Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот sapio0o » 29 май 2022 01:14

След 1/8 финала с ПСЖ.

"Cuz this RM team will not win the Champions league. Absolutely no chance." - Jamie Carragher

https://www.youtube.com/watch?v=oLd6lWy ... nel=PLHIGH
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 май 2022 01:15

miro_rz написа:От 97-ма гледам финали на ШЛ, такова мачкане не съм виждал!

Същото долу-горе беше и на финала Байерн - Челси... просто има сезони, в които на някои отбори им е писано да вдигнат тази купа, без значение от моментната им форма.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2022 01:21

RMCF написа:
rhaegar написа:Айде едни 30 милки в касата на Челси, мерси много.

Халал да са ви. Куртоа за пореден път доказва, че е с разлика най-добрият вратар в света.

Имам своите съмнения, ма честно казано ми е все тая, дори и да е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 29 май 2022 01:23

Честито на феновете на Реал! Нямаше да е честно ако бяха изгубили днес с оглед през какви отбори минаха до финала и по какъв начин ги победиха тези 3 отбора, които ги слагаха за фаворити още от есента. 14 титли това си е пореден рекорд, поздравления и за татко Карло.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 май 2022 01:28

Честита поредна купа на белите!
Биха 3-те "фаворита" от Англия поред така че никой копче не може да им каже.
Евала и на Карлето!
Много слаба тая Ла Лига!

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 29 май 2022 01:41

Общо взето Куртоа е играча на мача и практически спечели финала. В тоя мач Бензема не беше на нивото от предишните елиминационни мачове, но то не може всеки път да си топ. Ливърпул с 25 удара ама кел файда като няма кой да вкара...половината от тия удари бяха мега нескопосани изпълнения сякаш за първи път виждат топка някои играчи. Най-доброто изпълнение беше на Мане към 30 минута, когато Куртоа се разтегна и изби топката в гредата. Ако тогава беше станало 1-0 мача отиваше в коренно различно русло. Клопо за пореден път показа слабости в стратегията си за финални мачове, сякаш не знаеше как ще играе Реал и че ще дебнат своя шанс именно след такива дълги топки, разбърквания и оттам предизвикани грешки под натиск. То така стана и отменения гол в края на първото, който беше на косъм да бъде признат. И в двата финала с Челси гледахме нещо подобно, дефакто с игра в редовното време или продълженията не надделя над Тухел, а при лотарията на дузпите и в двата случая фортуна беше на негова страна. Както се отбеляза и във вашата тема в 3те финала тая година не беше отбелязан гол от игра 2 х 120 минути срещу Челси и сега 90 минути срещу Реал, което не говори никак добре за подготовката преди тези мачове. Относно финалите, продължавам да твърдя че не може да се говори само за манталитет в подобни случаи. Наредят ли се звездите по неправилен начин, както беше за Реал в периода 2004-2010 отпадаха на 1/8финал всеки път, а в някои от случаите особено 2005,2006г имаха отбор по-добър от сегашния.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 май 2022 01:42

rhaegar написа:

Челси защо ще взима 30 милки? Много голям бонус, ако условието е само тая титла.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 май 2022 01:48

Groucho написа:
rhaegar написа:

Челси защо ще взима 30 милки? Много голям бонус, ако условието е само тая титла.

Вероятно има клауза и от трансфера на Азар т.е. тези 30 млн. може да са и от двамата Куртоа и Азар.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 29 май 2022 01:53

Capitana_Puyol написа:Общо взето Куртоа е играча на мача и практически спечели финала. В тоя мач Бензема не беше на нивото от предишните елиминационни мачове, но то не може всеки път да си топ. Ливърпул с 25 удара ама кел файда като няма кой да вкара...половината от тия удари бяха мега нескопосани изпълнения сякаш за първи път виждат топка някои играчи. Най-доброто изпълнение беше на Мане към 30 минута, когато Куртоа се разтегна и изби топката в гредата. Ако тогава беше станало 1-0 мача отиваше в коренно различно русло. Клопо за пореден път показа слабости в стратегията си за финални мачове, сякаш не знаеше как ще играе Реал и че ще дебнат своя шанс именно след такива дълги топки, разбърквания и оттам предизвикани грешки под натиск. То така стана и отменения гол в края на първото, който беше на косъм да бъде признат. И в двата финала с Челси гледахме нещо подобно, дефакто с игра в редовното време или продълженията не надделя над Тухел, а при лотарията на дузпите и в двата случая фортуна беше на негова страна. Както се отбеляза и във вашата тема в 3те финала тая година не беше отбелязан гол от игра 2 х 120 минути срещу Челси и сега 90 минути срещу Реал, което не говори никак добре за подготовката преди тези мачове. Относно финалите, продължавам да твърдя че не може да се говори само за манталитет в подобни случаи. Наредят ли се звездите по неправилен начин, както беше за Реал в периода 2004-2010 отпадаха на 1/8финал всеки път, а в някои от случаите особено 2005,2006г имаха отбор по-добър от сегашния.

Стига си писал глупости, Винисиус всичко на всичко в този мач се откъсна два пъти, това означава, че Клоп добре си е свършил работата оо отношение на най-силното оръжие на Реал.

Липсата на централен нападател провали Ливърпул и това не е само в този мач. Не може вече пет години да играеш само с крила отпред и да не намерят най-големите треньори в света начин да ги ограничат максимално.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2022 01:57

Groucho написа:
rhaegar написа:

Азар и Тибо имат клаузи за спечелена ШЛ. Въпреки че първия трябва да го е срам, честно казано. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”