Коко Динев преговаря с Кирил Котев и Данчо Тодоров

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
chgch
Контакти:

Мнениеот chgch » 15 фев 2010 20:47

Собственикът на Локо (Пд) Константин Динев в момента преговаря с изгонените от ЦСКА защитници Кирил Котев и Данчо Тодоров, предаде репортер на Novsport.com. Шефът на \"черно-белите\" разчита с привличането им да подсили сериозно отбора за предстоящата битка за оцеляване в \"А\" група.

По-рано днес Котев и Тодоров попаднаха в списъка със 7 футболисти, обявени за ненужни от треньора на ЦСКА Йоан Андоне. Те вероятно ще разтрогнат с \"червените\" по взаимно съгласие и няма да има нужда Локо (Пд) да плаща трансферни суми.

Кирил Котев вече има опит на \"Лаута\", където игра с фланелката на \"черно-белите\" няколко сезона и стана шампион на България през 2004

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Коко Динев преговаря с Кирил Котев и Данчо Тодоров

Мнениеот k_oleto » 15 фев 2010 20:55

и Бранеков и Бранеков вземете :) :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 15 фев 2010 21:13

Еми ще помогнат на клуба...Това е повече от ясно. :) :)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 15 фев 2010 21:15

Тъкмо да завършат хубавата селекция.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 15 фев 2010 21:18

Константин Динев върна добрия облик на Локомотив Пловдив ! Дано и Ботев Пловдив се оправи, за да гледаме качествен футбол. Успех ! ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 15 фев 2010 21:24

и двамата отиват в локо софия :!:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 фев 2010 22:10

Ако е вярно, ще е добре да имаме такива опитни играчи в отбора. За съжаление до мача с бившия им отбор има много малко време и няма да могат да се сработят с останалите и да се "Отблагодарят" за освобождаването си, но със сигурност могат да ни помогнат да останем в елита.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 фев 2010 22:18

demy27 написа:Ако е вярно, ще е добре да имаме такива опитни играчи в отбора. За съжаление до мача с бившия им отбор има много малко време и няма да могат да се сработят с останалите и да се "Отблагодарят" за освобождаването си, но със сигурност могат да ни помогнат да останем в елита.

За Кирчо съм съгласен,може да свърши работа.Обаче едва ли ще дойде при нас.Ще го лапнат от някой "гранд".
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 15 фев 2010 22:29

ако можете ги взимайте само ще има полза , това са добри играчи, Данчо тъча е по скоро нарочен за слаб и май не му се играе в ЦСКА вече за това така играе напоследък , долу горе същото се отнася и за Котев

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 фев 2010 22:33

“Имам договор с ЦСКА до лятото и никой не може да ме накара да напусна. Така, че има вероятност да остана, ако не си намеря отбор, който да ме удовлетворява. Всичко ще се реши до края на седмицата", заяви защитникът на „червените“ Кирил Котев.
"Иначе ръководството отдавна ме уведоми за това решение, така че бях подготвен. Всъщност на мен ми бе предложен договор за една година, но аз отказах да парафирам. Просто така прецених. Искам да подчертая, че въпреки всичко нямам проблем с шефовете ", добави бившият национал.
"Имам предложения, но както ви казах, всичко ще се реши до края на седмицата. От Славия не са ме търсили, а за Левски няма какво да коментирам, защото преминаването ми на "Герена" граничи с абсурда. Готов съм обаче да отида в Локомотив (Пловдив)", завърши опитният защитник."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Локо Пловдив”