Летен трансферен прозорец 2022

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2022

Мнениеот plmar » 12 юни 2022 16:47

bubka написа:Не, аз коментирам само тройката Диас-Нунес-Жота. С Мо е друго. Въпросната тройка не ми изглежда да е нещо уау. Ще трябва да сглобите силна халфова линия в комбинация. Иначе трудно ще станат нещата.

Съвсем хипотетично, да приемем че Дарвин до Коледа се вписва като Диас през първите си шест месеца. Мо твърд титуляр, четиримата около него на ротация през сезона, и пак лично мнение, който се отърве без гол, банкет ще вдига! Горе долу същото ще и отзад, Конате с втори сезон+ нечуплив Матип.
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 юни 2022 18:26

bubka написа:Не, аз коментирам само тройката Диас-Нунес-Жота. С Мо е друго. Въпросната тройка не ми изглежда да е нещо уау. Ще трябва да сглобите силна халфова линия в комбинация. Иначе трудно ще станат нещата.

Именно. Трудно може да намериш играч като Фирминьо който може да играе като деветка,десетка и шестица и такива като Мане и Салах които могат да са крила и нападатели.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 юни 2022 00:47

€20M add-ons details for Tchouaméni to Real Madrid:

• €10M can be activated too easily based on appearances etc.
• Next, €10M is much more complicated to trigger - in difficult add-ons, like a top 3 Ballon d'Or spot @RMCsport

Zidane turned down PSG this week. There is no agreement. @Romain_Molina

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юни 2022 07:40

Официално: Бенфика обяви трансфера на Дарвин Нунес в Ливърпул

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 13 юни 2022 09:46

plmar написа:

Съвсем хипотетично, да приемем че Дарвин до Коледа се вписва като Диас през първите си шест месеца. Мо твърд титуляр, четиримата около него на ротация през сезона, и пак лично мнение, който се отърве без гол, банкет ще вдига! Горе долу същото ще и отзад, Конате с втори сезон+ нечуплив Матип.

Диаз, Нунес и там другия ви Жота, за някакви супер играчи ли ги имаш ? Какво значи да се отърве без гол? Хайде малко по спокойно с приказките, че пак ще останете с празни ръце. Всичките ви "топ" играчи, не вкараха когато трябва. Какво да говорим за някакъв от Бенфика с 1-2 сезона зад гърба си. Салах е топ играча, всичко друго около него е средна класа. Колкото и да си мислите, че сте силни и добри, си пролича, че не сте. И огромна заслуга за това има, че нямате класните играчи, които да правят разликата (освен Салах, Мане, Ван Дайк и понякога Алисон). .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 юни 2022 09:59

Sstefanov написа:
plmar написа:

Диаз, Нунес и там другия ви Жота, за някакви супер играчи ли ги имаш ? Какво значи да се отърве без гол? Хайде малко по спокойно с приказките, че пак ще останете с празни ръце. Всичките ви "топ" играчи, не вкараха когато трябва. Какво да говорим за някакъв от Бенфика с 1-2 сезона зад гърба си. Салах е топ играча, всичко друго около него е средна класа. Колкото и да си мислите, че сте силни и добри, си пролича, че не сте. И огромна заслуга за това има, че нямате класните играчи, които да правят разликата (освен Салах, Мане, Ван Дайк и понякога Алисон). .

Салах и Мане бяха със същия статус като дойдоха, единия беше излишен в Челси, тъкмо направил сносен сезон в Рома, другия беше просто добър играч в Саутхемптън. И Диаз и Жота си пролича, че са класа

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 юни 2022 14:04

Жота чак класа не е, той може да вкара само ако се озове на точното място в точния момент. Да очакваш от него да излъже някой, да направи нещо финт, да създаде положение от нищото, да направи нещо нестандартно....едва ли. Той е просто консуматор, което пак не е малко, стига да го прави умело :D но последните месеци то сезона излезе от форма и беше най-слабият играч на Пул със сигурност.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 13 юни 2022 14:17

wolf написа:
Sstefanov написа:
plmar написа:

Салах и Мане бяха със същия статус като дойдоха, единия беше излишен в Челси, тъкмо направил сносен сезон в Рома, другия беше просто добър играч в Саутхемптън. И Диаз и Жота си пролича, че са класа

Не ме разбирай погрешно, на вас ви трябват играчи тип Хааланд, Мбапе , Левандовски (примерно преди 1-2 сезона)., Лаутаро, Дибла, Сон и т.н. . Според мен имате името и възможностите да се посилвате с поне 1 такъв, всеки сезон. И това ще ви вдигне много нивото. Готови звезди, които като дойдат и да правят разликата. Като трябва да вкарват във важен мач, да го правят и да ставате шампиони. Тея 50-100 мил. за някакви играчи с 1 макс 2 сезон не го разбирам. Според мен, вместо да дадете за тоя Нунез парите, можехте да вдигнете заплатата на Мане и да го задържите. Изключителен играч.

Ponko

Мнениеот Ponko » 13 юни 2022 15:42

Че какви мега звезди бяха Салах и Мане бяха преди да дойдат в Ливърпул?! Те станаха такива именно при нас. Клоп прави играчите звезди, а не взима такива готови...

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 13 юни 2022 18:50

Трудно ще се справите с Манчестър Сити и този сезон . Те и ПСЖ изкривиха разбиранията за пари похарчени за играчи . Отчасти и Юнайтед се вписва в числото .

Върни се в “Футбол - Свят”