Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Groucho » 25 май 2022 21:25

bobonikolov написа:Аз не знам САЩ да помага на Ал Кайда и Ислямска държава точно сега. За мен няма доказателства.

Toчно сега САЩ помага на украинците. Говорим за малко преди сега. За Сирия.
ОК, няма доказателства за теб.
Този полковник е бивш американски сенатор, ветеран от Виетнам, бил е на място в Сирия и според теб неговите думи не са достатъчно доказателство.
След като думите на бивш американски сенатор не са достатъчно доказателство за теб, отговорът ти клони, че този полковник лъже, че САЩ са подпомагали Ал Кайда и Ислямска държава. Двама вече сте с подобен отговор, приема се.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 май 2022 21:29

bobonikolov написа:
Groucho написа:
bobonikolov написа:В Русия второ мнение няма или са на едно мнение с Путин или следва пандиз.

Йеп, коректно.

А сега кажи ти, като американски гражданин, ок ли си твоята страна да подпомага Ал Кайда и Ислямска държава през 21-и век или полковникът лъже според теб? За Афганистан ясно. Леко напред във времето се придвижи и директно отговори. ОК е за теб, не е ОК за теб, полковникът лъже. Няма нужда от големи чаршафи с писания.

Аз не знам САЩ да помага на Ал Кайда и Ислямска държава точно сега. За мен няма доказателства. Както казах полковника може да казва каквото намери за добре според него. Това неговата гледна точка. Ако има доказателства да ги извади и да ги покаже. Аз по същия начин мога да твърдя, че например Русия подпомага Ал Кайда и ИДИЛ. Ама това ще е мое мнение докато не изкарам факти и доказателства. Аз съм човек на фактите. По принцип не съм ОК, но тук доказателства за това няма, така, че моето мнение няма значение в случая. То има и руски опозиционери, които говорят разни неща за Путин ама тук има хора, които не им вярват. До като не излязат факти не мога да коментирам.

Доказателства че Русия избива мирни граждани имаш ли... Че прави пропаганда имаш ли.. Че направи Майдана.. Че тормози населението а то си живее мирно и тихо.. Между другото най голямата ти.. лъжа ли.. тъпня ли.. Не знам. Чакам те в съда щом търсиш доказателства. Ти съдия ли си..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 25 май 2022 21:49

Groucho написа:
bobonikolov написа:Аз не знам САЩ да помага на Ал Кайда и Ислямска държава точно сега. За мен няма доказателства.

Този полковник е бивш американски сенатор, ветеран от Виетнам, бил е на място в Сирия и според теб неговите думи не са достатъчно доказателство.
След като думите на бивш американски сенатор не са достатъчно доказателство за теб, отговорът ти клони, че този полковник лъже, че САЩ са подпомагали Ал Кайда и Ислямска държава. Двама вече сте с подобен отговор, приема се.

Бил в Сирия и знаел от първа ръка какво ставало там? Нима? Като какъв точно е бил в Сирия след като този полковник не е във военните среди от 1994, а вероятно и много преди това с активна дейност да ходи наляво и надясно? Той този може да си говори каквото си иска и да вкарва и истини и лъжи и понеже му се изписва името винаги като полковник и ти предава някакво такова чувство за човек навътре с нещата, а дефакто след като напусне армията той няма никакъв досег до военните документи да не говорим че и чина му не му позволява да получава някаква секретна информация. Човек който повтаря 1:1 думите на Путин за войната в Украйна трябва да ви е сигнална лампичка, че нещата не са наред и да не се приема всичко казано от него като чиста монета. Човек който постоянно плюе по собствената си държава и защитава чужда трябва да ви показва също че нещо не е наред там и са вкарани някакви други интереси и неща, но понеже ви харесва това което четете и се покрива с вашето мнение го приемате като достоверна информация.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 май 2022 21:58

JimBeam написа:
Groucho написа:

Бил в Сирия и знаел от първа ръка какво ставало там? Нима? Като какъв точно е бил в Сирия след като този полковник не е във военните среди от 1994, а вероятно и много преди това с активна дейност да ходи наляво и надясно? Той този може да си говори каквото си иска и да вкарва и истини и лъжи и понеже му се изписва името винаги като полковник и ти предава някакво такова чувство за човек навътре с нещата, а дефакто след като напусне армията той няма никакъв досег до военните документи да не говорим че и чина му не му позволява да получава някаква секретна информация. Човек който повтаря 1:1 думите на Путин за войната в Украйна трябва да ви е сигнална лампичка, че нещата не са наред и да не се приема всичко казано от него като чиста монета. Човек който постоянно плюе по собствената си държава и защитава чужда трябва да ви показва също че нещо не е наред там и са вкарани някакви други интереси и неща, но понеже ви харесва това което четете и се покрива с вашето мнение го приемате като достоверна информация.

