Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 03 юни 2022 01:11

THE G.A.M.E написа:Наминавам само да кажа, че "безплатен секс" - нема.
Една ме изръси 300 кинта за уикенд и не ми пусна, дорде не се накваси с френски коняк.
Свалка от фейсбук. :)

....ти по добре мини на схемата на Смити.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 юни 2022 02:34

delqnski47 написа:
THE G.A.M.E написа:Наминавам само да кажа, че "безплатен секс" - нема.
Една ме изръси 300 кинта за уикенд и не ми пусна, дорде не се накваси с френски коняк.
Свалка от фейсбук. :)

....ти по добре мини на схемата на Смити.

В БГ принципно най-скъпо ми е излизало с не точно профи : 0 За профи най-много в БГ съм харчил 1.2. Преди време една девойка ме излъга да отидем на "пазар" след като предложи нещо за награда и ми излезе дооста по солено. Чак ме е срам да кажа.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 юни 2022 08:28

И после ще се похвалиш, че си е*ал ... Аз пък си мисля, че е имало еван, ама това не е била жената :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 юни 2022 12:05

boabbb написа:И после ще се похвалиш, че си е*ал ... Аз пък си мисля, че е имало еван, ама това не е била жената :D

Ти може да мислиш, че е много готино и да се облечеш в розово. Твоя си работа, не ме засяга твоето мислене.
И не е нужно да се похваля и няма пред кого да го направя и за какво. Не съм отишъл на Марс, не съм затоплил зимата на 1812 г или нещо подобно. Това, че практикувам хобито си достатъчно често не е повод за хвалба, срам или каквото и да е друго. Все едно да се хвалиш, че си ударил топкето със стик за 5000$, а не за 500. Това е просто даденост и част от хобито и толкова.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2022 22:50

https://corner.dir.bg/futbol/prikazkata ... minifutbol

Българският национален отбор по минифутбол продължава да пише история, като достигна до полуфиналите на Европейското първенство в Словакия.

Родният тим достигна сред най-добрите четири на континента след впечатляващ успех с 3:1 над Франция.

Така след скалпа на Италия, който вчера националите ни взеха, сега и отборът на Франция бе изхвърлен от България.

Това ни осигури място на полуфиналите, където утре ще срещнем един измежду Чехия и Румъния, които се изрпавят в повторение на финала от последното издание. Тогава титлата отиде при чехите, но пък Румъния е най-успешният европейски тим в този формат на футбола, със своите шест титли на Стария континент.

Резултатът в днешния четвъртфинал откри Мирослав Кайряков в 21-ата минута, а малко по-късно, в началото на второто полувреме Светлозар Табаков успя да удвои.

Надмощието на родния тим продължи и малко преди края на 50-минутиния мач, с трети гол Ангел Рахов на практика реши всичко в мача и осигури мястото на полуфинал за България.

Франция все пак върна един гол за статистиката в добавеното време, когато очевидно вратарят на България подцени ситуацията и наивно пусна гол с глава на Фредерик Буве.

Още с вчерашното си класиране на четвъртфиналите, отборът на България си осигури първо участие на Световно, което ще се проведе следващата година, а страната домакин тепърва ще се решава.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юни 2022 18:56

Хакнали са замунда и продават информация за потреителите за 750 евро :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 юни 2022 19:07

pomiqrat написа:Хакнали са замунда и продават информация за потреителите за 750 евро :D

Ти колко купи или си на помощи за социално слаби от малцинството?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юни 2022 19:11

sandi74 написа:
pomiqrat написа:Хакнали са замунда и продават информация за потреителите за 750 евро :D

Майка ти ми праща пари от джамовете в Нидерландия и нямам проблеми с финансите. Слава на майка ти.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 юни 2022 19:13

pomiqrat написа:
sandi74 написа:

Майка ти ми праща пари от джамовете в Нидерландия и нямам проблеми с финансите. Слава на майка ти.

Мърсоливо цигане като тебе няма шанс.ФАКТ.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юни 2022 19:17

sandi74 написа:
pomiqrat написа:
sandi74 написа:

Мърсоливо цигане като тебе няма шанс.ФАКТ.

Важното е, че ми плаща сметките. Остналото не ме вълнува.

Върни се в “Свободна зона”