Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Мнениеот ogrizko » 25 май 2022 21:25

абе ..то хубаво ...ама лошото е, че едва ли всеки път ще става тоя номер да градим отбор наново и все да се борим за топ 6 или 7.... ние свихме бюджета и сега ще е още по-трудно освен ако нямаме адски късмет както със Сердюк ..дето сега чак разбирам, че 1 година не бил играл преди да дойде при нас :) тъпотия пълна, ще разчитаме на късмета ми се вижда... според мен идващия сезон ще ни е труден, отзад Влатко беше най-стабилния ни играч ... в халфовете Пабло беше най-креативния ..напред виждаме, че не се получават нещата нещо ....а може оферта и за Сердюк да постъпи всъщност ....остава да се надяваме на Курьор да прави чудеса :) ама само Курьор не стига.... общо взето и в трите линии нещата не са много добре.... Илиан трябва пак да му дадат награда треньор на годината ако успее за пореден път да сглоби солиден отбор....
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 май 2022 21:29

Аз мисля, че Сула ще се разиграе. Срещу ЦСКА за мен беше на много високо ниво, след Ники Златев определено беше най-силния ни играч, връткач е отвсякъде, но като, че ли просто трябва да играе по-назад.....Мисля, че му трябва адаптация. Той също е много млад играч. Нека не забравяме Леандро - та той първата година беше едно тотално и завършено дърво, сериозно, помним го всичките, нямаше такъв безполезен играч на терена, класа беше под Касми, че даже и от Жордао Кардозо имаше един - и от него беше в пъти по-зле....а година по-късно беше най-доброто крило в лигата. Същото важеше и за Родриго Енрике. Първата си година тук се спъваше в топката и беше нарочен за гонене и щяха и да го изгонят ако не беше аферата с полиграфа, че от няма и къде остана....и знаем после. За мен Сула показва много повече футбол от първата година на Родриго.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 25 май 2022 23:37

И аз смятам че Сула в последните 2-3 срещи дава заявка че може да поеме ролята на така нареченият плеймейкър. Като добавим Димов и Панайотов (единият господар във въздуха, другият полезен със отнетите топки и голямата си енергия) нещата във халфовата линия не изглеждат толкова зле. Да се надяваме и на някой добър трансфер защото именно тези играчи получават най много картони и ще има нужда от повече дълбочина във тази зона. Умарбаев наистина би бил чудесен трансфер. Нали вече имаме скаути и във Бразилия. И от там може да излезе нещо интерсно.
Според мен във нападение сме добре и дори Жека да ни напусне смятам че ще се справим. Дори бих казал че в последно време страдаме точно защото няма разнообразие във нападението ни! Всичките ни атаки се насочват със извеждащи пасове към украинеца и ставаме по предсказуеми за съперниците. Очаквам много от Закария Беншаа през новото първенство. И той като Сула изглежда все по добре след всеки следващ мач. По крилата ще има добра конкуренция между Василев и Златев . Също не бих отписал и Матиас. Смятам че със една добра подготовка отново ще покаже на какво е способен!
Най важното е да намерим заместник на Дробаров. На мен много ми харесва Алесандро Копола от царско село. Доста мощен и учудващо подвижен за ръста си.Останалата част от защитата е бетон и ако няма напускащи няма какво да се мисли.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 май 2022 10:45

Varnauser написа:Дано! Което обаче, се състои от "да" и "но". Дори клубовете с амбиции опитват, но не винаги успяват да намерят точните градивни халфове. Дано Илиан успее! Без "да" и "но". Доказал е, че може, дори без пари, но е човек, не е безгрешен.

Не говорим дали Илиан е безгрешен.Проблема е в ръководството.За периода си при нас Илиан намери и наложи два градивни халфа,много успешни за насии то без пари.За другите халфове/Патрик и Пабло/,също може да кажем че бяха попадения-разбираха играта и помагаха в градежа на атаките доста успешно.Сега започва новото търсене.Нека се запасим с търпение и да не губим увреността че треньор НОМЕР 1 отново ще намери правилните хора.А после?После ще гледаме поредното продаване на успешните и ще продължим като хамстери да се въртим в колелото.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 26 май 2022 11:43

Същото имах предвид и аз. Твоят пост е логически завършек на моя. :)

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 30 май 2022 15:58

Veso1913 написа:
Varnauser написа:Дано! Което обаче, се състои от "да" и "но". Дори клубовете с амбиции опитват, но не винаги успяват да намерят точните градивни халфове. Дано Илиан успее! Без "да" и "но". Доказал е, че може, дори без пари, но е човек, не е безгрешен.

