favaca8888 написа:Аз пък съм оптимист ! България отново ще бъде велика страна ! И в никакъв случай като Швейцария.Тези ,са пълни идиоти!
А природата ни е по-хубава и от швейцарската...
Войната между Русия и Украйна според мен свърши още преди 2-3 седмици.Дъвчат се едни и същи новини,клипове и снимки по 100 пъти....Войната свърши момчета ! И победители няма ! Оттук нататък ни очаква тероризъм,атентати, улични схватки и много насилие.Територията на Украйна ще се превърне в швейцарско сирене.Нас като косвени участници ни чака ерррво,инфлация,бензин 5 кинта литър ( при условие,че барела се продава на 60-70 долара ни го шъткат за 120),скъпо парно,газ,оттам нестабилност в цялата държава,задлъжняване,още инфлация.Повечето от Вас незнам дали помнят 90-те години каква мизерия беше.Това се дължеше на същите идиоти!В общи линии няколко изрода на тоя свят си правят с хоратакаквото си искат.Те си живеят в някакъв тегав,измислен свят, в който според тях всички трябва да им целуват задниците !Пълно подчинение,всички да слушкат и козуриват,няма съд -мъд ! Решавам "аз" и точка! Това е Путин и несъмнено той е един от тях!
Дупе да ни е яко следващите 5 години!
Нищо не е свършило и това са нормални неща в една война. Никога не се водят непрекъснати битки понеже това е невъзможно и дори пред двете Световни войни е имало затишие със седмици. Това се прави, за да се прегрупираш да начертаеш нови тактики къде да удариш и с какво. Украйна в момента събира оръжията, които им се доставят, а голяма помощ от САЩ, която беше подписана все още не е започнала да идва в тези обещани количества. Наскоро имаше информация, че големи раздвижвания във войната се очакват към август, така че до тогава може би ще виждаме по-малко битки предимно локални без голямо движение и в двете посоки. Това зависи и от Русия, защото те са в неизгодна позиция да протакат заради цената на войната, а Украйна няма проблем да чака понеже се защитава и нападателят винаги е под по-голямо напрежение и изисквания. Ако решат да атакува мащабно с цел да приключат бързо войната може и да стане преди тези очаквани периоди, ама те трябва и да се изяснят какво точно ще правят понеже вече си сменят непрекъснато мотивите за войната.
Свалянето на властта е видимо, че няма как да стане, а уж дойдоха за това и да спасяват някакви руснаци. Е, вземаха двете области и сега би трябвало да не навлизат повече навътре, а да бранят позициите си.