Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 17 май 2022 23:46

vlong написа:Това пък за какво е?
За хвърлен предмет извън терена влязъл в съприкосновение, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение 1 във връзка с чл.6, ал.7 и ал. 8 от ДП /2021-2022/ ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 4000 лева.
Ако е за ракета,то и досега имаше един два случая

Според дисциплинарния правилник: "Хвърляне на предмети по пистата, към терена или трибуните – преди, по време и след края на срещата" + "с последствие" + "предметът е паднал извън терена и е влязъл в съприкосновение със служебно или длъжностно лице, като е причинил нараняване". Тоест хвърлено е нещо към трибуните, което е причинило леки наранявания на служебно/длъжностно лице - сигнална ракета или бомбичка.

Санкцията на това основание си е фиксирана на 4 хил. лв., но върви в комплект с директно лишаване от домакинство за една среща. Даже са ни пожалили. Не ме кефи да даваме кинти на тези продажници, но си заслужаваме и повече. Както ракетите, така и хвърлянето на бомби по изхода, докато хората излизат, са повод лумпените в агитката ни да бъдат лишени от правото да присъстват на стадион и да бъдат съдени. За съжаление, не живеем в нормална държава.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 май 2022 08:17

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2022 09:11

futbolqga написа:Санкцията на това основание си е фиксирана на 4 хил. лв., но върви в комплект с директно лишаване от домакинство за една среща.... За съжаление, не живеем в нормална държава.

Тия глоби нямат абсолютно никаква възпитателна или наказателна цел, а са просто регулярни постъпления под формата на немъчени пари за Лечковците.
И друг път съм писал, че нас и Тирето, понякога и майните, ни "наказват" по подразбиране, като правилникът не се прилага с цялата си строгост, иначе отдавна трябваше да са ни изхвърлили. Е, да, ама ако ни "изключат" барабар с нелегалните ловешки мигранти, сетне няма да могат да ни стрижат след всеки кръг, а какви ще са последващите обществени проблеми от това, няма смисъл да казвам. Затова мирно си тълкуват правилника по усмотрение, само и само да върви регулярната "вноска".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 май 2022 10:11

ikar написа:https://blitz.bg/sport/bg-futbol/bomba-v-blits-poyavi-se-senzatsionen-kupuvach-na-levski_496255.html

Направи ли ви впечатление, че при представянето на Ивелин представителят на клуба направи изричен анонс, в който каза, че предстоят още изненади. Думите му буквално бяха: "Преди да ви дам думата за въпроси, едно съобщение от ПФК Левски - това е първата, но няма да е последната изненада, която сме подготвили по повод 108-я ни рожден ден. Очаквайте много изненади навръх самия празник на 24 май."

Можем само да гадаем, но би било невероятно, ако наистина тези изненади касаят и финансовото положение на клуба.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 май 2022 10:15

За хвърлен предмет извън терена влязъл в съприкосновение, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение 1 във връзка с чл.6, ал.7 и ал. 8 от ДП /2021-2022/ ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 4000 лева.

Имаше ударени хора (ако припоците могат да се нарекат хора) с тия ракети и пред Г и в А.
А тия влизания на пистата , че дори и на терена вече почват да стават рецидив и ще изгърмим със страшна сила в някой момент.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 май 2022 10:30

LoveAndPeace написа:

Имаше ударени хора (ако припоците могат да се нарекат хора) с тия ракети и пред Г и в А.
А тия влизания на пистата , че дори и на терена вече почват да стават рецидив и ще изгърмим със страшна сила в някой момент.

Пирото + влизане на пистата в ЕКТ и ще ни Фръкне главата до кръста. А това че сме портфейл за БФСто е ясно, нал трябва да има за виски и бело.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 май 2022 10:41

futbolqga написа:
ikar написа:https://blitz.bg/sport/bg-futbol/bomba-v-blits-poyavi-se-senzatsionen-kupuvach-na-levski_496255.html

Направи ли ви впечатление, че при представянето на Ивелин представителят на клуба направи изричен анонс, в който каза, че предстоят още изненади. Думите му буквално бяха: "Преди да ви дам думата за въпроси, едно съобщение от ПФК Левски - това е първата, но няма да е последната изненада, която сме подготвили по повод 108-я ни рожден ден. Очаквайте много изненади навръх самия празник на 24 май."

Можем само да гадаем, но би било невероятно, ако наистина тези изненади касаят и финансовото положение на клуба.

Дано не е изненада Диксън №2, че ще влезем във фолклора. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 май 2022 11:07

realno написа:
futbolqga написа:

Дано не е изненада Диксън №2, че ще влезем във фолклора. :)))

Не искам и да си го помислям. Аз и въобще не съм тръгнал да вярвам на писаници точно на парцала блиц, де. Но, ако наистина се водят преговори, този път поне постъпват доста по-умно, като си траят, докато нещата не се изяснят на 100%. С Диксън просто Наско се поддаде на емоциите покрай годишнината и го обяви преждевременно.

Иначе, аз бих бил супер доволен и на нов солиден спонсор, който да удари едно рамо на Палмите, които поеха доста голяма финансова тежест през последната година. През главата ми минава и евентуално партньорство с компания за стадиона - знам, че Мъри бута много силно в тази посока.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2022 11:16

Агентът на Филип Кръстев Николай Жейнов коментира ситуацията около полузащитника на Левски и неговото бъдеще на “Герена”. Мениджърът заяви, че има сериозен интерес към клиента му, но приоритет за полузащитника е оставането му при “сините” и през следващия сезон.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”