Не говорим дали Илиан е безгрешен.Проблема е в ръководството.За периода си при нас Илиан намери и наложи два градивни халфа,много успешни за насии то без пари.За другите халфове/Патрик и Пабло/,също може да кажем че бяха попадения-разбираха играта и помагаха в градежа на атаките доста успешно.Сега започва новото търсене.Нека се запасим с търпение и да не губим увреността че треньор НОМЕР 1 отново ще намери правилните хора.А после?После ще гледаме поредното продаване на успешните и ще продължим като хамстери да се въртим в колелото.

Много точен коментар. Подкрепям те напълно.
Започва голямото търсене и в тази връзка - аз лично не се надявам на гръмки трансфери. Не защото собствениците нямат възможности. Напротив - активите на конгломерата ТИМ се оценяват на над 10 млрд лева. Възможноти имат... Причината е, че очевидно не се поставят цели, които включват по-сериозни успехи свързани с футболния отбор.
Илиан е доказано добър треньор, който върши много добре своята работа и вярвам, че отново ще изгради боеспособен отбор с новите попълнения и младите играчи, които показват изключителни качества.
Само Черно море!

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 30 май 2022 20:49

Nobody007 написа:
Veso1913 написа:

Много точен коментар. Подкрепям те напълно.
Започва голямото търсене и в тази връзка - аз лично не се надявам на гръмки трансфери. Не защото собствениците нямат възможности. Напротив - активите на конгломерата ТИМ се оценяват на над 10 млрд лева. Възможноти имат... Причината е, че очевидно не се поставят цели, които включват по-сериозни успехи свързани с футболния отбор.
Илиан е доказано добър треньор, който върши много добре своята работа и вярвам, че отново ще изгради боеспособен отбор с новите попълнения и младите играчи, които показват изключителни качества.
Само Черно море!

Те тези неща са толкова ясни и не знам защо продължаваме да си ги пишем всяка година. Следващата година ще се борим пак за шестицата. Това е.

Единственото добро решение в така стеклата се ситуация е да изграждаме и продаваме възможно най-много наши юноши. Това е инвестиция, от която ще берем плодове години, ако не и десетилетия напред. А не дай си Боже от нея някой ден може да зависи и оцеляването на клуба.

И надявам се ако може милиардерите от ТИМ една боя на Тича да ударят. За тоалетна даже не смея да мечтая.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 30 май 2022 21:18

"След като печелиш от обществото, нормално е да му върнеш част от спечеленото. Но те просто не са такива хора". Цитат. За ТИМ. Ако някой случайно не го е разбрал.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 юни 2022 14:01

Контроли:
15.06 в Банско – с Локо Пд 0-1
[b]21.06 в Банско – с Академия Пандев

23.06 в Банско – с Хебър
29.06 във Варна – със Созопол / Етър
02.07 във Варна – с Добруджа[/b]

Следващата контрола е другара седмица (вторник) с Академия Пандев от Струмица. Те имат контроли до края на месеца с Левски и ЦСКА-цифрите.
Последна промяна от greenpeak на 16 юни 2022 12:39, променено общо 1 път.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 юни 2022 14:08

Черно море е поставил цена на голмайстора си
gong.bg

Черно море ще се раздели с украинския нападател Евгений Сердюк единствено срещу сума над 700 000 евро. Таранът е сред основните трансферни цели на Ботев Пловдив за лятна селекция, пише marica.bg. Азрудин Валентич искаше Сердюк още през зимата, като „жълто-черните“ предложиха 200 хиляди евро, което е далеч по-малко от желаното от варненци.

„Моряците“ няма да са склонни на по-ниска оферта за него, още повече, че в последните години ясно показаха, че държат на качествените си футболисти и ги продават единствено за добри трансферни суми. Ярък пример е трансферът на национала Мартин Минчев в Спарта Прага преди 2 години. Не е изключено украинецът да остане в Черно море и през следващия сезон при това положение.
Интерес към 24-годишния нападател имаше от Белгия и от Втора Бундеслига.

Върни се в “Черно море”