peliforewer написа:rsk написа:peliforewer написа:rsk написа:Знаех си, че злите говеда са в основата на всичко. Даже нищо чудно да е провокация, това не може да е дело на привърженици на ЦСКА-София.
Е, поне все още не сме проявявали агресия към гредите на стадиона. В крайна сметка те не са виновни за нищо...
Че да отрежеш гредите е класика от стари времена, само дето сега трябва да работят не с трион, а с ъглошлайф.Палачинката се обръща, а топката е кръгла ⚽, а тези дето правят простотиите едва ли са такива големи фенове.
Не са ли бе, верно? Не са ли представителна извадка? Не са ли всички фенове на ЦСКА-София простаци, расисти и селяндури?
Вашият тартор Кюстендилеца е безработен и го издържа жена му. Значи всички сте такива.
Докарвам ли логиката ти или да се постарая повече?
Зарежи, нека си говорим за баскетбол. Вие и без това нямате много общо с футбола :)
Мога да говоря за всичко в тази тема, нали за това е направена, естествено като се спазва добрия тон.За баскетбол умишлено няма да пиша защото Тити Папазов мислеше, че всичко му е позволено, объркал се е , на Сираков му се позволява всичко.
Да, щом Тити Папазов мислеше, че всичко му е позволено, недей да пишеш за баскетбол :))))))))))))
Ей, какво ли не съм чел за толкова години в тоя и в други форуми, ама подобно изречение не ми беше попадало. В шок съм...
Както и да е, кажи ти сега безработен простак ли си, щом си фен на ЦСКА-София? Нали много обичаш да генерализираш.