Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 23 май 2022 20:29

Пак няма отчет.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 май 2022 21:15

Левскари, имаме честта да ви споделим за едно събитие, на което с радост бяхме инициатори. С дейна помощ и участие на Александър Димитров от Босилеград успяхме да организираме посещението на 20 местни деца на изминалия мач с "Лудогорец".

Нашите гости разгледаха града, срещнаха се с футболисти и треньорското ръководство преди мача, поднесоха цветя пред паметника на Георги Аспарухов - Гунди, посетиха клубния музей, където научиха множество интересни факти от славната история на футболния "Левски", а всеки един от тях получи като подарък специално изработен шал от нашата организация.

Босилеград винаги е било едно от най-ярките огнища на българщина отвъд пределите на нашата Родина и за нас срещата в този ден ни донесе огромно щастие. Надяваме се посещението на мача, както и целият престой на босилеградчани в София, да са оставили незабравими приятни спомени и да поддържат чувството на левскарска съпричастност и близост между нашите братя и сестри от Западните покрайнини и българите в България.

Изказваме сърдечни благодарности на Сдружение Сини Сърца / Blue Hearts Association и ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI за оказаната помощ, както и на всички наши приятели и съмишленици, които допринесоха това събитие да се случи!

САМО ЛЕВСКИ, ЗАВИНАГИ!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 май 2022 21:26

А само как ги хранеха и интригантстваха, да не кажа по силна дума "Сдружение Сини Сърца" , онези боклуци, част там с подписите при Мъри и Наско!
Респект и уважение към "Сдружение Сини Сърца"!!!

Мъри, днес доста неща каза, но ми се наби в главата за малкото хора които почнаха да съживяват удавниците и за съветниците в момента, а и не само.

Нямам нужда от акъл и допълнителни хора, а от пари.

Станимир Стоилов

https://www.youtube.com/watch?v=tKRZqCusT68
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 май 2022 21:35

vlong написа:Пак няма отчет.

Мен ме интересуват четири неща:
- приход от фенове
- приход реклама и спонсори
- разход - за каква са изхарчени парите
- колко задължения остават към НАП и Насиру
От "отчетите" не вижда подобни пера освен приход от фенове.
Ако бъркам поправете ме.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 май 2022 21:44

Скъпи Левскари!

В навечерието на рождения ден на любимия ни “Левски”, бих искал да се обърна към вас и да споделя някои мои мисли и чувства.

Преди 2 години, на 2 юни 2020 година аз станах мажоритарен собственик на “ПФК Левски” благодарение на безпрецедентната ви подкрепа. От този ден, до днес моят живот е изцяло подчинен на каузата за спасяването на нашия клуб. Чувствам това като моя житейска мисия.

Смразяващото положение, в което се намираше беше поставило под съмнение дори бъдещото му съществуване. Всяко мое действие от тогава до ден днешен е единствено с цел спасяването на “Левски” от безнадежното положение.
Всички ние заедно преминахме през неподозирано тежки моменти.

Ще бъда пределно откровен и ще споделя с вас, че през тези две години получих много подкрепа и помощ, но по пътя имаше и лъжи, удари и интриги, които целяха моето отказване като собственик и домогването до акциите на “Левски”. Някои от тези случаи бяха публични, други останаха в кухнята, далеч от Вас.

С днешна дата мога да заявя, че се справих с предизвикателствата и уверено продължавам да работя за доброто на нашата Светиня. Винаги съм казвал, че аз освен собственик съм и Пазител на акциите.

За нещастие връщането в родния ми клуб съвпадна с пандемията на Ковид 19, с локдауните и с началото със закономерните вследствие на това кризи в социалния живот на страната и света. Те се отразиха твърде негативно на инициативите за спасяването на “Левски”. Независимо от това, всички ние заедно полагахме огромни усилия и влагахме цялата си енергия, за да успеем. Тази криза се отразяваше навсякъде, включително и на бизнеса, на който клубът разчиташе на помощ.

В края на август 2021 година проведох разговор със Станимир Стоилов - най-успешния треньор на “Левски”. Мъри прие предизвикателството и се върна по-мотивиран отвсякога. Заедно да се преборим за доброто бъдеще на любимия ни клуб. Познавайки отлично неговия потенциал от годините, в които работихме заедно, аз му предоставих власт, която да му създаде необходимия комфорт, да разгърне максимално вижданията за работата и възможностите си.
Днес всички ние сме безкрайно щастливи от резултатите, които постигнахме начело с Мъри Стоилов.

