Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Kotooshu » 07 юни 2022 12:12

Пак лицето - Ива Георгиева, ще бъде интересно!

Изображение
Ива Георгиева - по онова време представител на IFS, разговаря с президента на "Славия" Венцеслав Стефанов и тогавашния тартор на агитката на ЦСКА Росен Петров-Животното по време на публичното обсъждане на проекта за нов стадион в кв. "Овча купел" през 2013 г.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 юни 2022 12:14

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:По принцип в Сега, се писа за свинщината на Титката Папазов !!!

А ти много хубаво си извадил тоя цитат :D . Под ''какво ще се построи там'' се визира ''какъв стадион като ВИД'', а не че внушават, че ще се построи МОЛ....
Всъщност мъката на колегите архитекти им е, че не участват в проектирането на стадиона и че ние вече имаме готов вариант. И искат да се набутат в схемата.

То беше ясно, че това ще напишеш.
Може и да си прав, не знам.

tochavos написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 юни 2022 12:18

Делянски, ти поне ги разбираш тези неща, кажи честно, дали ли са му на ГГ голямото УПИ- колодрума, конната база, спорта София, някаква част от Нац. стадион или целия и останалите части ?

tochavos написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 юни 2022 12:36

оставете ги припоците, те, както казва Пели, са на принципа - каквото и да ми говориш, не можеш да ми промениш мнението, щото аз вярвам само на ГА, Петко Суроватката, Ачко Самальота и прочие гъзолизци, а не на официални документи и решения. Не и не. Така че с тях да спориш е тотално излишно.

Въпросът е какво да правим ние - ясно, те си имат купен цял министър, но и ние имаме един правилен ход и съм го казвал десетки пъти - искаме си стадион Раковски. Там си правим и мол, щото ПУП позволява, и отлитаме в друга орбита, дето и Кирчо Космонавта, докато беше фен на Литекс, не е бил :)

Ама ние си имаме собственик със зависимости, така че няма да се случи, за съжаление. А стадион с мол в градината с жълъдите няма да има, щото никой няма да го допусне. И след безславното отпадане от Европа тази година (късметът свършва на третия път), си отиват "на Ловечъ"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юни 2022 12:50

Kotooshu написа:Делянски, ти поне ги разбираш тези неща, кажи честно, дали ли са му на ГГ голямото УПИ- колодрума, конната база, спорта София, някаква част от Нац. стадион или целия и останалите части ?

Да му дават всичко, ако ще го направи в приличен вид. Тоя парк ше стане бижу, децата и хората ще се пръснат от кеф. Ако направи и едно стрелбище, ще е супер, че в момента ходя на вашето :Д
Тия неща вече са там и са си построени. И не са неща тип ''бараката ми в Говедарци'', която само аз си я ползвам, а ще се ползват съоръженията от всички. Децата, хората, жените, бебетата, кучетата, котките...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 юни 2022 12:57

Ако трябваше да слушат левскарите и всички други които искат да си топнат човката от новият стадион на ЦСКА някъде към 3 000 г.можеше и да получим разрешение за строеж.Тъй като някои неща все още помня ще помоля някой от оригиналите да проверят кога Иво Тонев каза, че ще строят нов стадион на Герена като ще започнат от секторА ,кога подадоха документи за разрешаване на строителството , кога получиха разрешение за строеж и кога започнаха строежа.Аз знам какви бяха сроковете, но искам да ги чуя от вас.Тогава нямаше разследване от медии, нямаше протести на архитекти, не се свикваха европейски симпозиуми, еколозите не броиха храсти и клони, всичко беше изрядно.Даже строителите го разрушиха и построиха безплатно, след време можете да го включите към бригадирското движение и строителството на Герена с доброволен труд на милионите левскари.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 юни 2022 13:02

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:Делянски, ти поне ги разбираш тези неща, кажи честно, дали ли са му на ГГ голямото УПИ- колодрума, конната база, спорта София, някаква част от Нац. стадион или целия и останалите части ?

