miro_rz написа:ugly bug написа:miro_rz написа:Ей, пак русо!
Ето нещо тъмнокосо, специално за теб..!
Благодаря, но не трябваше да се снимаш!
А бе ей шебек , нещо против сестра ми ли имаш ...!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
delqnski47 написа:Според теб нормално ли е да нямаме абсолютно нито един удар във вратата...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
W84me написа:Не знам на каква кръв са играли Лудогорец, но снощи бяха без голово положение срещу Левски и само с 1 точен удар. Те за Купата имаха повече шансове. При положение, че вчера Левски беше без двамата си най-добри футболисти.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:W84me написа:Не знам на каква кръв са играли Лудогорец, но снощи бяха без голово положение срещу Левски и само с 1 точен удар. Те за Купата имаха повече шансове. При положение, че вчера Левски беше без двамата си най-добри футболисти.
Ако трябва да сме коректни, то и Лудогорец бяха без техни основни играчи.
Иначе ето ти статистиката https://www.flashscore.com/match/boqp4f ... atistics/0
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Dust написа:W84me написа:Не знам на каква кръв са играли Лудогорец, но снощи бяха без голово положение срещу Левски и само с 1 точен удар. Те за Купата имаха повече шансове. При положение, че вчера Левски беше без двамата си най-добри футболисти.
Иначе ето ти статистиката https://www.flashscore.com/match/boqp4f ... atistics/0
На Лудогорец единствените основни играчи са Космонавта и Недялков. Честно, аз не помня кога са им били другите 2 точни удара.
miro_rz написа:W84me написа:Dust написа:W84me написа:Не знам на каква кръв са играли Лудогорец, но снощи бяха без голово положение срещу Левски и само с 1 точен удар. Те за Купата имаха повече шансове. При положение, че вчера Левски беше без двамата си най-добри футболисти.
На Лудогорец единствените основни играчи са Космонавта и Недялков. Честно, аз не помня кога са им били другите 2 точни удара.
Голям праз, предната година паднахме от тирето с 4:1!
Иначе 8 поредни победи и паднал рекорд на Левски от 94-та!
TristaNNN написа:delqnski47 написа:Според теб нормално ли е да нямаме абсолютно нито един удар във вратата...
Брей, ако някое заблудено малолетно припоче чете това, ще си рече, че Тирето има по 20 удара в противниковата врата на мач. Ама да видим статистиката люлякова:
"Снежното" 0-0 с нас: Два удара във вратата на противника.
"Дъждовното" 0-0 с нас: Един удар.
Резилът в Разград 0:5: Два удара
Надявам се няма нужда да коментираме качеството и заплахата на тия удари.
Било им странно, че бездарната ловешка трупа няма точен удар във вратата. Ми тия нашите треньори да не са като вашите физкултурници и ревунчовци, бре? Мъри дали си вади поуки и дали чисти грешките ни в отбрана, хм?
Аре, пук и чао поредна припошка манипулацийка! =>
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69, DoSomethingDifferent, kolokolo и 14 госта