Ми то по същата логика да не слушаме и вас и Зеленски и Киро и герои Украину.. Не че съм ги заслушал де..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 май 2022 22:01

Нали се информираш от възраждане. Кво ти пука? Какво стана с конституцията
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 25 май 2022 22:06

Groucho написа:

Истината е някъде по средата. Не казвам, че лъже, а че има право да изрази мнение. Ти казваш, че сега подпомагат Ал Кайда и ИДИЛ. Аз казвам, че няма доказателства за сега. За преди знам, че са го правили то конкретно за Ал Кайда. Сега ситуацията в Украйна е друга. Всички са против за това, че Америка помага на Украйна, но удобно забравят, че Америка и Франция са гаранти по будапещенското споразумение от 1994 година, според което Украйна дава целият си ядрен боен арсенал на Русия в замяна на гаранции, че Русия никога няма да нападне Украйна. Ролята на гаранта е да гарантира, че договора ще се изпълнява и от двете страни. Украйна изпълни своя дълг, но Русия погази договора. В тоя случай се задействат гарантите, които трябва да възстоановят баланса и да спрат нарушението на договора от нарушителя. Опитаха с преговори - не стана. Сега действат според обстоятелствата.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 25 май 2022 22:13

icko65 написа:
bobonikolov написа:
Groucho написа:
bobonikolov написа:В Русия второ мнение няма или са на едно мнение с Путин или следва пандиз.

Йеп, коректно.

А сега кажи ти, като американски гражданин, ок ли си твоята страна да подпомага Ал Кайда и Ислямска държава през 21-и век или полковникът лъже според теб? За Афганистан ясно. Леко напред във времето се придвижи и директно отговори. ОК е за теб, не е ОК за теб, полковникът лъже. Няма нужда от големи чаршафи с писания.

Аз не знам САЩ да помага на Ал Кайда и Ислямска държава точно сега. За мен няма доказателства. Както казах полковника може да казва каквото намери за добре според него. Това неговата гледна точка. Ако има доказателства да ги извади и да ги покаже. Аз по същия начин мога да твърдя, че например Русия подпомага Ал Кайда и ИДИЛ. Ама това ще е мое мнение докато не изкарам факти и доказателства. Аз съм човек на фактите. По принцип не съм ОК, но тук доказателства за това няма, така, че моето мнение няма значение в случая. То има и руски опозиционери, които говорят разни неща за Путин ама тук има хора, които не им вярват. До като не излязат факти не мога да коментирам.

Доказателства че Русия избива мирни граждани имаш ли... Че прави пропаганда имаш ли.. Че направи Майдана.. Че тормози населението а то си живее мирно и тихо.. Между другото най голямата ти.. лъжа ли.. тъпня ли.. Не знам. Чакам те в съда щом търсиш доказателства. Ти съдия ли си..

Толкова са ти нелепи твърденията, че даже не ми се спори с теб. Американците казват "You can`t fix stupid". Преведи си го ако не знаеш английски.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 25 май 2022 22:13

Русия и САЩ, страната на една и съща монета
Спора е кое е по малкото зло

малко офтопик

В Пловдив украинките са на всяка втора крачка.
Една грозна няма, ебаси мамата. :Д
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 май 2022 22:17

На това му се вика отдаденост или липса на летци?
В небето над Украйна е бил свален "Су-25", управляван от генерал-майора в оставка от руските ВВС Канамат Боташов (63). Трима бивши подчинени на летеца потвърждават информацията пред БиБиСи. Източниците са помолили за анонимност.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 25 май 2022 22:23

icko65 написа:Доказателства че Русия избива мирни граждани имаш ли... Че прави пропаганда имаш ли.. Че направи Майдана.. Че тормози населението а то си живее мирно и тихо.. Между другото най голямата ти.. лъжа ли.. тъпня ли.. Не знам. Чакам те в съда щом търсиш доказателства. Ти съдия ли си..

Ето ти доказателства,ама зомбирания ти мозък едва ли ,ще го приеме,убито дете от рашисти....
https://www.youtube.com/watch?v=8ySayZZhNxs

Върни се в “Свободна зона”