2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Лейкърс

Мнениеот miro_rz » 19 май 2022 11:42

23LBJ написа:
rhaegar написа:Искаш ли да си сравняваме титлите за тия 35 години?

Регър, промени ми се мнението за тебе през последните седмици, няма да те хейтя, ама... вие си оставате най-подпираният отбор в лигата. Примери да давам ли ?

Особено в таз годишните плейофи ги бутат явно! :D
Аз не помня където е бил Краля отборът му да е бил ощетяван пък!
Изображение

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 11:49

miro_rz написа:Аз не помня където е бил Краля отборът му да е бил ощетяван пък!

Тъй ли ?
https://www.youtube.com/watch?v=Hqgvjqqg-m4&t=170s
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

ReBorn1982

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот ReBorn1982 » 19 май 2022 12:13

Кои ще си сравнявате титлите ??! Лейкърс срещу Кливланд, Маями и .... Лейкърс ли ??!

23LBJ
Контакти:

Рокетс

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 12:14

А, да... Да не забравим и финала на Запад през 2018-та

23LBJ написа:Тук ще говоря за седмата среща от финалите на Запад между Хюстън и Уориърс, когато всичко живо говореше как на Джеймс Хардън му били омекнали ръцете, а никой не сметна колко съдийски отсъждания имаше в полза на шампионите:

1/ Част втора, остават около четири минути. Хардън стреля за три, Джордън Бел го пляска през ръката и си слага крака под скочилият Джеймс, точно както Заза Пачулия контузи Кауай Ленърд между другото. Какво съвпадение, че бяха съотборници в Голдън Стейт. Както и да е... Фаул не е отсъден, а трябва да се изпълнят три наказателни от Брадата, който вероятно щеше да ги вкара със затворени очи. Брадата гледаше като препикано мушкато тогава.

2/ Същата част, остават три минути до краят. Отново Бел посяга за топката и прави т.н. "рийч ин" фаул, докато Брадата тръгва да стреля, но отново реферите мълчат като комунисти и отново трябва да бъдат изпълнени три наказателни от Хардън.

3/ Третата част, пак Джеймс Хардън стреля за три и вкарва, очеизвадно Клей Томпсън му прави нарушение по време на стрелбата и вместо да има "фоур пойнт плей", съдията назначава топка отстрани. Това между другото беше най-важният момент за Рокетс, понеже щяха да поведат в резултата и ония нямаше да знаят къде се намират.

4/ Отново трета част, остават към пет минути до краят й. Отново обичайният заподозрян Бел прави подвижен заслон (както ви писах по-горе, само че съм объркал Лууни с Бел) срещу Джеймс Хардън с цел да остави Стеф Къри абсолютно самичък. Това при всички закони на баскетболната игра е фаул в нападение, което естествено не е отсъдено и Къри вкарва тройката.

5/ Малко по-късно Кевин Дюрант прави нарушение срещу Брадата, което отново трябва да бъде разгледано като нарушение по време на стрелба за три, но Хардън неясно защо стреля само два наказателни.

6/ Една минута до краят на третата част, Ерик Гордън пробива, опитва да поднесе топката, но получава пляскане по ръцете от страна на Дреймънд Грийн. Фаул не е отсъден...Каква изненада !

7/ По-малко от минута до краят на срещата, Кевин Дюрант стреля през Ариза, който изобщо не го докосва в момента на стрелбата, но е свирено нарушение и Дюрантула ниже и двата пъти от линията...

Това е само на първо време, а има и още...А освен това колко свободна игра се допускаше срещу Гордън и Ариза в шестата среща направо не е истина...Айде сметнете ми вие, колко точки станаха !
Както е казал великия Карл Маркс: "Количествените натрупвания водят до качествени видоизменения...!"

Съвсем друг е въпросът, че фундаменталният проблем на ракетите беше липсата на някаква вариативност в атака. Д'Антъни просто нямаше "План Б", ако "План А" с безумното мятане от тройката не проработи... Ама това е съвсем друга тема !
Изображение
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 12:15

ReBorn1982 написа:

Кои ще си сравнявате титлите ??! Лейкърс срещу Кливланд, Маями и .... Лейкърс ли ??!

Говори за Селтикс-Лейкърс бийфа, лаик такъв...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 май 2022 12:18

Е той теб визира, ти си фен на отборите, където играе ЛеБрон Джеймс, Селтикс какво общо има ??!

п.п.: в момента сте от един отбор, що се дърляте??!

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 12:20

ReBorn1982 написа:Е той теб визира, ти си фен на отборите, където играе ЛеБрон Джеймс, Селтикс какво общо има ??!

п.п.: в момента сте от един отбор, що се дърляте??!

Сериозно ? Щото едно време ми викаше, че съм бил мега пристрастен фен на Селтикс, понеже ти написах, че Кей Джи е най-класното тежко крило в историята. Последно ?
А, да... И че съм навирал Рондо навсякъде, който бил смешник. Нещо такова беше.

П.С.
Ето ти нещо за гледане
https://www.youtube.com/watch?v=OISlGvBJadQ

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 май 2022 12:33

23LBJ написа:

Тъй ли ?

Бъди сигурен, че % в подкрепата от реферите към отборите му е в пъти по-голям!
Изображение

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 12:40

miro_rz написа:
23LBJ написа:

Тъй ли ?

Ами изобщо не съм съгласен тук. Единствено в гейм 6 от финалите през 2013-та съдията удари едно здраво рамо на Маями, понеже имаше очевадно нарушение в последните секунди срещу Ману Джинобили на Рей-Рей. В същото време, обаче самата ситуация беше широко дискутирана, понеже много хора бяха на мнение, че БатМану е направил крачки в самата ситуция. Моето мнение е, че нямаше крачки, но в предните ситуации Хийт също беше ощетен от съдиите. Примерно, когато Ленърд се хвана за тялото на Майк Милър за да забие над главата му. Ония чак изрева, това си беше очеизбождащ фаул. Напомня на ония забивки на Грифин през Пау Гасол, дето сума ти ги въртяха по телевизиите, а в същото време едната от тях бяха с очеизваждащ фаул в нападение. То така и баба ми може...

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 19 май 2022 13:18

miro_rz написа:
23LBJ написа:

Тъй ли ?

Е, те тук от трите положения само едно е свирено (по-скоро пропуснато) в негова вреда без основание. Така че от 3, 2 са си нормални отсъждания. Чак като дойде при нас почнаха да свирят срещу него :)

Върни се в “Архив”