"Cuz this RM team will not win the Champions league. Absolutely no chance." - Jamie Carragher
https://www.youtube.com/watch?v=oLd6lWy ... nel=PLHIGH
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
"Cuz this RM team will not win the Champions league. Absolutely no chance." - Jamie Carragher
miro_rz написа:От 97-ма гледам финали на ШЛ, такова мачкане не съм виждал!
RMCF написа:rhaegar написа:Айде едни 30 милки в касата на Челси, мерси много.
Халал да са ви. Куртоа за пореден път доказва, че е с разлика най-добрият вратар в света.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:
Имам своите съмнения, ма честно казано ми е все тая, дори и да е.
Groucho написа:rhaegar написа:
Челси защо ще взима 30 милки? Много голям бонус, ако условието е само тая титла.
Capitana_Puyol написа:Общо взето Куртоа е играча на мача и практически спечели финала. В тоя мач Бензема не беше на нивото от предишните елиминационни мачове, но то не може всеки път да си топ. Ливърпул с 25 удара ама кел файда като няма кой да вкара...половината от тия удари бяха мега нескопосани изпълнения сякаш за първи път виждат топка някои играчи. Най-доброто изпълнение беше на Мане към 30 минута, когато Куртоа се разтегна и изби топката в гредата. Ако тогава беше станало 1-0 мача отиваше в коренно различно русло. Клопо за пореден път показа слабости в стратегията си за финални мачове, сякаш не знаеше как ще играе Реал и че ще дебнат своя шанс именно след такива дълги топки, разбърквания и оттам предизвикани грешки под натиск. То така стана и отменения гол в края на първото, който беше на косъм да бъде признат. И в двата финала с Челси гледахме нещо подобно, дефакто с игра в редовното време или продълженията не надделя над Тухел, а при лотарията на дузпите и в двата случая фортуна беше на негова страна. Както се отбеляза и във вашата тема в 3те финала тая година не беше отбелязан гол от игра 2 х 120 минути срещу Челси и сега 90 минути срещу Реал, което не говори никак добре за подготовката преди тези мачове. Относно финалите, продължавам да твърдя че не може да се говори само за манталитет в подобни случаи. Наредят ли се звездите по неправилен начин, както беше за Реал в периода 2004-2010 отпадаха на 1/8финал всеки път, а в някои от случаите особено 2005,2006г имаха отбор по-добър от сегашния.
Groucho написа:rhaegar написа:
Челси защо ще взима 30 милки? Много голям бонус, ако условието е само тая титла.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост