Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот MORSKI » 15 фев 2010 23:13

Siegfried написа:МОРСКИ - човек или има чувстов за хумор - или го няма . Ти го нямаш - но лошото е - че претендираш - че имаш .

Твоето мнение з амен изобщо не ме вълнува- хората които значат нещо за мен, виж тяхното мнение е важно....Който е трябвало да каже, че имам чувство за хумор го е направил...
А, за товето чувство за хумор няма какво да коментирам- то такова тотално липсва ;)
Още по-лошото е, че ти си вярваш не само, че го притежаваш, но и , че е оригинално....
О свещена простота!
Последна промяна от MORSKI на 15 фев 2010 23:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 фев 2010 23:14

Вие вече съвсем се объркахте . Криворазбраните форумници :lol: :lol: :lol:

Китарата ми е по-важна от тъп спор с МОРСКИ . Лека вечер пак .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 фев 2010 23:15

MORSKI написа:
Siegfried написа:МОРСКИ - човек или има чувстов за хумор - или го няма . Ти го нямаш - но лошото е - че претендираш - че имаш .

Твоето мнение ЗА мен изобщо не ме вълнува- хората , които значат нещо за мен, виж тяхното мнение е важно....Който е трябвало да каже, че имам чувство за хумор го е направил...
А, за тВОЕто чувство за хумор няма какво да коментирам- то такова тотално липсва ;)
Още по-лошото е, че ти си вярваш не само, че го притежаваш, но и , че е оРигинално....
О свещена простота!

Лека нощ , правописецо :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 фев 2010 23:15

Siegfried написа:Вие вече съвсем се объркахте . Криворазбраните форумници :lol: :lol: :lol:

като ти е по-важна знаеш пише си изход.....Чакам да напуснеш....
Но, едва ли-вече един път- имаше по-важна работа от мен, ама видях колко по-важна е...
Може би си ходил да пишкаш или си си бърсал сълзите както сам каза?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 фев 2010 23:16

Siegfried написа:
MORSKI написа:

Твоето мнение ЗА мен изобщо не ме вълнува- хората , които значат нещо за мен, виж тяхното мнение е важно....Който е трябвало да каже, че имам чувство за хумор го е направил...
А, за тВОЕто чувство за хумор няма какво да коментирам- то такова тотално липсва ;)
Още по-лошото е, че ти си вярваш не само, че го притежаваш, но и , че е оРигинално....
О свещена простота!

Лека нощ , правописецо :lol: :lol: :lol: :lol:

Лека нощ,"поете"...

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 фев 2010 23:17

MORSKI написа:
Siegfried написа:Вие вече съвсем се объркахте . Криворазбраните форумници :lol: :lol: :lol:

Но, едва ли-вече един път- имаше по-важна работа от мен, ама видях колко по-важна е...

Модераторът би трябвало да се държи като зрял човек . Явно си имаме изключение :roll:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 фев 2010 23:17

MORSKI написа:

Твоето мнение з амен изобщо не ме вълнува- хората които значат нещо за мен, виж тяхното мнение е важно....Който е трябвало да каже, че имам чувство за хумор го е направил...
А, за товето чувство за хумор няма какво да коментирам- то такова тотално липсва ;)
Още по-лошото е, че ти си вярваш не само, че го притежаваш, но и , че е оригинално....
О свещена простота!

Не му обяснявай, прав си, няма кво да убеждаваш човек, на който дори не му знаеш и името...не знам от кво се притеснява...шантаво е :roll: Не би трябвало да ти дреме кво мисли някой си отсреща на компютъра...
Аз си знам, че имаш, и че винаги си изкарваме супер готино на купони! Чакам петък с нетърпение, ще се разбиваме 8-) :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 фев 2010 23:18

Siegfried написа:
MORSKI написа:

Модераторът би трябвало да се държи като зрял човек . Явно си имаме изключение :roll:

А мъжът би трябвало да си държи на думата- явно пак си имаме изключение....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 фев 2010 23:20

Cesc Fabregas написа:Не му обяснявай, прав си, няма кво да убеждаваш човек, на който дори не му знаеш и името...не знам от кво се притеснява...шантаво е :roll: Не би трябвало да ти дреме кво мисли някой си отсреща на компютъра...
Аз си знам, че имаш, и че винаги си изкарваме супер готино на купони! Чакам петък с нетърпение, ще се разбиваме 8-) :!:

мен изобщо не ме вълнуват личности като Зиг ли е там как се казва не го знам, но той сам си проси внимание....Заяжданиците му са прекалени, просто е объркал човека....
Но аз спирам, тъй като за разлика от него си държа на думата и просто вече няма да му обръщам внимание, под нивото ми е!
Иначе Марти, разбира се, че ще си изкараме приятно!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 фев 2010 23:22

Аре стига бе :twisted: .....Само Левски 8-)

Върни се в “Свободна зона”