Да му дават всичко, ако ще го направи в приличен вид. Тоя парк ше стане бижу, децата и хората ще се пръснат от кеф. Ако направи и едно стрелбище, ще е супер, че в момента ходя на вашето :Д
Тия неща вече са там и са си построени. И не са неща тип ''бараката ми в Говедарци'', която само аз си я ползвам, а ще се ползват съоръженията от всички. Децата, хората, жените, бебетата, кучетата, котките...

Като "бижуто" ЦСКА-София (София), на което вие се пръскате от кеф ли ?
Ганчев е пиявица от прехода и нищо не може да направи "бижу" без да заграби чуждо.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 юни 2022 13:31

peliforewer написа:Ако трябваше да слушат левскарите и всички други които искат да си топнат човката от новият стадион на ЦСКА някъде към 3 000 г.можеше и да получим разрешение за строеж.Тъй като някои неща все още помня ще помоля някой от оригиналите да проверят кога Иво Тонев каза, че ще строят нов стадион на Герена като ще започнат от секторА ,кога подадоха документи за разрешаване на строителството , кога получиха разрешение за строеж и кога започнаха строежа.Аз знам какви бяха сроковете, но искам да ги чуя от вас.Тогава нямаше разследване от медии, нямаше протести на архитекти, не се свикваха европейски симпозиуми, еколозите не броиха храсти и клони, всичко беше изрядно.Даже строителите го разрушиха и построиха безплатно, след време можете да го включите към бригадирското движение и строителството на Герена с доброволен труд на милионите левскари.

Искате вие , да получите чисто бял лист с подпис и печат и после изненадващо ще се появят едни няколко хиляди квадратни метра търгоски площи :)
Колкото до Тотонев , всичко е незаконно. Да му се повдигнат обвинения и да си плати до стотинка всичко което се дължи на държавата и фирмите! До стотинка!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 юни 2022 14:09

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Ако трябваше да слушат левскарите и всички други които искат да си топнат човката от новият стадион на ЦСКА някъде към 3 000 г.можеше и да получим разрешение за строеж.Тъй като някои неща все още помня ще помоля някой от оригиналите да проверят кога Иво Тонев каза, че ще строят нов стадион на Герена като ще започнат от секторА ,кога подадоха документи за разрешаване на строителството , кога получиха разрешение за строеж и кога започнаха строежа.Аз знам какви бяха сроковете, но искам да ги чуя от вас.Тогава нямаше разследване от медии, нямаше протести на архитекти, не се свикваха европейски симпозиуми, еколозите не броиха храсти и клони, всичко беше изрядно.Даже строителите го разрушиха и построиха безплатно, след време можете да го включите към бригадирското движение и строителството на Герена с доброволен труд на милионите левскари.

Искате вие , да получите чисто бял лист с подпис и печат и после изненадващо ще се появят едни няколко хиляди квадратни метра търгоски площи :)
Колкото до Тотонев , всичко е незаконно. Да му се повдигнат обвинения и да си плати до стотинка всичко което се дължи на държавата и фирмите! До стотинка!

Не съм чул да се дава разрешително за строеж на бял лист с печат, особено когато се отнася за Борисовата градина, ако знаеш нещо подай сигнал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2022 14:41

Няма да припознаем лайнарщина с Литекс.
- Е, ама то дружеството не е толкова важно.
При строеж на новия стадион няма да излезем и милиметър от чашката.
- Е, Гришака като докопа целия район всички майки и котки ще се радват.
Лудогорец съсипва българския футбол и националния с толкова чужденци.
- Е, ама то българите нямат нужната класа, а ние имаме шампионски амбициЙ.
Баща ни от Банкя и Шиши издържат говедата.
- Е, я вижте как пълнят стадионите и какви кампании правят за отбора си без Герб.
Говедата що бутнаха сектор А.
- Е, какво като не е в парка. Може да се направи нов план да влезе в парка и повече да не могат да бутат нищо.

Това са те, припоците - думата и морала на разгонена средношколка струва повече от техните!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”