ !
ВЗЕМИ СЕ ЗАСРАМИ, НА ГОДИНИТЕ НА БАЩА МИ СИ. НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ БАЩА МИ, ДА СЕ ДЪРЛИ В НЯКАКЪВ ФОРУМ С ПИШЛЕМЕТА. АЙДЕ ДОВИЖДАНЕ...
Над 200 пъти доказа (не аз, а ти самичък), че грам нямаш понятие от тоя спорт. То не бяха клипчета, то не бяха линкове, то не бяха картинки, абсолютно всеки път се излагаш, а най-наглото е, че тия неща ги преписваш на мен.
Значи, първото му мега малоумно твърдение беше, че Стеф Къри бил клъчър. Мисля, че доказах с факти, че си идиот...
Второто твърдение беше, че съдиите подпирали всички останали отбори освен Уориърс, отново доказах, че си идиот, при това с факти. Даже, понеже си бавноразвиващ си играх и да снимам въпросната ситуация, където от 2-3 километра личи, че Грийн удря през лицето противниковия играч. Не знам, как извъртя нещата, че си ме бил победил в тоя спор, ама ти си идиот, както вече няколко пъти написах. На всичкото отгоре над 200 пъти твърдеше, че нарушението било срещу Бълок, отново със снимка ти доказах, че си ИДИОТ ! Отново беше направен дармадан от моя милост...
Имаше още една ситуация, където г-н Идиот постна снимка, където Магарето беше бръкнал в очите на противника. Целия форум го вижда, само бат ТранЖоро НЕ. Ами нормално... пич ти си ИДИОТ !
Най-забавна беше ситуация с крачките на Стеф Къри в ония мач. Начи бат ТранЖоро известен още като форумния клоун отново виеше на умряло, че били свирили КРАЧКИ НА КЪРИ. Аз обаче, за негово огромно съжаление, с огромно нежелание гледах тъпия му любим отбор и видях, че това не са никакви крачки, а му свирят 8 секунди, понеже Къри се забави с изнасянето.
И тук идва ИДИОТА ! Първо, не го бил чул коментатора. Като го питах, а той що не го е видял, отново се оправда, че бил пушил и не обърнал внимание. После се оказа, че нещо трето било станало...
И ЗА КАПАК НА ВСИЧКО, пича няма хал-хабер, защо при стрелба част от играчите си вдигат краката, а не коленете. Било щото просели фаул.
ПАК КАЗВАМ - ПИЧ, ТИ СИ КРЪГЪЛ ИДИОТ !
ВЗЕМИ СЕ ЗАСРАМИ, НА ГОДИНИТЕ НА БАЩА МИ СИ. НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ БАЩА МИ, ДА СЕ ДЪРЛИ В НЯКАКЪВ ФОРУМ С ПИШЛЕМЕТА. АЙДЕ ДОВИЖДАНЕ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

И все пак не му отговори на въпроса. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Искаш да отговаря на въпрос, който е свързан с малоумното му твърдение, че играча си просел фаул, когато си вдигал коляното... Ами, отговори му ти. Мен явно не ме разбира. Между другото, Коби копираше едно определено движение от Ем Джей. Явно за да си търси фаул.

Drunken_Master написа:Искаш да отговаря на въпрос, който е свързан с малоумното му твърдение, че играча си просел фаул, когато си вдигал коляното... Ами, отговори му ти. Мен явно не ме разбира. Между другото, Коби копираше едно определено движение от Ем Джей. Явно за да си търси фаул.
Както винаги когато не ти отърва променяш моето твърдение. Никъде не съм твърдял, че играча си просел фаул, когато си вдигал коляното. Играчът си проси фал като атакува с горната част на тялото си, все едно че ще стреля. Краката (единият или и двата) изостават назад, може би с 40-50 см. Ако играча не реагира на този дисбаланс, най-вероятно ще се пльосне на паркета. Естествената реакция на вестибуларния апарат е да възстанови баланса. Това става само по един начин – с изнасяне на единия крак напред. Ако този крак закачи противника става колизия.
Виж клипчето. Куминга е огромен за Крис. Той скача на лявата ръка на Куминга и самият Крис се изнася леко надясно, за да избегне директния сблъсък с по-якото момче (други обаче не го правят). Ако беше атакувал фронтално, вероятно кракът му щеше да иде между краката на Куминга, а коляното – директно в ташките, както се е случвало много пъти. "Коляното" не е за да се изпроси фала, то е следствие.
"Ами, отговори му ти. Мен явно не ме разбира.". Защо караш Регър да ми отговаря? Какво не ти разбирам на отговора, който така и не си дал?!?
Пениш се, че бързо схващаш, ама дълго трябва да ти се обяснява. Спомням си, че за върнатата топка ти обяснявах 3 пъти докато го разбереш... Ха дано този път си схванал.
Та последно ще ми отговориш ли на въпроса или не?
НЕма начин да нЕма начин!
- Drunken_Master
- Контакти:
pan_Joro написа:Играчът си проси фал като атакува с горната част на тялото си, все едно че ще стреля. Краката (единият или и двата) изостават назад, може би с 40-50 см. Ако играча не реагира на този дисбаланс, най-вероятно ще се пльосне на паркета. Естествената реакция на вестибуларния апарат е да възстанови баланса. Това става само по един начин – с изнасяне на единия крак напред. Ако този крак закачи противника става колизия.
За пореден път твърдя, че тоя тъпунгер грам няма хабер от тоя спорт. Ква горна част на тялото, ве, наркоман гнусен !? Това за което говориш се нарича "правилото на Реджи Милър". Оня чак вестибуларния апарат намеси. Получавало се и колизия !? ПХАХАХАХАХАХ!
Обяснявам ти го като за малоумен, понеже си... Защитника е длъжен да позволи на играча срещу него (тоя който ще стреля), да се приземи без контакт, без да има допир, абсолютно чисто, след стрелба.
И между другото, не мога да вдяна, това, какво общо има с примера с Магарето и Стивън Адамс, щото това с "вдигането на коляно при стрелба", дойде от него. Ама както 300 пъти писах, ти си малоумен тип, на възраст за пенсия...
pan_Joro написа:Виж клипчето.
Няма кво да ти гледам е*аните клипове, ти си тъпо парче...
pan_Joro написа:Пениш се, че бързо схващаш, ама дълго трябва да ти се обяснява. Спомням си, че за върнатата топка ти обяснявах 3 пъти докато го разбереш... Ха дано този път си схванал.
Айде пак, той ми бил обяснявал !? ХАХАХАХАХАХАХАХ ! Абе, кавал смотан, ти през живота си нямаше хабер, кво е това беккорт ваялейшън, сега се оказа, че си ми обяснявал и правилото... АХАХАХХАХАХХАХА! Баси малоумника е тоя !
П.С.
Сега, след една седмица, гаранция, ще твърди, че той ми обяснявал правилото на Реджи Милър, а не аз на него...
ХАХХАХАХХАХАХАХАХА...

- Drunken_Master
- Контакти:
Защитата до момента успява да удържи Стеф...