Мнениеот paceto » 24 май 2022 20:48
Винисиус: "Доволен съм от сезона си и се надявам да е първата от много Шампионска лига. Искам да направя това, което Карим, Модрич, Марсело и други са направили за Реал Мадрид, да пиша история с този клуб. "
"Моето подобрение? Мисля, че Родриго, Камавинга, Милитао, Валверде и аз започваме историята си в клуба. Играта с толкова много ветерани със сигурност ще ни даде спокойствието, от което се нуждаем. "
"Вече мисля за финала, знам в ума си какво трябва да правя и какво не трябва. И аз съм малко нервен, това е първият ми финал. Това е най-голямата игра от всички тях. Благодаря на феновете, че ни подкрепиха, ще излезем всички в Париж. "
Камавинга: "Реал Мадрид е клубът на мечтите ми. Всички ми казват, че съм млад, но с душа на ветеран. Да играеш на Бернабеу е неописуемо. Всеки иска да дойде тук и аз имам щастието да играя тук. "
"Винаги съм насреща да помогна на отбора, когато треньорът има нужда от мен - това беше много добър сезон за мен, много съм щастлив. Надявам се да спечелим финала, спокоен съм. "