Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Мнениеот greenpeak » 11 юни 2022 15:20

Черно море привлече Петър Босанчич

"Отборът на Черно море привлече бранител. Това е Петър Босанчич, който днес подписа договор с “моряците” и ще носи “зелено-бялата” фланелка през новия сезон.

Петър Босанчич е роден през 1996 г. в Сплит. Централен защитник, висок 190 см. Започва да играе футбол в школата на Солин, а на 16-годишна възраст е привлечен в академията на Хайдук Сплит.
Дебютира за първия отбор на Хайдук през 2015 г. Общо има 7 мача за хърватския гранд, като е преотстъпван в Дугополие и Сесвете. През 2018 г. преминава в Истра, където за 3 години записва 73 мача с 2 гола.

През лятото на 2021 г. подписва договор с украинския елитен Мариупол, където през есента изиграва 5 мача. От началото на 2022 г. е част от босненския Широки брег, за който записва 10 мача. Бивш младежки национал на Хърватия."

http://chernomorepfc.bg/bg/%d1%87%d0%b5 ... %b8%d1%87/

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 11 юни 2022 15:30

Да, бързо действаме и директно подписваме. Да не повярва човек. Много добре, че намерихме това момче хърватина. 190см, 26 годишен - звучи супер. Според мен бързо ще се впише в колектива, както Влатко и Сердюк го направиха. При играчи от нашия регион като Жеката и Влатко въобще не си говорим за адаптация и аклиматизация - директно влизат и пасват на отбора.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 юни 2022 15:56

Точно каквото исках и се надявах се случи тоя път. Взехме бързо играчите и окомплектовахме състава един вид :) По-добре така отколкото като преди да вземаме в последния момент каквото е останало .....не че не може да има пак грешки разбира се, обаче поне даваме шанс на новите играчи да проведат подготовка с отбора и да са във форма ...както и това да свикнат със съотборниците си :) А не да дойдат в последната секунда и направо да влизат в мачовете и като не са свикнали с другите трудно показват най-доброто ......пък ако сме оцелили и играчите ще е повече от чудесно :) Но поне съм доволен, че тоя път действахме бързо и смело и всички са на линия! Май само нападател търсим, но там има някакви варианти като цяло... Курьор, Беншаа, Сердюк, младите ...няма какво да ни притеснява!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 юни 2022 18:43

Висок,играе с ляв крак,даже чат пат и вкарва.Явно е и биткаджия,набива се на очи,че всеки третии мач е с ЖК.Значи заради картони ще отсъства минимум 3 мача през сезона.Другото ми леко притеснение е,кой ще е тогава бързият и по лек ЦЗ?Но е ФАКТ,че тази година селекцията върви ,хайде да не кажа че е добре,но поне е навреме.Надявам се да кажа че е супер след първите мачове.Но този трансфер веднага нарежда пъзела с централните полузащитници.Отново са три фигури,като ще има варианти за реакция според моментната ситуация.Една идея по обнадежден от нормално съм.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 11 юни 2022 19:12

Този новият ЦЗ или ще е откритието на сезона, или разочарованието - от него си зависи!
Иначе, Златев изглежда ще се налага в първия състав, там Василев да внимава ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 юни 2022 11:54

Тепърва ще го видим що за "стока" е новият ни хърватски централен защитник.
Аз винаги съм се въздържал от прибързани оценки без сериозен анализ на база реално представяне.

Това му е последният мач за Широки Брег от миналия месец (Široki Brijeg - Radnik 3:3 / 29.05.2022.), конкретно №15 : https://www.youtube.com/watch?v=zD3FnxivRoo

А това му е последният мач като титуляр за Мариупол от краят на ноември миналата година (Ворскла – Маріуполь 5 - 1), конкретно №63: https://www.youtube.com/watch?v=-paRKiqSdgY

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 юни 2022 13:51

Гледах видеата и нещо не ми харесва в тях новия хърватин :) Много бавен ми се видя, неборбен и неориентиран :) Дано аз нещо да съм объркал и Илиан нещо друго да е гледал ....ама определено не ми изглежда да има нещо общо с Влатко :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 юни 2022 20:12

Черно море проведе първата си тренировка в Банско
12.06.2022 / 20:04
Снимка: Chernomorepfc.bg

Черно море проведе първата си тренировка в Банско. “Моряците” пристигнаха в зимния ни курорт днес следобед и направиха тонизиращо занимание. Треньорът Илиан Илиев има на разположение 20 полеви играчи и двама вратари. С отбора за Банско не пътува капитанът Даниел Димов, който е с травма. Опитният играч ще мине преглед в София, след което ще стане ясно кога ще се включи в тренировъчния процес, съобщава официалния сайт на "моряците".
В следващите дни към тима ще се присъединят и националите Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Велислав Василев и Мартин Дичев.
Утре и в понеделник Черно море ще се готви двуразово, а в сряда варненци ще играят първата си контрола от подготовката – срещу Локо Пд, като сутринта “моряците” имат и предвидено занимание.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Галин Григоров, Живко Атанасов, Цветомир Панов, Петър Иванов, Петър Босанчич, Наско Янков, Росен Стефанов, Лъчезар Йорданов, Васил Панайотов, Мазир Сула, Мимито Биаи, Матеус Клементе, Алекс Фернандеш, Марко Стойчески, Стефан Велев, Закария Беншаа, Калин Георгиев, Ангел Ангелов, Николай Златев, Евгений Сердюк, Матиас Курьор.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 юни 2022 10:08

Sole написа:Черно море проведе първата си тренировка в Банско
12.06.2022 / 20:04
Групата на Черно море: Георги Георгиев, Галин Григоров, Живко Атанасов, Цветомир Панов, Петър Иванов, Петър Босанчич, Наско Янков, Росен Стефанов, Лъчезар Йорданов, Васил Панайотов, Мазир Сула, Мимито Биаи, Матеус Клементе, Алекс Фернандеш, Марко Стойчески, Стефан Велев, Закария Беншаа, Калин Георгиев, Ангел Ангелов, Николай Златев, Евгений Сердюк, Матиас Курьор.

Ангел Ангелов предполагам е същият който беше на проби при нас зимата. Тогава нещо се контузи и не се получиха нещата с него.

Една статийка по темата на Д. Атанасов от началото на януари:

Краен нападател от Черноморец Бч тренира с Черно море
Добри Атанасов - 8 Яну | 13:01

"Левият краен нападател Ангел Ангелов, който игра за последно в Черноморец Бч, се готви с мъжкия отбор на Черно море. Това разкри за Дарик и dsport треньорът на третодивизионния тим Бойко Каменов.
Ангел Ангелов е на 22 години. Играе като ляв краен нападател. Той е от Варна, но е живял в София. Минал е през школите на Левски, Славия и Лудогорец. Доста добър футболист е, с качества. Надявам се да успее да пробие в отбора на Черно море. Той вече тренира с мъжкия отбор на Черно море."

https://dsport.bg/kraen-napadatel-ot-ch ... -more.html

Върни се в “Черно море”