Ами то е ясно - с НАП са го отебали, щото държавата си затваря очите - все пак доскоро беше ковид с извънредно положение и това, до известна степен, ни спаси. Проблемът е, че не се казва ясно и точно какво е състоянието, колко и на кого се дължи, какви дела има и т.н. Чета редовно отчети, примерно на чез, там изрично си е описано всичко, а при нас само общи лафове - дължим едни 15-20 милиона. Ама 15 ли са, 20 ли са - бахти, като не са грамотни финансово, нали затова имат заверка от одитор всяка година, да им извадят цифрите до стотинка и да се каже ясно.
Пак казвам, че според мен само с парите от феновете от билети, карти, сувенири и т.н. можем спокойна да си платим всичко към НАП и НОИ без проблем. За сектор А са 14 милки - половината към Божков, който не си ги иска, другата половина към Главболгарстрой, които не са текущи и може да се преговаря за тях. Т.е. почти всичко изглежда ако не розово, то поне не е сиво. И пак се мълчи, що се мълчи? Да не би да е заради разните неустойки, които дължим заради гениалността на настоящия ни собственик?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Левски води преговори с шведския футболист Джонатан Морсей, научи dsport. Ако разговорите между двете страни приключат успешно, той ще подпише със „сините“.
24-годишният футболист за последно игра в гръцкия Панетоликос. Той може да играе, както като ляво, така и като дясно крило.
Морсей е юноша на шведския Сундсвал, с който подписва и първи професионален договор. След това играе под наем в Браге, а през 2020 година преминава в Киево. През 2021 година е преостъпен на Динамо Букурещ.
Морсей е с корени от Сиера Леоне и играе за този национален отбор. Той дебютира при загубата с 0:3 от Того в контрола, която се игра на 24 март 2022 година.
24-годишният футболист за последно игра в гръцкия Панетоликос. Той може да играе, както като ляво, така и като дясно крило.
Морсей е юноша на шведския Сундсвал, с който подписва и първи професионален договор. След това играе под наем в Браге, а през 2020 година преминава в Киево. През 2021 година е преостъпен на Динамо Букурещ.
Морсей е с корени от Сиера Леоне и играе за този национален отбор. Той дебютира при загубата с 0:3 от Того в контрола, която се игра на 24 март 2022 година.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Kotooshu написа:Jonathan Morsay
https://www.youtube.com/watch?v=XkA5oBpJIho
Гледах го и аз. Силен десен крак, пък пишат че играе ляво крило. На клипчетата май повече напада от дясно.
Name in home country: Sahr Jonathan Morsay
Date of birth: Oct 5, 1997
Place of birth: Sundsvall, Sweden
Height: 1,77 m
Citizenship: Sierra Leone, Sweden
Position: attack - Left Winger
Foot: right
Player agent: BHM Sports Agency
Current club: Panetolikos GFS
Contract expires: Jun 30, 2023
Общо 4 нови се очакват. 2та са ясни. Може би този е 3 тия но се очаква и футболист от Южна Америка. При добро стечение може и 5ти но е на кантар. Ако новите които ще дават пари се разкрият по рано ще е по различно.
Страх тресе кочината...
Фенове на ЦСКА-София се обърнаха към министъра на финансите Асен Василев и директора на НАП Румен Спецов по повод Левски. Заради изказване на изпълнителния директор на "сините" Иво Ивков от вчера.
Ето какво пише в страницата във "Фейсбук" "Червена София":
"На вниманието на г-н Асен Василев, министър на финансите;
На вниманието на г-н Румен Спецов, Директор на НАП:
Уважаеми господа,
Бихме искали да Ви попитаме, как едно частно дружество, а именно ПФК Левски АД, не плаща в продължение на години своите данъци, но за сметка на това плаща заплати и комисионни на чуждестранни футболисти и футболни агенти?
Вие като ръководители на министерството на финансите и националната агенция по приходите е редно да изкажете становище как това дружество получава удостоверение за липса на задължение при положение, че според изпълнителния директор на въпросното дружество то е в нарушение по сключеното споразумение с НАП?
Надяваме за бързи мерки, защото има достатъчно държавни начинания, които могат да бъдат финансирани, за сметка на заплатата на поредният чужденец в синьо!".
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
wilge написа:Kotooshu написа:Jonathan Morsay
https://www.youtube.com/watch?v=XkA5oBpJIho
Гледах го и аз. Силен десен крак, пък пишат че играе ляво крило. На клипчетата май повече напада от дясно.
Name in home country: Sahr Jonathan Morsay
Date of birth: Oct 5, 1997
Place of birth: Sundsvall, Sweden
Height: 1,77 m
Citizenship: Sierra Leone, Sweden
Position: attack - Left Winger
Foot: right
Player agent: BHM Sports Agency
Current club: Panetolikos GFS
Contract expires: Jun 30, 2023
От няколко години футболистите със силен крак играят по крилата към наказателното поле, а не old school варианта на силен крак към тъча.
В Левски - Миланов и Уелтън са пример за това, в европейски и световен мащаб за безброй...
koisa написа:Страх тресе кочината...Фенове на ЦСКА-София се обърнаха към министъра на финансите Асен Василев и директора на НАП Румен Спецов по повод Левски. Заради изказване на изпълнителния директор на "сините" Иво Ивков от вчера.
Ето какво пише в страницата във "Фейсбук" "Червена София":
"На вниманието на г-н Асен Василев, министър на финансите;
На вниманието на г-н Румен Спецов, Директор на НАП:
Уважаеми господа,
Бихме искали да Ви попитаме, как едно частно дружество, а именно ПФК Левски АД, не плаща в продължение на години своите данъци, но за сметка на това плаща заплати и комисионни на чуждестранни футболисти и футболни агенти?
Вие като ръководители на министерството на финансите и националната агенция по приходите е редно да изкажете становище как това дружество получава удостоверение за липса на задължение при положение, че според изпълнителния директор на въпросното дружество то е в нарушение по сключеното споразумение с НАП?
Надяваме за бързи мерки, защото има достатъчно държавни начинания, които могат да бъдат финансирани, за сметка на заплатата на поредният чужденец в синьо!".
Що за припошка нахалност? Същите тези институции да попитат селското ръководство на пребоядисаната кочина кога ще си погасят наследените задължения на умрялото ЦСКА към НАП с размер на около 15 мил лева? Може ли клуб, който не си е погасил задълженията към държавата да строи стадион?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Иван Андонов би трябвало и той да се появи на първата тренировка, има договор до края на годината който не иска да поднови.
https://www.transfermarkt.com/ivan-ando ... ler/717240
https://www.transfermarkt.com/ivan-ando ... ler/717240
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Ивков не трябваше да прави подобни откъслечни изказвания, аз лично съм много разочарован.
Или казваш всичко от А до Я, колкото и неприятно да шокираш левскарите по темата за НАП борчовете, или не казваш нищо.
Щото у мене сега още седи горчилката от - Ние сме нередовен платец, ама няма проблеми, а пък аз не съм длъжен да ви казвам всичко и смятам да премълча някои работи по темата.
Или казваш всичко от А до Я, колкото и неприятно да шокираш левскарите по темата за НАП борчовете, или не казваш нищо.
Щото у мене сега още седи горчилката от - Ние сме нередовен платец, ама няма проблеми, а пък аз не съм длъжен да ви казвам всичко и смятам да премълча някои работи по темата.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс