THE G.A.M.E написа:Наминавам само да кажа, че "безплатен секс" - нема.
Една ме изръси 300 кинта за уикенд и не ми пусна, дорде не се накваси с френски коняк.
Свалка от фейсбук. :)
....ти по добре мини на схемата на Смити.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Наминавам само да кажа, че "безплатен секс" - нема.
Една ме изръси 300 кинта за уикенд и не ми пусна, дорде не се накваси с френски коняк.
delqnski47 написа:THE G.A.M.E написа:Наминавам само да кажа, че "безплатен секс" - нема.
....ти по добре мини на схемата на Смити.
boabbb написа:И после ще се похвалиш, че си е*ал ... Аз пък си мисля, че е имало еван, ама това не е била жената :D
Българският национален отбор по минифутбол продължава да пише история, като достигна до полуфиналите на Европейското първенство в Словакия.
Родният тим достигна сред най-добрите четири на континента след впечатляващ успех с 3:1 над Франция.
Така след скалпа на Италия, който вчера националите ни взеха, сега и отборът на Франция бе изхвърлен от България.
Това ни осигури място на полуфиналите, където утре ще срещнем един измежду Чехия и Румъния, които се изрпавят в повторение на финала от последното издание. Тогава титлата отиде при чехите, но пък Румъния е най-успешният европейски тим в този формат на футбола, със своите шест титли на Стария континент.
Резултатът в днешния четвъртфинал откри Мирослав Кайряков в 21-ата минута, а малко по-късно, в началото на второто полувреме Светлозар Табаков успя да удвои.
Надмощието на родния тим продължи и малко преди края на 50-минутиния мач, с трети гол Ангел Рахов на практика реши всичко в мача и осигури мястото на полуфинал за България.
Франция все пак върна един гол за статистиката в добавеното време, когато очевидно вратарят на България подцени ситуацията и наивно пусна гол с глава на Фредерик Буве.
Още с вчерашното си класиране на четвъртфиналите, отборът на България си осигури първо участие на Световно, което ще се проведе следващата година, а страната домакин тепърва ще се решава.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Хакнали са замунда и продават информация за потреителите за 750 евро :D
sandi74 написа:pomiqrat написа:Хакнали са замунда и продават информация за потреителите за 750 евро :D
Ти колко купи или си на помощи за социално слаби от малцинството?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:sandi74 написа:pomiqrat написа:Хакнали са замунда и продават информация за потреителите за 750 евро :D
Майка ти ми праща пари от джамовете в Нидерландия и нямам проблеми с финансите. Слава на майка ти.
sandi74 написа:pomiqrat написа:sandi74 написа:pomiqrat написа:Хакнали са замунда и продават информация за потреителите за 750 евро :D
Майка ти ми праща пари от джамовете в Нидерландия и нямам проблеми с финансите. Слава на майка ти.
Мърсоливо цигане като тебе няма шанс.ФАКТ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта