Черно Море в тройката!!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Черно Море в тройката!!!!

Мнениеот MORSKI » 29 ное 2008 18:30

!Моряците са там където им е мястото 3 ;) На пук на всички които ни мразят ние сме в тройката на първенството и едва ли ще илзезем от нея ;) Ако не бяха съдийските тесли и грешките срещу Бела,Ботев и домакинската издънка срещу Черноморец(несъществуващата дузпа) То правете сметка къде щяхме да сме сега :D 1!!!!!
Нищо и 3 място не е зле :) Айдееее Моряцииииии!!!!!! ;)

Потребителски аватар
Angoff.
Контакти:

Re: Черно Море в тройката!!!!

Мнениеот Angoff. » 29 ное 2008 18:36

Моряче утре Литекс играят и като бият отивате на 4-то място

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 ное 2008 18:48

мда, Латекса ще ви измести,но с тая игра мисля че повече заслужавате да сте 3ти :!: ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Tolouse
Контакти:

Мнениеот Tolouse » 29 ное 2008 18:50

Angoff

нещо май си много гневен номер 2,що ли хехе :lol: Стига ебава майки,на пролет и моряците и Литекс са пред вас,все пак есента цска има само 1 победа извън София хаха

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 29 ное 2008 19:13

Angoff. написа:Моряче миризливо утре Литекс играят и като бият отивате на 4-то място, така че ебаваи си маиката :lol:

Ok може и да зимуваме като 4-ти, но после идва пролетта... Литекс ще ни гостува във Варна в директен сблъсък за третото място, а на наш терен ония от Ловеч ги хапваме на закуска! Отделно, че и ЦСКА, Левски, Славия също трябва да ни гостуват!!! Ако съдиите не ни отрежат искам да видя как някой от тия отбори ще си тръгне с точки от стадион "Тича"!!! То е ясно, че точки няма да видите, ама да ви видим тогава какво ще говорите.... :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 ное 2008 19:20

Angoff. написа:Моряче миризливо утре Литекс играят и като бият отивате на 4-то място, така че ебаваи си маиката :lol:

Ей смръдлив чорбар,що не си е...ш твоята а? Смешки софйски злобеете ли :D НЕ ми пука Лтаекса какво ще направят утре ,факт в моемнта сме 3,а пролетта ние ще ви Е,м мамичките във Варна така,че не ставай смешен чорбарино,ами си гледай мириизливата кочина :evil:

ti_mak
Контакти:

Мнениеот ti_mak » 29 ное 2008 20:56

emi taka e dokato 4erno more pokazva klasata si ;) Spartak pokazva 4e i Belasica 6te gi minat :D:D:D

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 29 ное 2008 21:04

Евала за вашия отбор. Имате всички шансове дори за нещо повече не само тройката. Имате великолепен треньор и футболисти с доста добри качества. Играете най-хубавия футбол в А група. Не лягайте на никого другите отбори не струват нищо. Фен съм на Берое Стара Загора и ако знаете цял живот чакам да видя един ден отбора си като вашия. От доста време не е ставало това нещо. През 80-те години газихме наред след това 86 спечелихме и шампионска титла, но право да си кажа работата малко беше нагласена. През 79-81год. играехме най-зрелищния футбол. Победихме даже и Ювентус в Стара Загора и за малко да ги отстраним но мал шанс ни последва, като вас тази година. За тази година мисля, че сте най-добрите в нашето първенство. Другите пасти да ядат. Ако някой привърженик прочете това писмо искам да ми даде яснота по въпроса за вашия собственик и какво за в бъдеще мисли да прави относно детско-юношеската ви школа. Прави ли се модерния стадион.
ВДинев

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 ное 2008 21:07

vladomin_ написа:Евала за вашия отбор. Имате всички шансове дори за нещо повече не само тройката. Имате великолепен треньор и футболисти с доста добри качества. Играете най-хубавия футбол в А група. Не лягайте на никого другите отбори не струват нищо. Фен съм на Берое Стара Загора и ако знаете цял живот чакам да видя един ден отбора си като вашия. От доста време не е ставало това нещо. През 80-те години газихме наред след това 86 спечелихме и шампионска титла, но право да си кажа работата малко беше нагласена. През 79-81год. играехме най-зрелищния футбол. Победихме даже и Ювентус в Стара Загора и за малко да ги отстраним но мал шанс ни последва, като вас тази година. За тази година мисля, че сте най-добрите в нашето първенство. Другите пасти да ядат. Ако някой привърженик прочете това писмо искам да ми даде яснота по въпроса за вашия собственик и какво за в бъдеще мисли да прави относно детско-юношеската ви школа. Прави ли се модерния стадион.

1 мерси за комплиментите ;) 2 стадиона се строи,а детско юношеската ни школа,като база и като футболисти е сред най-добрите в България ;)
Като цяло напук на всички и всичко ние засега сме най-стойностният отбор в България ;)

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 29 ное 2008 21:10

MORSKI написа:!Моряците са там където им е мястото 3 ;) На пук на всички които ни мразят ние сме в тройката на първенството и едва ли ще илзезем от нея ;) Ако не бяха съдийските тесли и грешките срещу Бела,Ботев и домакинската издънка срещу Черноморец(несъществуващата дузпа) То правете сметка къде щяхме да сме сега :D 1!!!!!
Нищо и 3 място не е зле :) Айдееее Моряцииииии!!!!!! ;)

Мачкайте колкото можете! Време е да развалите "пасианса" на "грандовете"!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Черно море”