Ако можем да си върне и Краев....
Дано намерим и един десен бек и нападател и тогава селекцията ще е почти перфектна за безпаричието ни.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
Blue_Blood84
Хах, предпочитам само един играч да си върнем и това да е Гари Родригес, но той вече е друга бира.
- modor
- Контакти:
Спасихме се, спечелихме, напълнихме, изкупихме. Не бива да се задоволяваме и осланяме на говоренето в минало време. Промяната в мисленето и манталитета трябва да бъдат в посока сегашно и бъдеще време. Ще продължаваме да спасяваме клуба си всеки ден. Ще пълним стадионите всеки път. Ще изкупуваме фен-магазина всеки месец. Ще даряваме всеки път щом възможностите ни позволят.
Уроците по любов, които клуб, привърженици и спонсори заедно преподавахме на футболна България през последните 3-4 месеца, са без аналог у нас. И за да не остават те само някакъв спорадичен акт веднъж на година-две, трябва да си дадем сметка за огромната отговорност, тежест и очаквания, които ни създават. Левскарството не е за всеки. Левскарството трябва да направи онази решаваща и отдавна липсваща у нас стъпка, която разделя великите клубове в миналото от великите клубове днес и утре.
Последователност, работа, манталитет, отговорност. Ако говорим, че "синята" фланелка тежи, тогава трябва също да проумеем, че тежи и "синьото" шалче. Ако изискваме от треньорското ръководство надграждане, създаването на облик и стил на игра, трябва да поставим сами на себе си, като привърженици, същите стандарти за отдаденост и труд. Когато вдигаш летвата високо, трябва да имаш и мускулите, за да я държиш там.
Погледнете клетниците от Литекс София се казват. Когато на последното си домакинство се явят 290 човека, това ще бъде очаквано и нормално. Ако обаче отидат 490 човека, те ще изумят Европа. И Скай Спортс отново ще дойдат у нас. Този път не с една, а с по една камера за всички 6 години съществуване. В реномираните родни медии отново ще четем статията-изкуство "Фалосът на трибуните". Защото летвата ще е вдигната от положението на ръста на ГГ до положението на ръста на ГГ с вдигнати ръце.
Ако Левски обаче не напълни сектор "В" на Овча Купел и особено стадион "Георги Аспарухов" срещу Лудогорец в последното домакинство, привържениците ще сме приключили сезона с несвършена работа и ще сведем летвата метър по-ниско.
Затова, миналото време е за вчера. То е нашата опора, основа и идентичност, но то повече никога няма да се върне. А днес и утре имаме работа за вършене. Да спасяваме клуба си. Да бъдем неговия коректив. Да изкупваме фен-магазина всеки месец. Да пълним трибуните всеки път. Да бъде Левски в сегашно и бъдеще време!
Купете си сега билет за домакинството на Лудогорец.
Купете си сега виртуален билет за гостуването на Славия.
Бъдете в четвъртък на Овча купел, за да посрещнем на крака носителите на Купата на България.
Купете си артикул от официалния фен-магазин на Левски.
Дарете средства чрез един от способите на vechen.levski.bg
А през новия сезон, три задължителни стъпки - абонаментна карта за сезон 2022/2023; предизвикване на ежемесечно изцяло ново зареждане на официалния фен-магазин; дарения към клуба, всекиму според възжмоностите.
Само три стъпки. И нада мас! Левски на Мъри & Наско ще лети!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Гледам, че се пише за връщане на Жоазиньо, но ако дойде или трябва да играе на друга позиция или Уелтон да си смени позицията, защото и двамата са леви крила. Поне така играеше Жо при нас. Ако дойде , средната възраст на отбора ще се вдигне сериозно, след като и Попето подписа. И двамата май са на по 33-4 години. Поне сериозно ще вдигнат класата за година-две и покрай тях може да израстват и младите. Много е важно да имаш опитен боец, който може да не изкара цял мач, но може да влезе да го обърне. До сега резервите ни бяха на по 17-18 години - Галчев, Петков, Митков. Друго е да имаш на пейката Попов, Миланов или Жоазиньо. Предполагам, че поне един от тях ще бъде резерва.
Краев по всяка вероятност ще го продадат. Двамата покерджии са аут със сигурност. Горанов също.Цонев напуска Драган е на кантар както и Бари. Вземаме на тяхно място опитни. Според мен малко са преминали този период. За България са идеални за макс 2 години. В Европа обаче са нож с 2 остриета.
vvessel написа:Гледам, че се пише за връщане на Жоазиньо, но ако дойде или трябва да играе на друга позиция или Уелтон да си смени позицията, защото и двамата са леви крила. Поне така играеше Жо при нас. Ако дойде , средната възраст на отбора ще се вдигне сериозно, след като и Попето подписа. И двамата май са на по 33-4 години. Поне сериозно ще вдигнат класата за година-две и покрай тях може да израстват и младите. Много е важно да имаш опитен боец, който може да не изкара цял мач, но може да влезе да го обърне. До сега резервите ни бяха на по 17-18 години - Галчев, Петков, Митков. Друго е да имаш на пейката Попов, Миланов или Жоазиньо. Предполагам, че поне един от тях ще бъде резерва.
