Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот delqnski47 » 22 май 2022 10:49

Нови IZVANREDNI санкции срещу Русия !!!
https://www.reuters.com/business/energy ... 022-05-19/
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 май 2022 11:33

Бобо, бая си се постарал да замажеш конфузията (по темата за Хага), но няма как. Фактът е, че нито един американски военнопрестъпник не е съден до ден-днешен от Международния трибунал.

Тук лъсва целият фалш за демокрации, равноправие, върховенство на закона и т.н. САЩ очевидно се поставя над международните закони и се гаври с тях.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2022 19:56

bubka написа:За нас в момента е все едно дали някой ще срива Русия или не. Толкова ли нямаш някой познат, който да се занимава поне с нещо като одит или счетоводство на фирми, производството на които зависи от цената на газта. Доста от тях са на ръба, а някои с по-специфично производство не могат да вдигат с още много крайният продукт, защото никой няма да го купува.
Едва около 15-на % от българските домакинства и фирми са газифицирани.
Всички различни данни са про-кремълска пропаганда.
Русия трябва да бъде срината поради простата причина ...
Граф Игнатиев към руският император: Силна и независима България, всякога ще е проблем за Вашата Корона.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2022 20:00

paceto написа:Ама то там още 2020 ги заключваха по блоковете с катинари и армията пазеше някой да не излезе от някъде. Даваха им храна чрез специални лебедки всяка седмица, така че не е нищо ново там.
Проблема обаче е в страни от "ковида".
И нашенецът във видеото го споменава - Сякаш предстои нещо сериозно в Китай, в политически аспект, и мерките са превантивни, тоест, тушират в зародиш протестите срещу това, което Китай ще направят.
Доста сходно със ситуацията в Русия, когато бяха забранени всякакви протести точно преди нахлуването в Украйна ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 май 2022 20:01

THE G.A.M.E написа:
bubka написа:За нас в момента е все едно дали някой ще срива Русия или не. Толкова ли нямаш някой познат, който да се занимава поне с нещо като одит или счетоводство на фирми, производството на които зависи от цената на газта. Доста от тях са на ръба, а някои с по-специфично производство не могат да вдигат с още много крайният продукт, защото никой няма да го купува.
Едва около 15-на % от българските домакинства и фирми са газифицирани.
Всички различни данни са про-кремълска пропаганда.
Русия трябва да бъде срината поради простата причина ...
Граф Игнатиев към руският император: Силна и независима България, всякога ще е проблем за Вашата Корона.

Да, а пък Америка трябва да бъде срината, защото се намесва във ВСВ и губим територия, колкото още две Българии, която иначе щеше да бъде наша. Айде стига с тези бълнувания. Живеем в настоящето. Газта е суровина, необходима за много производства. Тук не става въпрос за директно газифициране, ползвано за отопление. Покачването на цената и ще доведе до масово поскъване на всичко. Аман о т тъпи дебилни американофили, които са съгласни българския народ да тъне в мизерия, само за да угодят на тези зад океана. Защо не последваш примера на бобониколов и не се изнесеш към новата ти родина и да оставиш хората тук да си гледат националния интерес.
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2022 20:03

Groucho написа:Ще ги завземаш ли, ко?
Дай, развий теорията за лесната плячка.
Какво включва и как ще се придобие същата.
Писах ти вече, губи ти се глобалната картинка, немаш интелекта за да схванеш нещата, за това намирам за безкрайно скучно да влизам в спор, с ограничени в екзо-политиката хора.
Нищо лично, просто бизнес, а на мен времето наистина ми е кинти.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 май 2022 20:09

bubka написа:Да, а пък Америка трябва да бъде срината, защото се намесва във ВСВ и губим територия, колкото още две Българии, която иначе щеше да бъде наша.

Кви глупости дърдориш ? Като русофил (като мен), трябва да си наясно, че именно СССР/Русия в лицето на Йосиф Висарионович Сталин и Вишински са основните виновни... България да бъде единствената страна - победителка от войната, която да е сувеличени територии след ВСВ ! Колкото и да плюят Русия, СССР, комунисти и т.н. това са фактите и те не могат да ги скрият.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 22 май 2022 20:09

THE G.A.M.E написа:Писах ти вече, губи ти се глобалната картинка, немаш интелекта за да схванеш нещата, за това намирам за безкрайно скучно да влизам в спор, с ограничени в екзо-политиката хора.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Нищо, остави моите интелектуиални възможности.
В темата сигурно има хора с по-големи такива, които разбират от екзо-политикаИзображение

Обясни, как ще превземаш Сърбия и Гърция на тези хора.
Как ще се превърнат в лесна плячка?
Дай, просвети останалите в темата, не мен.

Готов съм да ти платя времето, само напиши как ще плячкосаш Сърбия и ГърцияИзображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 май 2022 20:12

Groucho написа:
THE G.A.M.E написа:Писах ти вече, губи ти се глобалната картинка, немаш интелекта за да схванеш нещата, за това намирам за безкрайно скучно да влизам в спор, с ограничени в екзо-политиката хора.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Нищо, остави моите интелектуиални възможности.
В темата сигурно има хора с по-големи такива, които разбират от екзо-политикаИзображение

Обясни, как ще превземаш Сърбия и Гърция на тези хора.
Как ще се превърнат в лесна плячка?
Дай, просвети останалите в темата, не мен.

Готов съм да ти платя времето, само напиши как ще плячкосаш Сърбия и ГърцияИзображение

Ти пък кво го настъпваш постоянно? Нали ти е ясно, че омразата му към Русия е толкова голяма, че не спира да ръси простотии... Дъ Гейм отдавна ми е ясен...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 май 2022 20:13

Drunken_Master написа:
bubka написа:Да, а пък Америка трябва да бъде срината, защото се намесва във ВСВ и губим територия, колкото още две Българии, която иначе щеше да бъде наша.

Кви глупости дърдориш ? Като русофил (като мен), трябва да си наясно, че именно СССР/Русия в лицето на Йосиф Висарионович Сталин и Вишински са основните виновни... България да бъде единствената страна - победителка от войната, която да е сувеличени територии след ВСВ ! Колкото и да плюят Русия, СССР, комунисти и т.н. това са фактите и те не могат да ги скрият.

Аз имам друго в предвид - общата загуба на Германия във войната, която се случва след намесата на САЩ. При победа на Германия, щяхме да сме постигнали национално обединение.
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”