2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2022 Playoffs
В тази тема има повече ултраси от форумите на 1914 и ЦСКА взети заедно
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: ГСУ – БОСТЪН - 2:2
pan_Joro написа:[b]Що се отнася до "коленете", ти пак си извадил всичко от контекста. Не става дума за обикновена стрелба, а за такава, с която се цели изкарването на фаул. Тогава играчът не отскача вертикално, а се хвърля напред, за да се блъсне в гърдите на пазача си. Ако опорният крак е левия, къде ще отиде коляното на десния крак, Рамунчо? Отговорът е един – напред, за да запази равновесие. [/b]Има хиляди примери, ама ти не гледаш мачове, за да знаеш, а в хайлайтсите такива работи обикновено не се показват. Мога да ти извадя няколко примера, но не смятам, че точно ти си човекът, за който ще го направя. Плямпай каквото си поискаш, с това само показваш какъв тотален неграмотник си.
Бе къв Боб Ори, направо си е Бог Къри...!!!
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA... БАХТИ ДЕГРАДИРАЛАТА ДЪРЖАВА! АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ГСУ – БОСТЪН
Drunken_Master написа:Чудовищна четвърта ! МАЧКАЙ МАМА ИМ ДАЙБА !
Drunken_Master написа:Между другото бат ТранЖоро, де се покри ? Тоя пише само при победа на Уориърс... Чудя се, как не е изкарал пак съдийските тесли срещу воините...
rmfan5 написа:По принцип тук се водят мега тъпите спорове ама баш пак ти дето след загуба се изпаряваш да се правиш на тежък смях...
Ти кой си, бе, че ще ми държиш сметка кога да пиша? Пиша когато имам време. И ето какво съм написал след първия мач:
pan_Joro написа:Къри е с 34 точки и 7 тройки в първия мач. За сведение Тейтъм е с 12 точки – защо не пишеш за него? Иначе ГСУ си загубиха мача съвсем резонно. Истината е, че Дж. Пул направи 10-на безобразни грешки...
Това на покриване ли ти прилича? Очевидно повтаряш като папагал написаното от Рамунчо, май сте от една и съща кръвна група... Ти да не би да пишеш след всяка загуба на твоя любим отбор?
Още в понеделник споменах, че ще пиша след мач 4 поради ангажименти. Да не би да съм знаел, че ГСУ ще победят? Щях да пиша и ако бяха загубили.
И не се опитвай да защитаваш Рамунчо – виж му цитата в началото. После Къри се бил насрал и т.н. Той си го проси и докато продължава да държи такъв език ще получава такива отговори.
НЕма начин да нЕма начин!
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Брато, квото и да напишеш си оставаш жалък смешник... Тотално затвърди мнението с последния си изключитено малоумен пост, в който нямаше и 1% вярно нещо. Ай, разкарай ми се от оная работа ! Писна ми, да те гавря... То направо грехота вече !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
rmfan5 написа:А на тоя pill няма ли да му сложат банче вече само псувни тип 8-ми клас темата става на повърня...
То това с псувните му е най-малкия проблем. Въпроса е, че му е двоен аршина. Ако ЛеБрон беше вкарал едва 6 точки в последната четвърт от игра, оня щеше да ореве орталъка. Правил го е неведнъж. Сега, обаче така му е удобно и угодно...
А другия, горкия... даже не ми се коментира.
Къри е на път да изравни LeHO по пръстени и официално да го изпревари като по-велик. Страха е голям. Най-хубавото от цялата работа е, че Лейкърс догодина ще са още по-зле. Агонията ще продължи:))
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
pill написа:Къри е на път да изравни LeHO по пръстени и официално да го изпревари като по-велик. Страха е голям. Най-хубавото от цялата работа е, че Лейкърс догодина ще са още по-зле. Агонията ще продължи:))
Kъри, дето е с 0 приза за "МВП на финалите", да изпревари ЛеБрон, който е с 4 ? Какъв оптимизъм само... Между другото, дори и през 2016-та, пак нямаше да го грабне Къри, щото Магарето щеше да вземе приза.
А на кого му пука за някакъв приз, който го дават някои си тарикати на заплата в ЕСПН (най-големите лизозадници на Леброн Джеймс)!?!? Пълен смях. През 2016 МВП заслужаваше Кайри, през 2013 Алън, а в Дисни го заслужаваше Дейвис, който реши серията с ключови стрелби. Та отново ще питам, на кого му пука за награди, които ги определят десетина журналиста?!?!?!
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
- Drunken_Master
- Контакти:
На кой му пука ? Ами естествено, че все на някои хора им пука, понеже показва нагледно един играч на какво ниво играе в най-важните мачове в кариерата му. Къри до момента има 0 приза от 5 опита, тая година ако Уориърс вземат титлата (което вероятно ще се случи, след днешното фиаско), най-накрая ще вземе наградата... Били давали наградата разни тарикати ? Квито и да са, ако играеш слабо във финалите няма как да ти я дадат. А тия тъпизми на бат ТранЖоро, че през 2015-та бил казал, да я дадат на Игуадала са толкова жалки и смешни, че няма на къде. Колкото до 2016-та, 2013-та и 2020-та, само в твоята глава ЛеБрон не заслужава приза...