Капитанът Николай Михайлов продължи договора си с „ПФК Левски“ с две години.
Михайлов изигра 29 мача този сезон, като не допусна гол във вратата си в 15 срещи.
„ПФК Левски“ изказва своята благодарност към Николай Михайлов, че остана верен на любимия си клуб в един от най-трудните му периоди и че подписа новия си контракт при условия, изключително адекватни на финансовото състояние на клуба, и му пожелава много бъдещи щастливи мигове със „синята“ фланелка.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Евала на Ники! Дойде в тежък момент и даде много на отбора. Изигра страхотен сезон - със сигурност можеше да си уреди доста по-тлъста заплата из съседните страни, но остана верен на "Левски". Браво!
НикитУ да се научи да играе с крака, че всяка изритана топка е без да се знае посоката, накъде дойде. Дузпата вчера така стана. Иначе за другото добре.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
SANSIRO7 написа:НикитУ да се научи да играе с крака, че всяка изритана топка е без да се знае посоката, накъде дойде. Дузпата вчера така стана. Иначе за другото добре.
Ти се шегуваш, нали? Ники Михайлов има страхотна игра с крака. Изключвам грешката от вчера, посочи ми друг мач, в който е бил несигурен с топка в крака
Никито е страшен пич. Огромно уважение за него!
-
Blue_Blood84
Супер е да имаме опитен вратар на години и млад добър вратар, а и двамата са ни юноши, тоя пост вече не го мислим. Отделно, ако няма оферти за защитниците и Драган остане също, цялата зона - централни, бекове плюс вратари ще е още по-стикована и ще се разбират още по-добре. Кажете ми последните години кога не е имало пълна промяна на защитата и то на всеки 6 месеца.
-
Blue_Blood84
За малко бяхме със Зайков и Шелис, преди това Начо, Рерас и ония иракчанина от Арда, преди това кои бяха вече не помня, но последните 2 календарни години и половина откакто ни удари кризата не сме имали една нормална защита и играчите да са били заедно повече от един полусезон.
-
На линияLoveAndPeace
- Контакти:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:SANSIRO7 написа:НикитУ да се научи да играе с крака, че всяка изритана топка е без да се знае посоката, накъде дойде. Дузпата вчера така стана. Иначе за другото добре.
Ти се шегуваш, нали? Ники Михайлов има страхотна игра с крака. Изключвам грешката от вчера, посочи ми друг мач, в който е бил несигурен с топка в крака
Вчера 2/3ти от вината носи Цунами.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Работата с Шолак е дебела. Приятел работещ във Виваком ми сподели, че са получили всички служители мейли, че се водят разговори с Левски.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:SANSIRO7 написа:НикитУ да се научи да играе с крака, че всяка изритана топка е без да се знае посоката, накъде дойде. Дузпата вчера така стана. Иначе за другото добре.
Мача с Вердер София в лигата.