Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Каква драма само в Колорадо.
paceto написа:Каква драма само в Колорадо.
:-(
Тъпо, а лавината са повели с 3:0 а после и с 4:3!
Признавам си че очакванията ми бяха снощи да приключи тази серия и съм разочарован.
- paceto
- Контакти:
Но пък стана мач.
И така, още един съфорумник остана без "кон" в плейофите. Луди мачове, но все с един победител.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Какъв кон? Моите хора си бяха живо муле в тази серия :(((
Специално за мача тази сутрин, ... пореден ролъркостър + дискусионно отменен гол за Калгари в края на последната третина.
Истината е, че Едмънтън си изиграха по-добре козовете в серията.
Драйсайтъл и Конър Макдейвид направо си ни разковаха! Свалям им шапка.
Като добавим и слабата игра на защита + вратар, Флеймс реално не заслужаваха да вземат повече в серията. Ткачук и Маркстрьом огромни разочарования.
Матю с 1 асистенция за 5 мача си беше тотален пасажер, а Маркстрьом буквално се срина - от SV% 9,22 в редовния сезон до под 0,85 в серията с Едмънтън! Еми, трудно ще спечелиш нещо срещу толкова офанзивен съперник.
Здраве да е ...... Продължаваме напред ;)))
Специално за мача тази сутрин, ... пореден ролъркостър + дискусионно отменен гол за Калгари в края на последната третина.
Истината е, че Едмънтън си изиграха по-добре козовете в серията.
Драйсайтъл и Конър Макдейвид направо си ни разковаха! Свалям им шапка.
Като добавим и слабата игра на защита + вратар, Флеймс реално не заслужаваха да вземат повече в серията. Ткачук и Маркстрьом огромни разочарования.
Матю с 1 асистенция за 5 мача си беше тотален пасажер, а Маркстрьом буквално се срина - от SV% 9,22 в редовния сезон до под 0,85 в серията с Едмънтън! Еми, трудно ще спечелиш нещо срещу толкова офанзивен съперник.
Здраве да е ...... Продължаваме напред ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Едмънтън са на финал!
Да видим моите хора дали няма да изплискат и те от преднина с 3:1!
Серията вече е 3:2 и СЛБ са домакини на следващия мач.
Да видим моите хора дали няма да изплискат и те от преднина с 3:1!
Серията вече е 3:2 и СЛБ са домакини на следващия мач.
- paceto
- Контакти:
Пак драма.
6 секунди преди края на мача при резултат 2:2 Колорадо вкара за 3:2.
Унилано.
6 секунди преди края на мача при резултат 2:2 Колорадо вкара за 3:2.
Унилано.
Малко ме е яд за Блус, но Колорадо са по-класният отбор в момента.

Ура...а...а. :-)
Добрите най-накрая се добраха до финала на запад. Остава още една голяма крачка до баш финала. След загубата в предния мач направо се притесних че ще има пълна серия но браво на лавината. 3 победи в СЛ и две домакински загуби но реално СЛБ доминираха само един от 6-те мача. Имат яки играчи в нападение: Перон, О'РАйли, Кайру, Саад. Като цяло са готин отбор.
Добрите най-накрая се добраха до финала на запад. Остава още една голяма крачка до баш финала. След загубата в предния мач направо се притесних че ще има пълна серия но браво на лавината. 3 победи в СЛ и две домакински загуби но реално СЛБ доминираха само един от 6-те мача. Имат яки играчи в нападение: Перон, О'РАйли, Кайру, Саад. Като цяло са готин отбор.
Похвалих Раанта и той сгъна, в предния мач го смениха, снощи е влязъл от пейката, ама файда никаква и в двата случая. До сега бях срещу Рейнджърс, сега ще съм за тях, просто ми писна от Тампа.
В другата серия, а и като цяло за варела ще съм за Едмънтън, да ме прощава Пичичи.
В другата серия, а и като цяло за варела ще съм за Едмънтън, да ме прощава Пичичи.