2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот rhaegar » 28 май 2022 07:51

miro_rz написа:Джими превъртя играта. Много хубав и здрав мач се получи!

Добре че Маями го драфтнаха, на втори финал ще ги заведе. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

drvasko98
Контакти:

Re: 23

Мнениеот drvasko98 » 28 май 2022 07:58

Ама като коментираш Уориърс постоянно подчертаваш как взели Дюрант. А истината е, че той отиде там да вземе пръстени, с те ги бяха взели и без него, ей го и този сезон са на финал. И нищо чудно ако бяха здрави да имаха 8 поредни финала...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 май 2022 08:06

rhaegar написа:
miro_rz написа:Джими превъртя играта. Много хубав и здрав мач се получи!

Добре че Маями го драфтнаха, на втори финал ще ги заведе. :D

Не го знам ще издържи ли на темпото и в другия мач. Иначе Хиро е време да се завърне!
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 10:53

drvasko98 написа:Ама като коментираш Уориърс постоянно подчертаваш как взели Дюрант. А истината е, че той отиде там да вземе пръстени, с те ги бяха взели и без него, ей го и този сезон са на финал. И нищо чудно ако бяха здрави да имаха 8 поредни финала...

Василчо, Дюрант отиде в Уориърс, понеже ЛеБрон с Кавс ги обърна и Магарето от яд, тръгнал да му звъни от паркинга на Оръкъл Арина, веднага след загубата. Това си е всеизвестен факт ! А иначе Уориърс взеха пръстени, единствено поради факта, че ЛеБрон игра сам-самичък срещу тях, и дори им взе гейм 3. Кайри и Кевин Лав бяха контузени. Тогава, обаче на Стийв Кър, който за пореден път ще напиша, че е страхотен треньор му хрумна да използва Богът срещу ЛеБрон и резултата е на лице. Смея да твърдя, че това, както и представянето на Игуадала, който пазеше Джеймс им взе победата. :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 май 2022 13:14

Drunken_Master написа:Василчо, Дюрант отиде в Уориърс, понеже ЛеБрон с Кавс ги обърна и Магарето от яд, тръгнал да му звъни от паркинга на Оръкъл Арина, веднага след загубата.

Мисля, че не си прав - Дюрант отиде в Уориърс защото не можеше да стане шампион. Ти описваш защо те са го потърсили, което е различно.
Какво щеше да стане 2015, ако бяха здрави Кайри и Кевин - божа работа, нали ти си против "ако"тата. Някой фен на Маями може да ти каже, че 2020 във финала Драгич беше контузен.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 13:31

Buck32 написа:Мисля, че не си прав - Дюрант отиде в Уориърс защото не можеше да стане шампион. Ти описваш защо те са го потърсили, което е различно.

Едното по какъв начин изключва другото !? То това си е ясно, въпроса е, че го направи по най-малоумния начин. Можеше да отиде в Селтикс, Уизардс, Никс...

Buck32 написа:Какво щеше да стане 2015, ако бяха здрави Кайри и Кевин - божа работа, нали ти си против "ако"тата.

Ми, не... Не е Божа работа, защото ЛеБрон си взе третият мач абсолютно самичък. Представи си, ако Кайри и Лав бяха на паркета. Поне 30 точки отгоре добави... ПОНЕ !

Buck32 написа:Някой фен на Маями може да ти каже, че 2020 във финала Драгич беше контузен.

Aко не се лъжа, измежду целият баскетболен свят имаше допитване след въпросният финал. Единия въпрос беше "Кой измежду ЛеБрон и Веждата заслужава "МВП на финалите"?" и "Щеше ли Хийт да има шанс за победа над Лейкърс, при здрав Горан Драгич ?"
Мисля, че към 80% гласуваха за ЛеБрон Джеймс на първия въпрос и към 70+% с "НЕ" на вторият...

П.С.
Ето това направи ЛеБрон след гейм 3 на финалите от 2015-та...
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

muhaha
Контакти:

Мнениеот muhaha » 28 май 2022 13:39

Сектанта пак окъкал темата за любимата си, която била онождана нечестно под път и над път.
Къде е линка за канала лъжлива М*Р*О

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 13:52

muhaha написа:Сектанта пак окъкал темата за любимата си, която била онождана нечестно под път и над път.

Левскарю, от поне половин година съм ти изпратил нещо в пощенската кутия, ще благоволиш ли най-сетне да го видиш !? Не мога да повярвам... А, да ! КЗЛ ! ;дд
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 май 2022 13:58

[quote="Drunken_Master"]
1) Едното по какъв начин изключва другото !? То това си е ясно, въпроса е, че го направи по най-малоумния начин. Можеше да отиде в Селтикс, Уизардс, Никс

2)Ми, не... Не е Божа работа, защото ЛеБрон си взе третият мач абсолютно самичък. Представи си, ако Кайри и Лав бяха на паркета. Поне 30 точки отгоре добави... ПОНЕ !

3) Aко не се лъжа, измежду целият баскетболен свят имаше допитване след въпросният финал. Единия въпрос беше "Кой измежду ЛеБрон и Веждата заслужава "МВП на финалите"?" и "Щеше ли Хийт да има шанс за победа над Лейкърс, при здрав Горан Драгич ?"
Мисля, че към 80% гласуваха за ЛеБрон Джеймс на първия въпрос и към 70+% с "НЕ" на втория [/quotе]

1) Не става въпрос да го изключва, просто са различни неща. Нямаш логична връзка между причина и следствие.

2)Ми не, божа работа е, защото отиваш на "ако", най-вероятно е да беше по-добре за Кливлънд, но щом не е станало си е теория. Оставяме настрана факта, че Лав беше контузен от играч на Селтикс :)

3) Добре, значи над 20% са на обратното мнение. Ти тук продължаваш да спориш и при по-лоши проценти, нали? При всички положения пак е теоретизиране.

Това КЗЛ към Мухаха сигурно е К** за Литекс

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 май 2022 14:17

КЗЛейкърс!?
Изображение

Върни се в “Архив”