Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Без цензура!

Мнениеот Blue_Blood84 » 22 май 2022 12:48

krumeto написа:
Blue_Blood84 написа:
krumeto написа:А нивата в Пазарджик кога?
Поляните в селата са по-хубави.

Мисля, че в Шотландия беше така, завършаш първи във втората им лига, не покриваш изискванията оставаш си там и се допуска следващия отбор в класирането, така трябва да стане и тука. Иначе е хубаво повече градове да си имат отбори в първа лига, но се губи романтиката и тръпката на местните фенове, като трябва да играеш на други стадиони.
А като има 5 стадиона отговарящи на всички условия, какво правим? Шампионат с пет и половина отбора ли? А стадиона като отговаря, отбора не става и за Б група?

Ще играят 5 отбора по 6 пъти и това е. То като играят 10 отбора на 5 стадиона и феновете трябва да пътуват по 40-80 км та все едно има разлика.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 май 2022 12:51

Царско Село се отказват и от втора лига!
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 май 2022 12:53

Стойне Манолов: Царско село приключи съществуването си

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 22 май 2022 13:00

Blue_Blood84 написа:
krumeto написа:
Blue_Blood84 написа:

Мисля, че в Шотландия беше така, завършаш първи във втората им лига, не покриваш изискванията оставаш си там и се допуска следващия отбор в класирането, така трябва да стане и тука. Иначе е хубаво повече градове да си имат отбори в първа лига, но се губи романтиката и тръпката на местните фенове, като трябва да играеш на други стадиони.
А като има 5 стадиона отговарящи на всички условия, какво правим? Шампионат с пет и половина отбора ли? А стадиона като отговаря, отбора не става и за Б група?

Ще играят 5 отбора по 6 пъти и това е. То като играят 10 отбора на 5 стадиона и феновете трябва да пътуват по 40-80 км та все едно има разлика.

Да де, те софийските са таман толкоз! Екстра за вас. Другите майната им!
На мен не ми пречат тези, които играят на чужди стадиони. И те не претендират. Претендират тези, които искат първенството да е така, че да няма излизане от София!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 22 май 2022 13:24

krumeto написа:
Blue_Blood84 написа:
krumeto написа:
Blue_Blood84 написа:

На мен не ми пречат тези, които играят на чужди стадиони. И те не претендират. Претендират тези, които искат първенството да е така, че да няма излизане от София!

Не ме разбра правилно, на мен лично мачовете в София срещу Витоша, Царско село и Септември са ми най най-скучните мачове. За това като го има изискването за отборите, които се качват в първа лига да имат осветление, да си го подготвят още преди да се качат, а не да почнат да го правят в движение и докато го монтират да изпаднат. На мен много повече ще ми хареса да играем със Спартак Варна на техния стадион и да стане голямо дерби за Варна пред 7-8-9-10 хиляди, отколкото мача да е в Балчик или Разград и там да дойдат 1000 фена на Спартак и 1000 на Левски. Или пък в Пазарджик, там стадиона им е голям, едно е Хебър-Левски пред 10-12 хиляди, друго е Хебър-Левски на Лаута пред 500 фена дошли от Пазарджик и 500-1000 фена на Левски. Ти не ме разбра, ако си мислиш, че искам повече софииски отбори в Първа лига, за да стане Левски шампион по-лесно. :))

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 май 2022 13:29

Вчера Ботев Враца вкара 5 гола за един мач ! За 30 мача бяха вкрали 25 !
Впрочем за малко да изравнят рекорда си за най-голяма победа като гост - 3:6 на Герена :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 май 2022 13:54

Архивите са живи!Изображение
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 май 2022 13:55

Едно време, като нямаше почти никъде осветление, имаше много по- добър футбол и много посетен. Стига с тия мачове по телевизията вечерно време в студа!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 22 май 2022 14:00

Blue_Blood84 написа:
krumeto написа:
Blue_Blood84 написа:
krumeto написа:
Blue_Blood84 написа:

Не ме разбра правилно, на мен лично мачовете в София срещу Витоша, Царско село и Септември са ми най най-скучните мачове. За това като го има изискването за отборите, които се качват в първа лига да имат осветление, да си го подготвят още преди да се качат, а не да почнат да го правят в движение и докато го монтират да изпаднат. На мен много повече ще ми хареса да играем със Спартак Варна на техния стадион и да стане голямо дерби за Варна пред 7-8-9-10 хиляди, отколкото мача да е в Балчик или Разград и там да дойдат 1000 фена на Спартак и 1000 на Левски. Или пък в Пазарджик, там стадиона им е голям, едно е Хебър-Левски пред 10-12 хиляди, друго е Хебър-Левски на Лаута пред 500 фена дошли от Пазарджик и 500-1000 фена на Левски. Ти не ме разбра, ако си мислиш, че искам повече софииски отбори в Първа лига, за да стане Левски шампион по-лесно. :))

Не могат да угодят на всички ни>
Феновете на отборите които нямат условия казват, че не са против да играят "някъде", но отбора да влиза. Вие не ги искате>
В началото някой писа, че "ЛамБите" били заради Диемите.
Добре, какл без осветление Октомври месец?
В 18,30 е тъмно. Заначи мачовете да започват в 15,00 часа. ОООпа, някои ще ревнат, че е работно време!
Има още ред неща, които мога да изредя - едни реват че е късно, други рано. Хайде да помислим за всички.
Пет/шест отбора група. Едни нямат осветление, други тревно покритие, трети седалки, четвърти тоалетни.
Не може без компромиси господа!
Първо ние трябва да ревнем, защото сме най-изрядния отбор.
Не може 200 хиляден град да оставиш без отбор. Ако ще е стриктно, да се държи дори за условичята на феновете. Тогава и в София може да няма отбор!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 22 май 2022 14:20

NOMER14 написа:Едно време, като нямаше почти никъде осветление, имаше много по- добър футбол и много посетен. Стига с тия мачове по телевизията вечерно време в студа!

Как ли беше едно време.
Бяхме 25 електричара в цеха. Като имаше мач, оставаше един дежурен и двама да му помагат. Останалите кой с разрешение заради "детето", кой без разрешение заради "болна баба", отивахме да гледаме Лудогорец. Нищо, че джиткаше в Б група. И там футбол се играе!
Днес твоят или моят бизнесмен едва ли ще е склонен да пусне дори един от цеха!

Върни се в “Левски”