Победите и спечелената купа събудиха с много надежда и вяра огромната маса сини привърженици - всички Вас, за да възкръсне отново Левскарството. Спечелената купа беше награда не само за отлично свършената работа от Мъри, екипа му и футболистите. Тя беше награда и за всички Вас, които ни зареждахте с вяра, сили и любов! Тя беше награда за вашата всеотдайност, за средствата, които отделяхте толкова пъти в тези трудни за оцеляване времена. Левскарският дух е по-жив отвсякога. Всички ние заедно сме по-обединени отвсякога. Убеден съм, че тази любов и обединеност ще спаси “Левски”!

Поклон пред всички вас, Левскари!

Благодаря на Мъри, екипа му и всички футболисти, които оставяха сърцата си на терена. Благодаря на Иво Ивков, Дани Боримиров и на всички, които всеки ден са на стадиона и работят давайки най-доброто от себе си.
Искам да благодаря и на всички преди тях. Които от първия ден са с мен и работиха без пари - треньори, футболисти и администрация! Вие записахте имената си като истински герои! Респект!

Благодаря на нашия спонсор Palms Bet и специално на г-н Мило Борисов и на г-н Лъчезар Петров! В най-тежкия момент те ни протегнаха спасителна ръка.

Скъпи Левскари, ние все още имаме сериозни трудности за преодоляване, но аз вярвам, че ще се справим. Всички заедно направихме чудеса последните месеци. Наследството ни е тежко, но ще продължим да се борим. Не сме спирали да търсим помощ. И в момента водим разговори с различни спонсори и инвеститори. Но официални документи за намерения все още нямаме.

Знам, че искрено се вълнувате за бъдещето на акциите, които притежавам. Бих искал да Ви уверя, че ще се разделя с акциите само тогава, когато съм сигурен, че са в правилните ръце и на точното място. Това решение няма да взема сам. Ще го обсъдя със Станимир Стоилов. С него сме доказали в годините, че знаем КАК.

На 4 май учредихме сдружение “Левски на Левскарите”. Аз, Мъри, Иво и Дани Боримиров бяхме от учредителите. Аз вече платих членския си внос. Нека подкрепим сдружението, защото аз вярвам, че то може да помогне на “Левски”. Бъдете спокойни, защото никой не ми е поставял условие да дам акциите на сдружението преди то да е доказало, че е в състояние да ръководи процесите в любимия ни клуб.

Скъпи Левскари!

На 24 май преди 108 години едни смели и свободни младежи са създали футболен клуб “Левски”. Те едва ли са предполагали каква светиня създават. Светиня, която носи името на Апостола на свободата Васил Левски. Светиня, която ще роди символа на “Левски” Георги Аспарухов. Светиня, която ще обедини стотици хиляди “сини” сърца в една идея - “Левски”!

Светиня, която ще пребъде във времето и ще устои на ударите на Съдбата, за да можем днес отново да пеем: “Левски” значи свобода!

Поклон пред нашите създатели!

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!

ЧРД, Левскари!

Ваш Наско Сираков
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 май 2022 21:50

Изображение
Последно това е качвано.
Станимир Стоилов.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 май 2022 21:52

Утре ще чакаме новини.
В приложението днес писаха ,че Палмс са дали 4 млн.за по -малко от година.
САМО ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 май 2022 23:21

В последните изказвания на Мъри и Наско няма нищо, което да ни навежда, че ще идва мощен инвеститор. Или са пълни партенки, или парен каша духа (Джо Диксън). Aз изразих мнение, че не искам да сме Б отбор под шапката на някакъв голям холдинг. В тези трудни времена се сплотихме

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 май 2022 00:24

Честит рожден ден.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 май 2022 06:42

Левскари, днес отброяваме 108-ата годишнина от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб "Левски".

108 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра.

108 години, в които името ни задължава.

Днес е време да отпразнуваме левскарството.

Заповядайте в 10.00 часа на Могилката до 22-ро училище в София, за да почетем заедно основателите на клуба.

108 години "Левски" от София. 108 години любов. Вчера, днес и завинаги...

#ЛевскиЕВечен #108ГодиниЛевски #КупатаЕСиня
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”