Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 04 юни 2022 18:23

krumeto написа:
gihuelo написа:
pomiqrat написа:
Dust написа:Шампион се става с готови и изградени играчи. Ако разчиташ на собствена школа, шампион никога няма да станеш. Те и за това големите са големи, защото обират каймака от работата на малките.

Горките Барселона с Валдес, Пике, Пуьол, Алкантара, Къркич, Бускетс, Шави, Иниеста, Педро, Меси... Горкият Аякс... Горката Спарта Прага... Горкият Динамо Загреб...

Уйне, старшна работа си !
Значи като има мач на ЦСКА започваш да питаш защо само с двама българи?
Като става въпрос за Лудогорец се хвърляш на амбразурата и до припадък защитаваш тезата че не става с юноши :)

Аз бих искал да знам твоето мнение!
Ако става с юноши да се борите за титла, защо твоят отбор не играе с такива, а с играчи отвън?

Аз не съм казал че става с юноши. Просто ти постваш някакви класирания на юношеските групи и аз ти казвам ,че след като взехте най-доброто в цяла България , отмъкнахте само от Левски 3-ма треньора дори не можете да станете убедително шампиони.
И че за 12 години имате един Доминик Янков , които се оказа че и той е взет почти наготово.
Левски на финала за купата също имаше сао един юноша титуляр в състава си.
Например има един потребител тук ,които ни нарича африкански тим :) Не съм сигурен дали вече черните в Левски не са колкото нашите :) Май по-равно :) При нас холандците поне са бели щото техния е черен .

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 04 юни 2022 18:34

gihuelo написа:
krumeto написа:
gihuelo написа:
pomiqrat написа:
Dust написа:Шампион се става с готови и изградени играчи. Ако разчиташ на собствена школа, шампион никога няма да станеш. Те и за това големите са големи, защото обират каймака от работата на малките.

Горките Барселона с Валдес, Пике, Пуьол, Алкантара, Къркич, Бускетс, Шави, Иниеста, Педро, Меси... Горкият Аякс... Горката Спарта Прага... Горкият Динамо Загреб...

Уйне, старшна работа си !
Значи като има мач на ЦСКА започваш да питаш защо само с двама българи?
Като става въпрос за Лудогорец се хвърляш на амбразурата и до припадък защитаваш тезата че не става с юноши :)

Аз бих искал да знам твоето мнение!
Ако става с юноши да се борите за титла, защо твоят отбор не играе с такива, а с играчи отвън?

Аз не съм казал че става с юноши. Просто ти постваш някакви класирания на юношеските групи и аз ти казвам ,че след като взехте най-доброто в цяла България , отмъкнахте само от Левски 3-ма треньора дори не можете да станете убедително шампиони.
И че за 12 години имате един Доминик Янков , които се оказа че и той е взет почти наготово.
Левски на финала за купата също имаше сао един юноша титуляр в състава си.
Например има един потребител тук ,които ни нарича африкански тим :) Не съм сигурен дали вече черните в Левски не са колкото нашите :) Май по-равно :) При нас холандците поне са бели щото техния е черен .

По-убедително от това, ще чакаме от вас!
Ние и при двете юношески формации сме шампиони! А вашите са с калъфките! Какво повече?
При 19 годишните не учатваме, тъй като от същите юноши са съставени и давата ни дублиращи състава и играят успешно при мъжете във ВПЛ и Трета ПЛ. Съответно сме - шести (веднага след кандидатите за първа лига) във ВПЛ и втори след Дунав във Трета ПЛ.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 юни 2022 18:48

krumeto написа:Аз бих искал да знам твоето мнение!

Преди 3-4 години мнението му беше различно, спомням си, че имаше дискусии, с какво Лудогорец помага на БГ футбола с толкова чужденци и как в неговия отбор играят по 5-6 българи титуляри и т.н., а днес са обърнали плочата.
За това споменах синдрома на късата памет.
Моето лично мнение относно чужденци и българи отдавна съм го споделил.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 юни 2022 19:04

Имало едно време в Испания и по-точно в областта Баския в града Билбао, един отбор наречен Атлетик. Той бил гордостта на цялата област, която така се възгордяла с него, че не давала на играчи от други области да играят в отбора, а за чужденци - да не говорим.
Сега не знам дали съществува същия отбор, или е припознат от некой друг, взел същото име, щото гледам, че вече и чужденци ритат в него.
п. п. Абе да попитам, верно ли украинците ползват безплатен транспорт в България, щото одеве в тролея Контролите свалиха едно русоляво момиче, което се опитваше да говори английски с руски акцент, показвайки някаква карта, а контролата и каза, че картата трябва да бъде зелена и да пише - Бежанец.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 юни 2022 19:15

Атлетико Билбао гледам, че са постигнали големи успехи след 1955г.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 юни 2022 19:25

Dust написа:Атлетико Билбао гледам, че са постигнали големи успехи след 1955г.

