НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот Madridist » 15 фев 2010 22:27

Cesc Fabregas написа:Наздраве за Тодор, както и за всички печени фенове на Ботев или Локо Пловдив! Абе наздарве за всички пловдивчани като цяло! :idea: :) 8-)

Това е приказка Марти. Мерси много за хубавите думи, искам само да кажа, че хора,които са на твоята възраст и мислят като теб се срещат изключително рядко. Гледай един ден като решиш да се жениш, да не случиш на някоя усойница,която да те използва. Наздраве за всички пловдивчани,софиянци,варненци, бургазлии,русенци и т.н. С една дума на всички българи,защото именно думичката България е нещото,което ни обединява всички ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 фев 2010 22:28

Наздраве за двама големи пичове, за съжаление се познавам само с единия на живо, като се надявам и с Жоро да се видим лятото най-вероятно! :) 8-)
За Тодор отдавна съм си казал мнението-един от най-големите пичове и точни хора във форума! ;) 8-)
НАЗДРАВЕ ЗА ВАС! :!: :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 фев 2010 22:33

Cesc Fabregas написа:Наздраве за двама големи пичове, за съжаление се познавам само с единия на живо, като се надявам и с Жоро да се видим лятото най-вероятно! :) 8-)
За Тодор отдавна съм си казал мнението-един от най-големите пичове и точни хора във форума! ;) 8-)
НАЗДРАВЕ ЗА ВАС! :!: :)

Мерси за хубавите думи братле.НАЗДРАВЕ!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 фев 2010 22:34

Наздраве на цялата готина компания, която става все по-голяма тази вечер! :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 фев 2010 22:34

Madridist написа:
Cesc Fabregas написа:Наздраве за Тодор, както и за всички печени фенове на Ботев или Локо Пловдив! Абе наздарве за всички пловдивчани като цяло! :idea: :) 8-)

Това е приказка Марти. Мерси много за хубавите думи, искам само да кажа, че хора,които са на твоята възраст и мислят като теб се срещат изключително рядко. Гледай един ден като решиш да се жениш, да не случиш на някоя усойница,която да те използва. Наздраве за всички пловдивчани,софиянци,варненци, бургазлии,русенци и т.н. С една дума на всички българи,защото именно думичката България е нещото,което ни обединява всички ;)

Вики, много ти благодаря и аз за хубавите думи за мен! :)
Идея си нямаш колко на място го казваш тва за усойницата и използването...само преди няколко дни се оказа, че човек, на който много държах и харесвах, се оказа пълен боклук, и изобщо не беше такава, за каквато се представяше... :roll: Доста беше разочароващо, но какво да се прави...случват се такива неща... :roll: Ставаме и продължаваме напред, няма как! :) ;)
НАЗДРАВЕ за теб, мерси още веднъж!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 15 фев 2010 22:35

PLOVDIV PEE 1912 написа:Слабост ми е....голяма.Инфото е следното:Отиваме по долните дивизии за няколко години да ни слегне малко аристократизма и самочувствието,защото малко или много и ние имаме вина за състоянието на клуба.
Наздраве Бира,при теб как е?

Няма ли друг начин ? Много време ще изгубите там...Иначе съм ОК,засега.Стягаме се за мача с червените ;) пък да видим кво ще излезе...много нови има и тва не е много добре.Наздраве и горе главата! Наздраве и на всички останали пичове...за готините парчета!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 фев 2010 22:37

birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Слабост ми е....голяма.Инфото е следното:Отиваме по долните дивизии за няколко години да ни слегне малко аристократизма и самочувствието,защото малко или много и ние имаме вина за състоянието на клуба.

Няма ли друг начин ? Много време ще изгубите там...Иначе съм ОК,засега.Стягаме се за мача с червените ;) пък да видим кво ще излезе...много нови има и тва не е много добре.Наздраве и горе главата! Наздраве и на всички останали пичове...за готините парчета!

За съжаление няма...Успех на новия отбор с новия собственик.Наздраве на всички!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 фев 2010 22:39

birabecks написа:

На новите им пожелавам да стартират шеметна кариера с разгромна победа над ЦСКА насред София :mrgreen:
Наздраве!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 фев 2010 22:40

Наскоро ви разглеждах форума и темата с историята- такива отбори като вашия, нашия, Локомотив, Берое, съгражданите и те- не бива да изчезват, така че трябва да гледаме положителното както казваше една височайша особа :lol: Ще се оправите, то Христолакиса няма да е вечен и неговия ред ще дойде ;) Важното е вие, феновете, да не спирате да обичате отбора, това няма как да ви го отнеме никой!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 фев 2010 22:46

MORSKI написа:Наскоро ви разглеждах форума и темата с историята- такива отбори като вашия, нашия, Локомотив, Берое, съгражданите и те- не бива да изчезват, така че трябва да гледаме положителното както казваше една височайша особа :lol: Ще се оправите, то Христолакиса няма да е вечен и неговия ред ще дойде ;) Важното е вие, феновете, да не спирате да обичате отбора, това няма как да ви го отнеме никой!

За обичта и привързаността можеш да бъдеш сигурен.Тоя отбор отдавна да го няма ако ги нямаше феновете.Това което се случва с нас трябва да е за урок на всички.Наздраве !!!

Върни се в “Игри и забавления”