трябва си наистина дълга резервна скамейка.
А и Уелтън също може да бъде пробван на върха на атаката или зад нападателя.
С нетърпение очаквам селекционните ни ходове.
Каквото и да си говорим, дори и без изходящи трансфери на някой от сегашните ни титуляри, ни трябват поне 4 нови попълнения.
Ако не продадем никой от ЦЗ, май само там може да се каже, че имаме достатъчно опции
-
Blue_Blood84
Както си и мислех, че ще стане още от сутринта. Жоазиньо за дспорт е казал, че не е в контакт с ръководството на Левски, а само му изтичал договора. Нормални новинки за гонг и тъпспорт, които си пишат каквото искат. Няма да правим отбор от ветерани засега. :)
„Ще бъдат предложени договори на Ники Михайлов и на Драган, но е въпрос дали ще се разберем относно финансовите условия. И да има Николай предложение от Европа или света, няма да прибягваме до вратар от чужбина, а ще заложим на вратар от школата. Ако се договорим с Драган като финансови условия, няма да търсим на тази позиция футболист“, каза още Станимир Стоилов.
Мъри бързо ни върна на земята. Отрече за Жо и каза, че се предлагат нови договори на Ники и Драган, което според мен не е зле.
Това, което мен ме смути обаче е, че Мъри съобщи, че търсим само две нови попълнения, които трябва да се впишат във финансите, освободени от напускащите Цонев и Горанов. С все резервите, това означава пак да изкараме сезона със състав от 14-15 човека. Този сезон беше истинско чудо, че нямахме сериозни контузии, но няма никаква гаранция, че и следващия ще е така.
Отделно, дори при отпадане от първия противник, пак имаме едни около 1 млн. лева допълнителен приход от евротурнирите. Не знам как бюджетират нашите, но все си мисля, че нямаше да е фатално да заложат едни примерно 250 хил. от този нов приход, които биха покрили годишните заплати на още двама нови играчи. Пък е напълно реалистично да очакваме и повишен интерес и приход от рекламодатели.
Но за жалост, от клуба така и не ни показват цялата картинка. Може и още хич да не са се стабилизирали нещата, макар отвън да изглежда различно. Доста съм ровил и по груби сметки издръжката ни в момента е около 1 млн. лева на месец, което включва както заплати, така и текущи разходи и дължими плащания по стари дългове. Все си мисля, че от началото на този сезон оперативно сме на печалба, а като добавим изчистването на стари задължения сме поне на нула (в клуба така или иначе нямаше пукната пара преди началото на сезона, така че е сигурно, че не сме на загуба - просто няма откъде да се вземе нов дълг). В моята глава, основните ни оставащи задължения са към НАП и за сектора. Драмата с онзи ******** Хубчев и Насиру е пред приключване, което май ни отървава финално от задължения към бивши служители и отваря хоризонт другата година да имаме 1.5 млн. лева по-малко разходи, при същото ниво на заплати.
Това, което мен ме смути обаче е, че Мъри съобщи, че търсим само две нови попълнения, които трябва да се впишат във финансите, освободени от напускащите Цонев и Горанов. С все резервите, това означава пак да изкараме сезона със състав от 14-15 човека. Този сезон беше истинско чудо, че нямахме сериозни контузии, но няма никаква гаранция, че и следващия ще е така.
Отделно, дори при отпадане от първия противник, пак имаме едни около 1 млн. лева допълнителен приход от евротурнирите. Не знам как бюджетират нашите, но все си мисля, че нямаше да е фатално да заложат едни примерно 250 хил. от този нов приход, които биха покрили годишните заплати на още двама нови играчи. Пък е напълно реалистично да очакваме и повишен интерес и приход от рекламодатели.
Но за жалост, от клуба така и не ни показват цялата картинка. Може и още хич да не са се стабилизирали нещата, макар отвън да изглежда различно. Доста съм ровил и по груби сметки издръжката ни в момента е около 1 млн. лева на месец, което включва както заплати, така и текущи разходи и дължими плащания по стари дългове. Все си мисля, че от началото на този сезон оперативно сме на печалба, а като добавим изчистването на стари задължения сме поне на нула (в клуба така или иначе нямаше пукната пара преди началото на сезона, така че е сигурно, че не сме на загуба - просто няма откъде да се вземе нов дълг). В моята глава, основните ни оставащи задължения са към НАП и за сектора. Драмата с онзи ******** Хубчев и Насиру е пред приключване, което май ни отървава финално от задължения към бивши служители и отваря хоризонт другата година да имаме 1.5 млн. лева по-малко разходи, при същото ниво на заплати.