paceto написа:Финала догодина е в Турция на Ататюрк, през 2024 е в Англия на Уембли, а през 2025 в Мюнхен на Алианц Арена.
В този ред на мисли няма да е лошо да отидем догодина в Турция, хем плаж и къркане, хем ще гледаме как ще вдигаме 15-тата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
paceto написа:Финала догодина е в Турция на Ататюрк, през 2024 е в Англия на Уембли, а през 2025 в Мюнхен на Алианц Арена.

paceto написа:Вървете, на мен пак ми е далече.
Поне това лято ще идват насам, но само не знам дали ще идват в Калифорния, защото на последните са два лагера нямаха мачове тук и само бяха отседнали за тренировки.

LevskiZavinagi написа:paceto написа:Финала догодина е в Турция на Ататюрк, през 2024 е в Англия на Уембли, а през 2025 в Мюнхен на Алианц Арена.
В този ред на мисли няма да е лошо да отидем догодина в Турция, хем плаж и къркане, хем ще гледаме как ще вдигаме 15-тата.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:...Реал буквално се смазаха от късмет - ПСЖ паднаха само от "прокобата", Челси ги уби в 3 от 4-те полувремена, а Сити можеха да им сложат разлика от поне 3 гола само в Англия, но не би...
Някои му викат класа, за мен е просто късмет
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 75 госта