Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот boabbb » 03 юни 2022 11:50

TristaNNN написа:Ааа, успял да прибере дължимите наеми от Тирето, значи. Той да не е бирник или ЧСИ, че да прибира нещо, което се дължи на държавата по договор?
Егати безочливия, мутренски начин на мислене - Величкодихоновщината в пълния ѝ блясък!

Ами, явно трябва, щото има и едни други мургавелници, дето разнасят купи и т.н. , а дължат на НАП няколко милиона ... Айде, на тия за стадиона са им казали, че няма какво да си ги търсят, поне за НАП да има - нали много се притеснявахте за баба Гинка и нейната пенсия преди ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 юни 2022 11:59

Както е казал класикът, вари го,печи го все на гайда си мирише.Старото дружество дължеше пари на НАП, затова и фалира, затова и ни беше отнет лиценза, затова играхме по селата.Сега едни други също дължат пари на НАП и не си спазват споразумението, но не им се отнема лиценза и не фалират.А новото дружество ЦСКА плати почти половината задължения на старото и по този начин се явява негов правоприемник.Като мислете, че този начин е лесен, последвайте ни, вместо да притискате играчи и треньори да се отказват от това което им се полага по договор, да криете 15млн.лв във фалшиви фирми и да искате Васил Божков да ги поеме или да правите гимнастика с плащанията към НАП, дето хем не плащате, ама сте имали документ, че до декември сте били изрядни.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юни 2022 12:10

... А новото дружество ЦСКА плати почти половината задължения на старото и по този начин се явява негов правоприемник....

Затова и новото дружество почти се явява правоприемник. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 03 юни 2022 12:11

По схемата на припоците всички клубове длъжници могат да сменят дружествата и всички банки по света да пият по една студена вода испанското нап ще има да взима реал ще станат реал-мадрид а барсенона ще станат барселона-барселона и така мн са глупави всички само в ловеч са се сетили навреме

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 03 юни 2022 12:29

Не знам кой на кого е правоприемник, ама в сайта на НАП дълговете на ФК Лупи са си колкото бяха. Държавата беше ощетена с 13 милиона.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 юни 2022 12:34

peliforewer написа:Както е казал класикът, вари го,печи го все на гайда си мирише.Старото дружество дължеше пари на НАП, затова и фалира, затова и ни беше отнет лиценза, затова играхме по селата.Сега едни други също дължат пари на НАП и не си спазват споразумението, но не им се отнема лиценза и не фалират.А новото дружество ЦСКА плати почти половината задължения на старото и по този начин се явява негов правоприемник.Като мислете, че този начин е лесен, последвайте ни, вместо да притискате играчи и треньори да се отказват от това което им се полага по договор, да криете 15млн.лв във фалшиви фирми и да искате Васил Божков да ги поеме или да правите гимнастика с плащанията към НАП, дето хем не плащате, ама сте имали документ, че до декември сте били изрядни.

Както е казал класика, колкото и да го преобличаш все припок си остава. Не ми отговори на въпроса, кога ще си платите и другата половина от задълженията към НАП от 13-15 мил задължения наследени от умрелия ви оригинал?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 юни 2022 12:49

DanailG написа:По схемата на припоците всички клубове длъжници могат да сменят дружествата и всички банки по света да пият по една студена вода испанското нап ще има да взима реал ще станат реал-мадрид а барсенона ще станат барселона-барселона и така мн са глупави всички само в ловеч са се сетили навреме

Не е точно така, има закон за фалитите и там е написано какво се прави ако АД изпадне в несъстоятелност, ЦСКА нито е първи, нито ще е последен футболен клуб който е минал през тази процедура.Всеки ден десетки фирми фалират, това са нормални неща.За стотен път питам защо сините и зелени оплаквачки във форума не сте притеснени от това, че Домусчиев не плаща на Държавата едни 60 мин.лв за които е осъден, а само ЦСКА ви е в устата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 юни 2022 13:01

rsk написа:Не знам кой на кого е правоприемник, ама в сайта на НАП дълговете на ФК Лупи са си колкото бяха. Държавата беше ощетена с 13 милиона.

Сега сметни от 1990г. ПФК Левски с колко е ощетил Държавата като е ползвал безплатно базата си и осигурявал футболистите си на минималната работна заплата.Дългът на ЦСКА към НАП е натрупан основно от това, че Томов изкара на светло заплатите на футболистите на ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 03 юни 2022 13:10

Вашето плащане за базите го знаем. Легендата "Само ЦСКА плаща" и после се оказва, че от много плащане взели, та фалирали.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юни 2022 13:16

.... .Дългът на ЦСКА към НАП е натрупан основно от това, че Томов изкара на светло заплатите на футболистите на ЦСКА....

Аха, ясно. Значи и днес научихме нещо ново по предмета Икономика на припознаването.
Дълг към НАП се натрупвал, понеже заплатите били на светло, а не, защото дългът не се обслужва. Майчицеееее...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”