Не са Атлетико, а Атлетик, може би пак от гордост, за да се отличават от мадридския такъв.
Колкото до успехите им...
Помня, че в началото на 70-те, бяха отстранени от Берое с 0:3 и 1:0, пък Берое отпадна в следващия кръг от ОФК Београд с 0:0 в Белград и след това 1:3 в Сз.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 04 юни 2022 19:30

damyanov1963 написа:Имало едно време в Испания и по-точно в областта Баския в града Билбао, един отбор наречен Атлетик. Той бил гордостта на цялата област, която така се възгордяла с него, че не давала на играчи от други области да играят в отбора, а за чужденци - да не говорим.
Сега не знам дали съществува същия отбор, или е припознат от некой друг, взел същото име, щото гледам, че вече и чужденци ритат в него.
п. п. Абе да попитам, верно ли украинците ползват безплатен транспорт в България, щото одеве в тролея Контролите свалиха едно русоляво момиче, което се опитваше да говори английски с руски акцент, показвайки някаква карта, а контролата и каза, че картата трябва да бъде зелена и да пише - Бежанец.

Къде ги видя тези чужденци? И тримата им със смесен произход са родени в баската област.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 юни 2022 19:40

Plovdiv_1926 написа:
damyanov1963 написа:Имало едно време в Испания и по-точно в областта Баския в града Билбао, един отбор наречен Атлетик. Той бил гордостта на цялата област, която така се възгордяла с него, че не давала на играчи от други области да играят в отбора, а за чужденци - да не говорим.

Къде ги видя тези чужденци? И тримата им със смесен произход са родени в баската област.

Ами в един репортаж видях едни с по-тъмен цвят. Сега, може и да си прав няма да споря, но тогава язък им за гордостта.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 юни 2022 19:41

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:https://www.youtube.com/watch?v=7zZkOtC1ErE

ПРЕД СТАДИОНА: Спор може ли ЦСКА - София (София) и ЦСКА 1948 да се обединят!

А според теб може ли,все още не съм гледал предаването но съм наясно какво ще кажат Касабов и Томислав, а също и Явор и Ники.

Моето мнение едва ли се зачита по отношение на такъв въпрос. Но действията на ръководството на ЦСКА-София (София) са много странни, защото казват едно , а правят друго. Гриша Ганчев май беше казал, че ще играе с юноши, а в медиите съобщават, че около 7/8 нови ще пристигнат в отбора само през следващата седмица. Това е доста странно. Пардю също щеше да остава треньор, а пък го махнаха. Стойчо Стоилов уж си е тръгнал, пък се твърди, че все още работи в отбора, просто не се показва.

Няма как да се обединят двата отбора, прекалено гадни номера направиха числата през годините.1948 беше създаден да пречи на Ганчев, този проект беше измислен от Найденов и подкрепен от Домусчиев.Не знам защо всички се хванаха за думите на Ганчев, че ЦСКА щял да играе с юноши, това по-скоро беше плод на емоция от негова страна.Гришата е толкова години във футбола, че му е ясно, че само с българи и юноши няма как да се гонят високи цели.Левски нали пробваха само с българи, бориха се да не отпаднат.Пардю ако беше успял да вземе финала с Левски сигурно щеше да остане треньор, но след безличните мачове под негово ръководство най-нормалното беше да се търси треньор с нашият манталитет и жаден за успехи, за мен Илич е добър ход.Колкото до Стойчо Стоилов, в интервюто си Ганчев заяви, че продължава да му има пълно доверие и макар да не се вижда на Армията явно има още думата при трансферите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 юни 2022 19:43

Просто са пробаски настроени поради политически причини. Всеки един знае общата политическа картина в Испания. Предполагам си чувал и за ЕТА.
Ти ще си съгласен ли Левски да играе само с момчета от софийска област и да не печелите титла следващите 65 години?
Населението на Баската автономна област е около 2,2 милиона жители.

Върни се в “Левски”