k20dan4o написа:Абе да питам знае ли се къде ще играят домакинските си мачове Спартак Вн, Септември и Хебър?
Септември най-вероятно ще играе на ВЛ, за другите съвсем скоро ще стане ясно.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
k20dan4o написа:Абе да питам знае ли се къде ще играят домакинските си мачове Спартак Вн, Септември и Хебър?
1914.1902 написа:k20dan4o написа:Абе да питам знае ли се къде ще играят домакинските си мачове Спартак Вн, Септември и Хебър?
Blue_Blood84 написа:delqnski47 написа:Blue_Blood84 написа:delqnski47 написа:Истинските крайни фенове на двата отбора са около 500-600 човека. В момента събирате публика просто заради лошото финансово състояние и Мърата като обединителна фигура. Това е ясно на всички. Не знам защо постоянно парадирате с фенове , но имаше сезони от последните години в които бяхме първи по посещаемост. Има го в официалната статистика, не ми се рови
В момента? Тоя момент е от над 2 години вече и може така да продължим. Вашите истински крайни фенове може да са около 500-600, нашите не са. :)))
Поне изчакай някакъв момент някакъв мач, в който ще сме 150 200 човека и тогава го напиши това, смешно е сега. Изпаднете и вие в лошо финансово състояние, за да си пълните стадионите така:)))) Е може да кажете на Ганчев, остави ни да няма отбора пари, за да започнем да ходим на мачове:))
Ние вече изпадахме в такова състояние като бяхме една година във В група , така че тоя боб сме го яли ;) Чувството за солидарност към любимия клуб надъхва феновете и тва е нещото, което ви събира . Аз това вече съм го гледал още преди години с нас.
Да не показвам компромати с по 50 човека на Вивакома в мачове с Витоша Бистрица ;) .
Да си бяхте останали с чувството за солидарност към любимия клуб и да ви събираше това нещо на стадиона, а не това, което решихте да докарате от Ловеч.
Намерете си и вие обединителна фигура, която да ви кара да ходите на стадиона. Да престанем сега да ходим на стадионите ли или да се пускат 500 билета за продажба и да казват на касите, няма повече билети, те са само за истинските крайни 500-600 човека. Това сега си е ваш проблем защо сте 200 човека преди бойкота и 200 човека след бойкота, вие трябва да си го оправите тоя проблем, не сме ви виновни ние.
zieek91 написа:
:D
realno написа:miro_rz написа:Още от дете.... Гришата запали моето сърце....
И заобичах неговото менте.
1914.1902 написа:k20dan4o написа:Абе да питам знае ли се къде ще играят домакинските си мачове Спартак Вн, Септември и Хебър?
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler, mrw8 и 17 госта