2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот Drunken_Master » 27 май 2022 13:54

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:А ти да прочете, че 300 пъти съм писал, че 2020-та няма нищо общо с 2021-ва ? Или прочитаме само квото ни отърва ?

И понеже си го написал 300 пъти става истина?

Aми, ако смяташ, че Янис щеше да победи Бруклин в оптимален състав...
Лейкърс си ставаха шампиони, ако Веждата не беше контузен. Бих се подписал под това.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 май 2022 16:34

Аха, Янис нямало да победи Бруклин в пълен състав, но ЛеБрон със сигурност щеше да победи Голдън Стейт в пълен състав - с Къри, Клей, Грийн ..... или пък същия тоя Бруклин с Дюрант и Ървинг ....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 27 май 2022 18:15

Оф... Нямам нерви.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 27 май 2022 19:15

По никакъв начин не можеш да докажеш, че Янис е нямало как да победи Бруклин в пълен състав. Те Брадата и Дюрант едва се гледаха, да нe говорим, че Брадата в последните 2-3 сезона не е това, което беше (да не кажа, че в последната година е посредствен). Дискредитираш титлата на Янис с аргументи, които можем да направим за 2012 и 2016. През 2012 локаута, а през 2016 наказанието на Грийн, пресиленото изгонване на Къри в гейм 6 и контузията на Богът.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

ReBorn1982

Re: 23

Мнениеот ReBorn1982 » 27 май 2022 19:33

Drunken_Master написа:Оф... Нямам нерви.

Ма ти ядосваш ли се, докато пишеш ??? ..... вЕрно си се радикализирал на тема ЛеБрон Джеймс, всичко го приемаш на живот и на смърт.

Приемай нещата по-леко, оня си взима милионите и не му пука, ти ще си докараш някой инфаркт за да го браниш за глупости (от което той няма нужда).

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 май 2022 21:23

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:А ти да прочете, че 300 пъти съм писал, че 2020-та няма нищо общо с 2021-ва ? Или прочитаме само квото ни отърва ?

И понеже си го написал 300 пъти става истина?

:D
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 00:33

Тъй, чак сега сядам пред лаптопа, понеже бях на работа и се занимавах с идиоти...
Никога не съм твърдял, че Джеймс щял да победи Нетс или нещо подобно. Я прочети, кога съм писал това. Просто за разлика от теб изхождам от събитията от миналата година, където няма 3000 "ако-та". Ако-то мирише, не знам дали знаеш.
ЛеБрон с Веждата водеше на Сънс с 2-1, контузи се Веждата и Лейкърс отпаднаха, по простата причина, че Шрьодер не беше адекватен сайдкик, а останалите бяха напълно безполезни. И това го казва статистиката, а не аз. От целият ростър на езерняците само трима са с двуцифрен актив. Като извадиш един (Веждата), остават само двама. Шрьодер в едната среща беше с 0 точки.
Шрьодер в гейм 4 (Слънцата изравняват) е с 8 точки при стрелба 3-13
Шрьодер в гейм 5 (Слънцата повеждат) е с 0 точки при стрелба 0-9
Шрьодер в гейм 6 (Слънцата ги довършват) е с 20 точки при стрелба 6-14 (просто е вкарал наказателните си удари)

От там нататък си правя сметка, че ако Веждьо беше здрав, Лейкърс чисто и просто си отиваха на финал срещу Милуоки на Янис, които меко казано имаха някакви шансове. Много ми е чудно, как Янис щеше да се противопостави на ЛеБрон, при положение, че до миналата година (сезона, когато Лейкърс станаха шампиони) в редовния сезон направо си бягаше от него по време на срещата. Тръгва да пробива, стига до Джеймс и... подава.
И освен това, за какъв състав го имате тоя Бруклин, при положение, че за 3 години, не може да се класира даже на финалите на Изток. Кво му е извинението на Дюрант !? Слаб ли му е ростъра ? Тая година извинението беше "ми те от Селтикс постоянно го дублираха" !? Боже опази, вие имате ли хабер Коби едно време, какво го правеха Пиърс, Гарнет и Уолъс/Пърк ?! Оня мисля, че за гейм 7 до последната четвърт имаше 5-6 точки само. Успеваемост 6-24 ?! Как намирате това !?

Другата тема е абсолютно безсмислена. По никакъв начин не може да се сравняват сезоните 2019-20 с 2020-21. Ама то единия не бил суперзвезда, другия бил много по-голяма и т.н. Факт е, че във всеки конкурент имаше хора в лазарета. Единствено Милуоки и Финикс оцеляха и напълно логично бяха на финал. Иначе не виждам причина Янис изобщо да стъпва там, ама както и да е...
Изображение

ReBorn1982

Re: 23

Мнениеот ReBorn1982 » 28 май 2022 01:54

Drunken_Master написа: Ако-то мирише, не знам дали знаеш.

И след малко ....

Drunken_Master написа:ако Веждьо беше здрав, Лейкърс чисто и просто си отиваха на финал срещу Милуоки на Янис, които меко казано имаха някакви шансове.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 май 2022 06:26

Джими превъртя играта. Много хубав и здрав мач се получи!
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 06:33

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа: Ако-то мирише, не знам дали знаеш.

И след малко ....

Drunken_Master написа:ако Веждьо беше здрав, Лейкърс чисто и просто си отиваха на финал срещу Милуоки на Янис, които меко казано имаха някакви шансове.

Ти друсаш ли се, ве ? Това беше основното в темата, кво се правиш на ударен ? Още преди два дена го писах същото. При тебе е, ама ако едните не били още здрави, ама ако другите пък били здрави, ама ако ги срешнали в директен сблъсък. 1 милион условия. Бруклин отпаднаха още на полуфиналите, как да ги срещна с Лейкърс, като те не могат да стигнат до финала още !?
И освен това, темата беше, че в НБА има една дузина играчи, които са били част от суперотбори и въпреки всичко пак не са ставали шампиони. Ти къде отиде !?

П.С.
Ми, аре, като си толкова отворен, я ми кажи, ако Джордън не беше срещнал Фил Джаксън и да му промени философията, дали Джордън щеше да спечели шест титли ?!
Изображение

Върни се в “Архив”